shahrokh2008
Registered User
سلام..
گوشی طلایی هستش..فقط و فقط تست شده و برچسب روش کنده نشده..شاید نیم ساعت هم استفاده نشده باشه..
متاسفانه این گوشیو برای زن داداشم آوردم که تا سایزش رو دید ضررش رو گذاشت رو دست من..منم یه کم تستش کردم
کلا این گوشی امکانات فوق العاده عجیب و جالبی داره که توی هیچ گوشی من ندیدم..بینهایت جالبه..حتی توی نوت7 هم نیست..
کلا تنظیماتش هم تو یوتیوب ببینید فرق داره..خدایی فوق العاده عالیه امکاناتاش و بخصوص دوربینش که کیفیتش عالیه..
در کل تلفیق یه شیاومی هستش با نوت7..کلا امکانات نوت7 تو این گوشی هستش..
گوشی 64 گیگ و رم 6 هستش با منو فارسی اصلی..فست شارژ..خلاصه گوشی آک میخرید..
قیمت پایه هم میذارم 1450 ..دیگه زیر این شرمنده..بالاتر هم تو همین پیج پیشنهاد بدید..
خودم دقیقا 1690 تومان پول دادم و سه روزم طول کشید این نسخه برسه دستم..
گوشی طلایی هستش..فقط و فقط تست شده و برچسب روش کنده نشده..شاید نیم ساعت هم استفاده نشده باشه..
متاسفانه این گوشیو برای زن داداشم آوردم که تا سایزش رو دید ضررش رو گذاشت رو دست من..منم یه کم تستش کردم
کلا این گوشی امکانات فوق العاده عجیب و جالبی داره که توی هیچ گوشی من ندیدم..بینهایت جالبه..حتی توی نوت7 هم نیست..
کلا تنظیماتش هم تو یوتیوب ببینید فرق داره..خدایی فوق العاده عالیه امکاناتاش و بخصوص دوربینش که کیفیتش عالیه..
در کل تلفیق یه شیاومی هستش با نوت7..کلا امکانات نوت7 تو این گوشی هستش..
گوشی 64 گیگ و رم 6 هستش با منو فارسی اصلی..فست شارژ..خلاصه گوشی آک میخرید..
قیمت پایه هم میذارم 1450 ..دیگه زیر این شرمنده..بالاتر هم تو همین پیج پیشنهاد بدید..
خودم دقیقا 1690 تومان پول دادم و سه روزم طول کشید این نسخه برسه دستم..
فایل های ضمیمه
Last edited: