• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ریموت کنترل فرمونی ضبطهای پایونیر وJVC

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
یکی از دوستان تعداد معدودی از ریموت کنترلی فرمونی ضبطهای پایونیر و JVC داره که واقعا زیبا و کارا هستند
در موردشون این توضیح رو بدم که
1-از سه چشمی در اطراف استفاده شده تا در حین چرخش فرمون از هر طرف پوشش داشته باشه
2-کیفیت ساخت بسیار بالاست
3-از مغزی فرمونی اوریجینال استفاده شده(کیفیت ایساکویی)
دستگاه دارای حالت تنظیم روی دو نوع ریموت هست پایونیر و JVC البته در توضیش نوشته شده برای سونی و KENWOOD هم جواب میده اما من فقط پایونیر و JVC رو تست کردم.

البته ضبط باید حتما اصلی باشه روی ضبطهای طرح اصلی(به اصطلاح چینی) جواب نمیده
!!!

این نمونه سمندش با نام کاربری خودم:

remote.jpg

این نمونه نصب شده روی سمند:

remote2.jpg

نمای پشت دستگاه:
دایره قرمز چشمی ها هستند

remote3.jpg

اینم نمونه پارسش:

pars.jpg

فعلا برای سمند و پرشیا موجود داره

قیمت 75 تومن(طبق گفته خودش مفته!)

هزینه ارسال هم کاملا با خریدار.

Last edited:

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
پرايديشو 100% خريدارم...فرمونم مدل 141 مشكي هست و لطفا ريموت طرح چوب نباشه...مشكي ساده...پخش هم پاينير ميباشد.عكس فراموش نشه لطفا:specool:

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
پرايديشو 100% خريدارم...فرمونم مدل 141 مشكي هست و لطفا ريموت طرح چوب نباشه...مشكي ساده...پخش هم پاينير ميباشد.عكس فراموش نشه لطفا:specool:

باید بپرسم اما فکر نمیکنم پرایدیش موجود باشه
فردا بهتون اطلاع میدم
برای پارس و سمند فوق العاده زیبا در میاد اصلا رخ و شمایل ماشین عوض میشه!
از لحاظ کارایی هم من روی پایونر تستش کردم عالییی جواب داد.همانطور که گفتم از 3 چشمی استفاده شده تا حداکثر پوشش رو ایجاد کنه.

sky13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام عزیز میشه یه عکس از پرشیا بندازی ببینم چه ریختی در میاد در ضمن 75 تومان واسه یه ریموت خودت بگو کجاش انصافه ریموت تی وی یا کولر یا هر چیز دیگه بالاتر از بیست الی سی تومان نیست من یه رفیق دارم که کارش فروش ریموت ریسور و ... هستش و قیمت هاش مفته حالا ریموت ریموته یه برد ساده و چندتا دکمه دلیل گرون بودنش رو ندونستیم اخر

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام عزیز میشه یه عکس از پرشیا بندازی ببینم چه ریختی در میاد در ضمن 75 تومان واسه یه ریموت خودت بگو کجاش انصافه ریموت تی وی یا کولر یا هر چیز دیگه بالاتر از بیست الی سی تومان نیست من یه رفیق دارم که کارش فروش ریموت ریسور و ... هستش و قیمت هاش مفته حالا ریموت ریموته یه برد ساده و چندتا دکمه دلیل گرون بودنش رو ندونستیم اخر
عزیزم با عرض معذرت مثل اینکه شما بکل خارج از داستان هستید
ریموت تی وی با ریموت فرمونی ضبط فرق میکنه
شما قیمت ریموت پایونیر که روی فرمون نصب میشه و توی بازار فراوون هست و به این شکله:
pioneershop_1255956104_pioneer-cd-sr100.jpg
و کوچکتر از یک انگشت دست هست و فقط یک چشمی داره رو بپرسید تا حد و حدود ریموت فرمونی دستتون بیاد بعد بیاید اینجا تا من عکس پرشیاشم نشونتون بدم.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
در کنار اینکه این ریموت با هر پخشی که اینفرارد داشته باشه می تونه کار کنه . چینی و اصلی و غیر اصلی اش فرقی نداره .
بی دردسر و راحت هست و تغذیه اش هم با باطری قلمی هست .
ولی در نهایت شرمندگی قیمت خیلی بالاست . یعنی تقریبا دوبرابر . مستند عرض می کنم و فروشگاه هایی که این محصول رو عرضه می کنن میشناسم .

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
در کنار اینکه این ریموت با هر پخشی که اینفرارد داشته باشه می تونه کار کنه . چینی و اصلی و غیر اصلی اش فرقی نداره .
بی دردسر و راحت هست و تغذیه اش هم با باطری قلمی هست .
ولی در نهایت شرمندگی قیمت خیلی بالاست . یعنی تقریبا دوبرابر . مستند عرض می کنم و فروشگاه هایی که این محصول رو عرضه می کنن میشناسم .
ممنون از توضیحتون
ابتدا اینکه این ریموت بر اساس گفته فروشنده فقط با ضبطهای اصلی کار میکنه و طی تستی که خودش کرده با ضبطهای طرح اصل جواب نمیده پس ممکنه اونیکه شما دیدی نباشه(توی دفترچشم نوشته سونی ، پایونیر کنوود جی وی سی همین).
بعد اینکه در ابتدا هم عنوان کردم این وسیله مال من نیست، مال یکی از دوستان هست و من فقط واسطه فروشش هستم دقیقا قیمت فروش به مشتریش رو اینجا نوشتم
فکر نمیکنم قیمت بالا باشه، چون:
1- امروز به طور اتفاقی درب یک مغازه لوازم اسپرت دیگه جای دیگه ای از شهر همین نمونه رو دیدم و قیمت رو 80 گفت!
2- این کالا دارای گارانتی و ظاهرا خدمات پس از فروش است.
3- کنترل فابریکی پایونیر اونکه عکسش رو گذاشتم جنس اصلیش 55 و جنس طرح اصل(کیفیت آشغال، خودم دارم ازش) حدود 25-30 تومن هست
جنس اصلیش که به ظاهر کفیت خیلی خوبی داره دارای یک چشمی است و با چرخش فرمان کنترل عملا تعطیل میشه، حالا چطور این دستگاه با 3 چشمی و قاب وسط فرمان رو شما به نصف قیمت یعنی حدود 37 سراغ دارید؟!یکم عجیبه!
خلاصه اینکه قیمت همینه و چون جنس مال من نیست روی قیمتش هیچ مانوری نمیتونم بدم.
(عکس پرشیا هم اضافه شد)
دوستانی که ارزونترش رو سراغ دارند یا علی دوستانی هم که فکر میکنند قیمت مناسبه من در خدمتشونم.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
قطعه شما یا ریموت های پایونیر هر دو ساختاری بسیار ساده تر از ریموت یک تی وی معمولی دارن .
پایونیر تنها به دلیل اینکه یه برند معتبر هست به این قیمت فروخته میشه و پول مارک اش رو میگیره و خریدار انتخاب دیگه ای نداره .

فقط جهت اینکه عرض کنم مستند صحبت میکنم فروشگاهی که میشه این قطعه رو با قیمت 40 تومن ازش خرید رو معرفی می کنم که مطلب زیاد هم عجیب به نظر نیاد .
Home

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
قطعه شما یا ریموت های پایونیر هر دو ساختاری بسیار ساده تر از ریموت یک تی وی معمولی دارن .
پایونیر تنها به دلیل اینکه یه برند معتبر هست به این قیمت فروخته میشه و پول مارک اش رو میگیره و خریدار انتخاب دیگه ای نداره .

فقط جهت اینکه عرض کنم مستند صحبت میکنم فروشگاهی که میشه این قطعه رو با قیمت 40 تومن ازش خرید رو معرفی می کنم که مطلب زیاد هم عجیب به نظر نیاد .
Home
عزيزم لينکي که داديد سند هست؟
قيمتي درين لينک نديدم
حتي شکل و عکس کالا رو هم ندیدم فقط اسم هست
میشه لینک دقیق عکس و قیمت رو لطف کنید؟
ضمنا مجددا تاکيد ميکنم این قطعه من نيست بنده فقط واسطه هستم قيمت اعلام شده هم دقيقا قيمت فروش درب مغازش هست.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
اگر فکر می کنید این بحث تاپیک اتون رو منحرف می کنه یا باعث ناراحتی اتون میشه کافیه بفرمایید پست هام رو ویرایش کنم یا در پ خ در خدمت باشم و یا کلا ادامه نرم و برم دم خونه خودمون :D .
این فروشگاه لینک و قیمت از لوازم اش توی سایت نمیزاره .
ولی از بزرگترین و معتبر ترین فروشگاه های لوازم یدکی هست . هر قطعه ای که مربوط به ماشین های تولید داخل ( پژو و خانواده ، پراید و مشتقات ، زانتیا ) اعم از تزئینی و بدنه و موتوری که بشه تجسم کرد داره . حتی لوازمی که مربوط به تولیدات قدیم ( مثلا کاربرات 405 ) باشه
من شب دقیقا شب عید اونجا برای خرید رفتم و این قطعه رو ( رنگهای مشکی و کرم برای سمند و پرشیا )دیدم . در جواب دوستمون برای پراید نبود .خواستم بخرم که صف صندوق و تحویل رو دیدم و منصرف شدم . شما هم با یه تلفن میتونید استعلام کنید .
توپ خونه هم اغلب مغازه ها داشتن و قیمت رو بین چهل تا پنجاه میدادن .
باز هم تاکید می کنم در صورت درخواست شما پست هام رو ویرایش می کنم .

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
اگر فکر می کنید این بحث تاپیک اتون رو منحرف می کنه یا باعث ناراحتی اتون میشه کافیه بفرمایید پست هام رو ویرایش کنم یا در پ خ در خدمت باشم و یا کلا ادامه نرم و برم دم خونه خودمون :D .
این فروشگاه لینک و قیمت از لوازم اش توی سایت نمیزاره .
ولی از بزرگترین و معتبر ترین فروشگاه های لوازم یدکی هست . هر قطعه ای که مربوط به ماشین های تولید داخل ( پژو و خانواده ، پراید و مشتقات ، زانتیا ) اعم از تزئینی و بدنه و موتوری که بشه تجسم کرد داره . حتی لوازمی که مربوط به تولیدات قدیم ( مثلا کاربرات 405 ) باشه
من شب دقیقا شب عید اونجا برای خرید رفتم و این قطعه رو ( رنگهای مشکی و کرم برای سمند و پرشیا )دیدم . در جواب دوستمون برای پراید نبود .خواستم بخرم که صف صندوق و تحویل رو دیدم و منصرف شدم . شما هم با یه تلفن میتونید استعلام کنید .
توپ خونه هم اغلب مغازه ها داشتن و قیمت رو بین چهل تا پنجاه میدادن .
باز هم تاکید می کنم در صورت درخواست شما پست هام رو ویرایش می کنم .
نه عزیزم نه نیاز به ویرایش هست و نه پیام خصوصی!
اینکه شما این جنس رو در فروشگاهی دیدید و قیمت اینقدر بود از دید من نوعی ارزش استناد نداره.
دیگه قضاوت با خوانندگان...
ضمنا بنده از فروش یا عدم فروش این جنس متضرر نمیشم
جون جنس بنده نیست در نتیجه تعصبی روی صحیح بودن قیمت و اسراری به فروشش ندارم.
اما شما بهتر بود کاملا مستند صجبت میکردید اینکه رفتم فلان جا و ازین نوع دیدم به این قیمت نشد سند و تقریبا خراب کردن تاپیک میشه اسمشو گذاشت و دیگر هیچ.

در جواب اون دوستمونم... پراید فرمونش به خاطر سیستم بوق(که روی فرمون هست) امکان نصب این قطعه در پشتش نیست، وسط فرمونی سمند و پارس یک قطعه فیکس و بی خاصیت هست که فقط جنبه تزئینی داره برای همینم میشه این قطعه رو پشتش نصب کرد(البته در مدلهای بدون ایربگ).

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
نه عزیزم نه نیاز به ویرایش هست و نه پیام خصوصی!
اینکه شما این جنس رو در فروشگاهی دیدید و قیمت اینقدر بود از دید من نوعی ارزش استناد نداره.
دیگه قضاوت با خوانندگان...
ضمنا بنده از فروش یا عدم فروش این جنس متضرر نمیشم
جون جنس بنده نیست در نتیجه تعصبی روی صحیح بودن قیمت و اسراری به فروشش ندارم.
اما شما بهتر بود کاملا مستند صجبت میکردید اینکه رفتم فلان جا و ازین نوع دیدم به این قیمت نشد سند و تقریبا خراب کردن تاپیک میشه اسمشو گذاشت و دیگر هیچ.

در جواب اون دوستمونم... پراید فرمونش به خاطر سیستم بوق(که روی فرمون هست) امکان نصب این قطعه در پشتش نیست، وسط فرمونی سمند و پارس یک قطعه فیکس و بی خاصیت هست که فقط جنبه تزئینی داره برای همینم میشه این قطعه رو پشتش نصب کرد(البته در مدلهای بدون ایربگ).

قصد خراب کردن ندارم و اگر باعث ناراحتی شدم عذر خواهی می کنم . اگر کاری در راستای جبرانش میتونم انجام بدم در خدمتم .

wolf-20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب چیز باحالیه ندیده بودم تا حالا...روی چه ماشینایی کار میده؟؟

davooood

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من ماله پارسو میخوام تماسم 9370242122

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا