rmvb
Registered User
- نوشتهها
- 2,787
- لایکها
- 181
سلام
دوستان این ساعت رو برای من 1 هفته پیش کادو اوردن
از اونجایی که مهمونی درهم بود هر کسی یه چیزی از این کادو ها دزدید : )) ولی خب این ساعت رو چون موقع باز کردن کادو ها دستم بود فقط جعبش رو دزدیدند و خودش موندگار شد
حالا بنا به بدهکاری هایی که این چند وقت پیش اومده مجبورم بفروشمش
ساعت از برند Mathey-Tissot تماما ساخت سوئیس
اصل هست اصلا فیکش موجود نیس
کاملا تمیز و سالم تقریبا 1 هفتس بستم رو دستم دیگه تقریبا مثه اکبنده
قیمت اکبند که امروز گرفتم از مغازه 1750 بود
من تقریبا واسه ساعتی که یه هفتس استفاده کردم 35 درصد کم میکنم میزارم 1150
این هم لینک
https://www.swiss-made-watches.com/en/men-watche/7972-mathey-tissot-men-watch-newport-h466chan.html
460 فرانک سویس هست
هر فرانک سویس معادل 3200 تومن می باشد
این هم لینک فارسی
http://www.kanzwatches-shopping.com/AllProducts/881/Watch/Category/ساعت-MATHEY-TISSOT/
-------
دوستان ساعت بسیار شیک و جوون پسند و با کلاسی هست
مشخصات ساعت :
Case: Shape
Round
Case: Material Stainless Steel
Case: Diameter 43 mm
Case: Thickness 15 mm
Case: Diameter range L | 40 - 45 mm
Case: Glass Sapphire
Case: Crown Push
Case: Backplate Stainless Steel
Case: Backplate type Screwed
Case: Water Resistance 5 ATM (50 meters, 165 feet)
Dial: Color Black
Movement: Type Quartz
Movement: Name Ronda 5030D
Movement: Origine Swiss Made
Movement: Functions Date and Chrono
Bracelet: Material Silicone and insert in Stainless Steel
Bracelet: Color Black
Bracelet: Clasp Deployment Buckle
Gender Men
Style Sport
Group Collection Newport
این هم در مورد Mathey-T
در ارتفاع 3000 پا از سطح دریا، در نزدیکی کوههای جورا در مرکز سوئیس روستای لس پونتس دی مارتل (Les Pontes De Martel) در میان یکی از زیباترین درههای سوئیس چشم نوازی می نماید. اینجا همان جایی است که 130 سال قبل در سال 1886، ساعت سازی مسی تیسوت (Mathey Tissot) شروع به فعالیت نمود. ادموند مسی تیسوت کارخانه ساعتسازی خود را در قرن 19 میلادی با ساخت ساعتهای زنگدار جیبی از جنس طلا آغاز نمود. خیلی زود درسال 1899 ساعت سازی مسی تیسوت تبدیل به کارخانه مسی تیسوت (Mathey Tissot) گردید و شروع به ساخت ساعتهای کرنوگراف نمود که پس از دریافت جوایز بسیار ا رزنده توانست در عرصه ساعت قدوم طلایی خود را به جهان ساعت عرضه نماید. کارخانه مسی تیسوت (Mathey Tissot) با درخواستهای کثیری از ساعتدوستان مواجه گشت تا جایی که کارخانه دوم خود را در آن سال تاسیس نمود. مسی تیسوت (Mathey Tissot) با ساخت ساعتهایی از جنس طلا و نقره در سالهای مختلف بعنوان برند محبوب و قابل ستایش بسیاری از گروهها بوده و تا به امروز توانسته با ساخت ساعتهایی متفاوت، دوستداران بسیار زیادی را جذب خود نماید. مسی تیسوت با سابقه درخشان در صنعت ساعت سازی، همواره نگاهی به آینده را در خود پرورانده و توانسته تا قشر بسیاری از جوانان و افرادی که در پی یافتن سبکی متفاوت و زبانزد بودهاند را دنبال رو سبک خود نماید. مسی تیسوت از قلب کشور سوئیس، با در نظر گرفتن تمامی ارزشهای یک برند سوئیسی و همچنین قدمت خود در صنعت ساعتسازی ساعتهای خود را به دوستداران ساعت در جای جای نقاط دنیا تقدیم می دارد.
دوستان این ساعت رو برای من 1 هفته پیش کادو اوردن
از اونجایی که مهمونی درهم بود هر کسی یه چیزی از این کادو ها دزدید : )) ولی خب این ساعت رو چون موقع باز کردن کادو ها دستم بود فقط جعبش رو دزدیدند و خودش موندگار شد
حالا بنا به بدهکاری هایی که این چند وقت پیش اومده مجبورم بفروشمش
ساعت از برند Mathey-Tissot تماما ساخت سوئیس
اصل هست اصلا فیکش موجود نیس
کاملا تمیز و سالم تقریبا 1 هفتس بستم رو دستم دیگه تقریبا مثه اکبنده
قیمت اکبند که امروز گرفتم از مغازه 1750 بود
من تقریبا واسه ساعتی که یه هفتس استفاده کردم 35 درصد کم میکنم میزارم 1150
این هم لینک
https://www.swiss-made-watches.com/en/men-watche/7972-mathey-tissot-men-watch-newport-h466chan.html
460 فرانک سویس هست
هر فرانک سویس معادل 3200 تومن می باشد
این هم لینک فارسی
http://www.kanzwatches-shopping.com/AllProducts/881/Watch/Category/ساعت-MATHEY-TISSOT/
-------
دوستان ساعت بسیار شیک و جوون پسند و با کلاسی هست
مشخصات ساعت :
Case: Shape
Round
Case: Material Stainless Steel
Case: Diameter 43 mm
Case: Thickness 15 mm
Case: Diameter range L | 40 - 45 mm
Case: Glass Sapphire
Case: Crown Push
Case: Backplate Stainless Steel
Case: Backplate type Screwed
Case: Water Resistance 5 ATM (50 meters, 165 feet)
Dial: Color Black
Movement: Type Quartz
Movement: Name Ronda 5030D
Movement: Origine Swiss Made
Movement: Functions Date and Chrono
Bracelet: Material Silicone and insert in Stainless Steel
Bracelet: Color Black
Bracelet: Clasp Deployment Buckle
Gender Men
Style Sport
Group Collection Newport
این هم در مورد Mathey-T
در ارتفاع 3000 پا از سطح دریا، در نزدیکی کوههای جورا در مرکز سوئیس روستای لس پونتس دی مارتل (Les Pontes De Martel) در میان یکی از زیباترین درههای سوئیس چشم نوازی می نماید. اینجا همان جایی است که 130 سال قبل در سال 1886، ساعت سازی مسی تیسوت (Mathey Tissot) شروع به فعالیت نمود. ادموند مسی تیسوت کارخانه ساعتسازی خود را در قرن 19 میلادی با ساخت ساعتهای زنگدار جیبی از جنس طلا آغاز نمود. خیلی زود درسال 1899 ساعت سازی مسی تیسوت تبدیل به کارخانه مسی تیسوت (Mathey Tissot) گردید و شروع به ساخت ساعتهای کرنوگراف نمود که پس از دریافت جوایز بسیار ا رزنده توانست در عرصه ساعت قدوم طلایی خود را به جهان ساعت عرضه نماید. کارخانه مسی تیسوت (Mathey Tissot) با درخواستهای کثیری از ساعتدوستان مواجه گشت تا جایی که کارخانه دوم خود را در آن سال تاسیس نمود. مسی تیسوت (Mathey Tissot) با ساخت ساعتهایی از جنس طلا و نقره در سالهای مختلف بعنوان برند محبوب و قابل ستایش بسیاری از گروهها بوده و تا به امروز توانسته با ساخت ساعتهایی متفاوت، دوستداران بسیار زیادی را جذب خود نماید. مسی تیسوت با سابقه درخشان در صنعت ساعت سازی، همواره نگاهی به آینده را در خود پرورانده و توانسته تا قشر بسیاری از جوانان و افرادی که در پی یافتن سبکی متفاوت و زبانزد بودهاند را دنبال رو سبک خود نماید. مسی تیسوت از قلب کشور سوئیس، با در نظر گرفتن تمامی ارزشهای یک برند سوئیسی و همچنین قدمت خود در صنعت ساعتسازی ساعتهای خود را به دوستداران ساعت در جای جای نقاط دنیا تقدیم می دارد.