• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش زنون

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سلام دوستان عزیز بنده دوتا زنون خریدم یکی برا خودم و یکی برا دوستم برا خودم زدم امروز و عالیه ولی دوستم به خاطر کمبود مالی نتونست برش داره منم تو رودر واسی موندم نتونستم بگم

حتما برش داره برا همین میزارمش اینجا بفروشمش . دوستان زنون اک هستش و اصلا و ابدا نه باز شده جعبش نه نصب شده تضمینی میدم ، چون خیلیا استفاده شدشو به اسم اک میدن .

زنونش عالی هستش و اینم بگم بهترین رنگ ممکن یخی هستش که رو ماشینا عالی میشه دیگه . ترانس ایناشم همشم توشه به گفته خریدار 1 سالم گفته گارانتی داره .

قیمت فوری : 75

اینم عکساش .

کسی خواست در خدمتم .

Last edited:

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
سلام دوستان عزیز بنده دوتا زنون خریدم یکی برا خودم و یکی برا دوستم برا خودم زدم امروز و عالیه ولی دوستم به خاطر کمبود مالی نتونست برش داره منم تو رودر واسی موندم نتونستم بگم

حتما برش داره برا همین میزارمش اینجا بفروشمش . دوستان زنون اک هستش و اصلا و ابدا نه باز شده جعبش نه نصب شده تضمینی میدم ، چون خیلیا استفاده شدشو به اسم اک میدن .

زنونش عالی هستش و اینم بگم بهترین رنگ ممکن یخی هستش که رو ماشینا عالی میشه دیگه . ترانس ایناشم همشم توشه به گفته خریدار 1 سالم گفته گارانتی داره .

قیمت فوری : 80

اینم عکساش .

کسی خواست در خدمتم .

همین دیشب رو ماشین انداختم :| چی میشد زودتر میومدی :دی
12000 هست؟
واسه مه شکن گرفتی یا واسه نور بالا؟

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
همین دیشب رو ماشین انداختم :| چی میشد زودتر میومدی :دی
12000 هست؟
واسه مه شکن گرفتی یا واسه نور بالا؟

به من گفت 8000 و روشم همینو زده . و برا مه شکنا خریدمشون . باز قابلی نداره دوست عزیز .

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
زنون - پلس گیر نمیده

سو بالا یخی هر 2 سو

بعضی جا ها دیدم پایین معمولی بالا زنون ؟

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
زنون - پلس گیر نمیده

سو بالا یخی هر 2 سو

بعضی جا ها دیدم پایین معمولی بالا زنون ؟

نور بالا پایین باشه بله حق با شماست گیر میده ولی مه شکنای پایینو گیر نمیدن که هیچ تازه فراگیرم شده همه میندازن .

بله یخی دوست عزیز .

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
داداش اگه باندارو میخوای من اینارو ازت برمیدارم بقیشو هم سر بده که از لحاظ مالی هم مشکلی برات نداشته باشه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
داداش قیمت آخره آخرش رو برام پ.خ کن... یه دونه پایه H1 برای 206 لازم دارم... مشتریم تخفیف خوب بدی بر میدارم...

بالا