با سلام خدمت دوستان پی تی
این گوشی مربوط به یکی از آشناها هست که هفته گذشته s9 خرید و قصد فروش این گوشی رو داره
زمانی که S9 رسید دستش گوشیشو داد من که بهش بفروشم که وقتی من خواستم تستش کنم متوجه شدم که انگار سایه آیکون های گوشی توی رنگ سفید مشخصه که وقتی بردم نمایندگی گفتن که باید تاچ و ال سی دی گوشی عوض بشه و دیگه خود نمایندگی تاچ ال سی دی رو به صورت رایگان عوض کرد و دوباره بهم برگردوند
الان گوشی کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره و فقط تنها چیزی که بود همین بود که گفتم الانم گوشی عین روز اول کار میکنه و هیچ مششکلی هم نداره
ال سی دی گوشی که طبیعتا بدون ذره ای خط و خش هست چون تازه تعویض شده
دور تا دور گوشی هم بدون خط و خش و بدون ضربه هست
پشت گوشی هم برچسب داشته و فقط شاید اون قسمتایی که برچسب پوشش نداده خش های ریز نوری پشت گوشی اون قسمت بالای گوشی بشه پیدا کرد . اینم گفتم که بعد کسی نگه چرا اینو نگفتی و مدیون نباشم
ولی گوشی از لحاظ ظاهری در حد آک هستش
حدود 11 ماه کارکرد گوشی هستش
گوشی هیچ مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نداره
آپدیت شده به اندروید 8 هستش
تا تاریخ 97/9/9 هم گارانتی داره
قیمتی که گفته واسه گوشی : 2.250 هستش
هزینه ارسال به عهده خریدار محترم

این گوشی مربوط به یکی از آشناها هست که هفته گذشته s9 خرید و قصد فروش این گوشی رو داره
زمانی که S9 رسید دستش گوشیشو داد من که بهش بفروشم که وقتی من خواستم تستش کنم متوجه شدم که انگار سایه آیکون های گوشی توی رنگ سفید مشخصه که وقتی بردم نمایندگی گفتن که باید تاچ و ال سی دی گوشی عوض بشه و دیگه خود نمایندگی تاچ ال سی دی رو به صورت رایگان عوض کرد و دوباره بهم برگردوند
الان گوشی کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره و فقط تنها چیزی که بود همین بود که گفتم الانم گوشی عین روز اول کار میکنه و هیچ مششکلی هم نداره
ال سی دی گوشی که طبیعتا بدون ذره ای خط و خش هست چون تازه تعویض شده
دور تا دور گوشی هم بدون خط و خش و بدون ضربه هست
پشت گوشی هم برچسب داشته و فقط شاید اون قسمتایی که برچسب پوشش نداده خش های ریز نوری پشت گوشی اون قسمت بالای گوشی بشه پیدا کرد . اینم گفتم که بعد کسی نگه چرا اینو نگفتی و مدیون نباشم
ولی گوشی از لحاظ ظاهری در حد آک هستش
حدود 11 ماه کارکرد گوشی هستش
گوشی هیچ مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نداره
آپدیت شده به اندروید 8 هستش
تا تاریخ 97/9/9 هم گارانتی داره
قیمتی که گفته واسه گوشی : 2.250 هستش
هزینه ارسال به عهده خریدار محترم