• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساب SWR-1042D

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بسم الله الرحمن الرحیم و سلام
بنده چند وقت پیش یه ساب خریدم و جعبه اش را باز کردم و یه چند روزی رو جعبه بستم برای تست و همین و اصلا برا ماشین آمپ نگرفتم و تو ماشین اصلا نبردمش و کاملا نو هست نمونه دوتا 2 اهم همین ساب در پاپ استریو 563.000 قیمت گذاشته شده است بنده این ساب را 290.000 می فروشم: 09124106796 محسن عیسی

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عزیز عکس باید از خود کالاتون باشه با نام کاربریتون که دوستان از موجودیت سابتون اطمینان پیدا کنن و از قوانین سایت که در غیر اینصورت تایپکتون پاک میشه

Rahim Edison

Registered User
لایک‌ها
60
اسمتم بگید لدفا

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
لازم به ذکر است که دیگه این ساب در بازار موجود نیست و اگر بخواهید بخرید مشابه اش SWR-1022D است که قیمتش 563000 است و این ساب بیس نرمی دارد و یکی از بهترین بیس ها را دارد و در جعبه های کوچک خوب جواب می دهد و خودم هم متخصص الکترونیک و آکوستیک (صوت) هستم و دارای تحصیلات دانشگاهی در این زمینه و می توانم در ساخت باکس کمکتان کنم.

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
کار نکرده است فقط روی باکس بستمش برای تست اون هم با آمپلی فایر خانگی حدود 300 وات بعد هم همون طور که بود جمعش کردم تا اینکه دیشب آوردمش بیرون تا ازش عکس بگیرم.

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
کار نکرده است فقط روی باکس بستمش برای تست اون هم با آمپلی فایر خانگی حدود 300 وات بعد هم همون طور که بود جمعش کردم تا اینکه دیشب آوردمش بیرون تا ازش عکس بگیرم.

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
قیمت آخر و اینکه آیا اول ارسال دارید با توجه به سابقتون؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
قیمت آخر و اینکه آیا اول ارسال دارید با توجه به سابقتون؟؟؟
قیمت رو در پست اول زدم 290.000
نفهمیدم منظورتون چیست: آیا اول ارسال دارید با توجه به سابقتون

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بنده یه توضیحی در مورد قیمت بدم:
قیمت این ساب پارسال 290 بودش و الان اگه کسی داشته باشد حدود 350-360 هزار تومان می باشد و با توجه به اینکه این ساب دیگه تو بازار نیست و یه ساب 10 اینچ سری S آلپاین که 300 وات است الان شده 300 تومان و مشابه اش SWR-1022D که تنها فرقش اینکه جدید خرید است و SWR-1042D قدیم خرید 563.000 است، اگه جایی کارتن باز نشده اش را داشته باشند حتی بالاتر از 350-360 تومان هم فروخته می شود برای همین بنده قیمت پایه را 290.000 گذاشتم.

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
منظور این هستش که اینجا سابقه فعالیت در بازارچه ملاک هست
اگر اول ارسال جنس رو انجام میدید که بعد رسید دست من و از سلامت مطمئن شدم واریز رو انجام بدم خریدارم

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
منظور این هستش که اینجا سابقه فعالیت در بازارچه ملاک هست
اگر اول ارسال جنس رو انجام میدید که بعد رسید دست من و از سلامت مطمئن شدم واریز رو انجام بدم خریدارم
پول و جنس را همزمان معاوضه می کنم یعنی یا می توانید شما بیایید محل ما و هم از جنس مطمئن شوید هم جنس را تحویل بگیرید و همان جا پول را بدهید که منم خیالم راحت باشه یا بنده جنس را بیاورم در خانه یا محل شما و بعد از بازدید و مطمئن شدن همان جا پولش را بدهی خلاصه نه بنده اهل ریسک هستم نه می خوام شما ریسک کنی و نگران باشی دوست دارم با خیال راحت و با اطمینان از درستی حرفهام خرید کنید یا شما یا هر کس دیگر.اگه خیلی اهل احتیاط هستی تو بیا که جای ما رو هم بدونی. ولی بنده به خاطر احتیاج مالی برای خرید کالایی دارم ساب نو ام را می فروشم و در صورتی که هیچ عیبی نداشته باشد (که همین طوره) جای برگشتی ندارم.

Last edited:

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
برای اونایی که می خواهند می تونم تو پارکینگ خونمون ساب رو برایشان تست کنم البته دیگه ماشینم ندارم و با آمپ خانگی تستش می کنم.
بعدشم ما حروم حلال سرمان می شود مارو با بقیه یکی نکنید.

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
داداش متوجه نشدم
ساب تکه یا جفت?
اگه جفت باشه من خریدارم
شما ساکن تهران هستید?
با ساب دیگری تعویض ندارید?

بسم الله الرحمن الرحیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
داداش متوجه نشدم
ساب تکه یا جفت?
اگه جفت باشه من خریدارم
شما ساکن تهران هستید?
با ساب دیگری تعویض ندارید?
دوست من اول فکر کن بعد بنویس ساب نو ای که فقط تو جعبه با آمپ 300 وات تست شده و اصلا تو ماشین نرفته و باز دوباره جمع شده و دونه ای حدود 360.000 تومان است (تو پست 15 توضیح دادم) را دوتاشو می دهند 290.000 تومان معلومه که تکه.
بله تهرانم خیابان پیروزی
گفتم پول لازمم فقط فروش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا