• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سامسونگ I9103 Galaxy R

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
به قیمت 570 به یکی از کاربران که اسم کاربریش رو نمی دونم وازطریق سایت mobile.ir بابنده آشنا شده بودن فروخته شد ختم تاپیک

Last edited:

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
سلام دوست عزیز
پایه خریدارم ...

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119

amminhp

Registered User
لایک‌ها
0
TAVIZ DARI DADASH?

hamed14365

Registered User
لایک‌ها
242
عکس نداره عزیز؟؟؟گارانتی؟؟؟ساخت کجاس؟؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداشی قیمت آخر برای خریدار واقعی رو برام پخ کن..

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
فقط و فقط با اس2

عکس نداره عزیز؟؟؟گارانتی؟؟؟ساخت کجاس؟؟
عرض شد عکس تاساعاتی دیگر،گارانتی هم عرض شد پارس مایکروتل داره که اصلیه، کشورچین

داداشی قیمت آخر برای خریدار واقعی رو برام پخ کن..

خدمتتون ارسال شد گرامی

داداش قیمت اخرش چند؟ گوشی خش نداره؟

قیمت آخری نیست که داداش من مزایدست خط وخش هم غیر از اونی که عرض شد هیچی نداره پاکه پاکه

vaziri69

Registered User
لایک‌ها
45
واقعا قیمت عالی هست ، الان یکسری گوشی های تک هسته ای قیمتش از این بیشتره.

amminhp

Registered User
لایک‌ها
0
BA S2
I9100
MESHKI
MADE BY
TAMIZ CHEGHAD SAR MIDI?

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
واقعا قیمت عالی هست ، الان یکسری گوشی های تک هسته ای قیمتش از این بیشتره.
ازحسن نظرشما متشکرم ولی متاسفانه دوستان باقیمت هایی که میدن آدم رو از فروش توفروم پشیمون می کنن وآدم ترجیح میده به موبایل فروش بده

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
عزیز شما هنوز 12 ساعت نشده تاپیک زدی انتظار داری تو این مدت 600 ازت وردارن

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
BA S2
I9100
MESHKI
MADE BY
TAMIZ CHEGHAD SAR MIDI?

پیام خصوصی خدمت شما ارسال شد دوست گرامی انشاءالله که مقبول بیوفته

عزیز شما هنوز 12 ساعت نشده تاپیک زدی انتظار داری تو این مدت 600 از وردارن
بنده همچین توقعی ندارم ولی توقع قیمت زیر500روهم ندارم دوستان جوری رفتار می کنندانگار دارن آرک یا گالکسی اس و... می خرن

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
بنده همچین توقعی ندارم ولی توقع قیمت زیر500روهم ندارم دوستان جوری رفتار می کنندانگار دارن آرک یا گالکسی اس و... می خرن[/QUOTE]
دیگه شما اگه اس 3 هم بزاری واسه فروش باز میان میگن 500 تومن !!!!!!
همینه دیگه شما خودت ناراحت نکن !!باید از کنار اینجور آدما گذشت و بهشون توجه نکرد

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
بنده همچین توقعی ندارم ولی توقع قیمت زیر500روهم ندارم دوستان جوری رفتار می کنندانگار دارن آرک یا گالکسی اس و... می خرن
همینه دیگه شما خودت ناراحت نکن !!باید از کنار اینجور آدما گذشت و بهشون توجه نکرد[/QUOTE]
ناراحت که نه ولی کلاتواین فرومهابجای مصرف کننده پرشده از دلال و مال خر. پیشنهادمیشه مدیریت گرامی جلوی این افرادروبگیرن. شعار این بازارچه همانطوری که درورودی آن هم خورده ارائه جنس از مصرف کننده به مصرف کننده است

saeed ra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قیمتشو واسم پخ کن
ممنون

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
همینه دیگه شما خودت ناراحت نکن !!باید از کنار اینجور آدما گذشت و بهشون توجه نکرد
ناراحت که نه ولی کلاتواین فرومهابجای مصرف کننده پرشده از دلال و مال خر. پیشنهادمیشه مدیریت گرامی جلوی این افرادروبگیرن. شعار این بازارچه همانطوری که درورودی آن هم خورده ارائه جنس از مصرف کننده به مصرف کننده است

در مورد اینکه شما میگین دلال باید بهتون بگم اگه افرادی که کارشون معامله گوشی نیست اینجا نبودن مگه چندتا کاربر قسمت فروش گوشی داره که بخوان بیان گوشی بخرن ؟اونا هسن که این قسمت اینقدر سرپا هس.
در ضمن گوشی فروشی ها حداقل 30% از قیمت گوشی کم میکنن کسایی که اینجا گوشی معامله می کنن کمتر از 20% رو در نظر میگیرنواسه خرید گوشی.
یه موضوع دیگه مگه گوشی معامله کردن چقدر سود آوری داره که بیان جلوی دلال و مال خرها رو بگیرن که من اصلا داخل این سایت ندیدم.دلال میره ارز و طلا معامله می کنه یه شبه از خاک بلند بشه میاد پولشو با 100تا ریسک میده گوشی کارکرده ؟؟؟
این مطلب رو گفتم که این موضوع رو دوستان تکرار نکن چون شاید بعضی از دوستان ناراحت بشن .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسه تعویض هم من s2 دارم چقدر سر پرداخت می کنید ؟

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
520000

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
در مورد اینکه شما میگین دلال باید بهتون بگم اگه افرادی که کارشون معامله گوشی نیست اینجا نبودن مگه چندتا کاربر قسمت فروش گوشی داره که بخوان بیان گوشی بخرن ؟اونا هسن که این قسمت اینقدر سرپا هس.
در ضمن گوشی فروشی ها حداقل 30% از قیمت گوشی کم میکنن کسایی که اینجا گوشی معامله می کنن کمتر از 20% رو در نظر میگیرنواسه خرید گوشی.
یه موضوع دیگه مگه گوشی معامله کردن چقدر سود آوری داره که بیان جلوی دلال و مال خرها رو بگیرن که من اصلا داخل این سایت ندیدم.دلال میره ارز و طلا معامله می کنه یه شبه از خاک بلند بشه میاد پولشو با 100تا ریسک میده گوشی کارکرده ؟؟؟
این مطلب رو گفتم که این موضوع رو دوستان تکرار نکن چون شاید بعضی از دوستان ناراحت بشن .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسه تعویض هم من s2 دارم چقدر سر پرداخت می کنید ؟
ببین داداش من وقتی که میان به من زیر500پیشنهادمیدن شما به این چی میگی؟کاش پست های قبلی من رو هم نگاه می کردین. اصل تاسیس این بازارچه همانطوریکه عرض تحویل کالا از مصرف کننده به مصرف کننده است(سردربازارچه رو ملاحظه بفرمایید) به نظر من اصلا حجم معاملات مهم نیست مهم اینه که شعاربازارچه تحقق پیداکنه.
----------------------
درموردتعویض هم پیام خصوصی دادم خدمتتون

تاالان برای شما منتظر پیشنهادهای بهتری هستیم

بالا