• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساب FOCAL V1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با سلام
این ساب رو بصورت آک برای فروش دارم،
با کارتن و کاملا نو، متاسفانه هیچ وقت فرصت نشد که صدای این ساب رو بشنوم، اما در تمام ریویو هایی که در موردش خوندم صحبت بر این بود که برای کیفیت حرف های بســـــــــیار زیادی واسه گفتن داره
بنظرم با توجه به قیمت محصولات صوتی و برند های دیگه که اکثر قریب به اتفاق های کپی هستند، قیمت 590 برای این ساب کاملا منصفانه هستش

Focal 33 V1 (33V1) 13" Single 4 ohm Polyglass Car Subwoofer
Subwoofer Focal 33 V1, for audiophile Car Audio system
حوالی 400-450 دلار قیمت داره که میشه به عبارتی 800 تومن با دلار 2 تومنی، و بدون هزینه شیپینگ و وزن این ساب که....
اگه کسی بخواد چنین سابی رو بیاره حدود 1400 حداقل پاش میوفته که باقیمتی که من گذاشتم به معنای واقعی کلمه مفت هستش
برای کسایی که سیستم با کیفیت میخوان
بنظرم در حال حاضر خرید این ساب و یکی از آمپهای lrx2.500 که تاپیکش رو زدم بسیار معقولانه هستش
چون این ساب تک کویل 4 اهم هست
و اون آمپ روی 4 اهم 660 وات میده ، فراموش نکنید که ست فوکال آدیسان یکی از بهتری حالات برای گرفتن صدای کوالیتی هستش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لطفا عکسی همراه با نام کاربری خودتون به صورت کاغذ در کنار کالا در پست اول بذارید

:rolleyes:
حقیقتش رو بخوای الان حسش نیست، اما وقت شد چشم، برای اینکه خیال دوستان راحت شه میتونن عکس ها رو سیو کنن و بوسیله سرچ ایمیج گوگل سرچ کنن، فقط تو این فروم و تیونینگ تاک میتونن این عکس ها رو پیدا کنن که اونم خودم تاپیکش رو زدم;)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اطلاعیه ها - خرید و فروش دستگاه های صوتی و تصویری
به منظور اجرای قانون یاد شده تاپیک شما تا زمانی که یک عکس با این مشخصات برای من پی ام کنید باز نخواهد شد
در صورت ایجاد همین تاپیک مجددا بدون رعایت قوانین با شما برخورد خواهد شد

پ.ن: درصورتیکه اشتباهی(مثلا ندیدن عکس با یوزر به دلیل خطای چشم)در قفل شدن تاپیک شما صورت گرفته مراتب رو با پی ام گزارش کنید تا اقدام بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا