hoji_17203
Registered User
به قیمت 570 به یکی از کاربران که اسم کاربریش رو نمی دونم وازطریق سایت mobile.ir بابنده آشنا شده بودن فروخته شد ختم تاپیک
Last edited:
جواب تقدیم شدپ خ شد
سلام گرامیسلام دوست عزیز
پایه خریدارم ...
فقط و فقط با اس2TAVIZ DARI DADASH?
عرض شد عکس تاساعاتی دیگر،گارانتی هم عرض شد پارس مایکروتل داره که اصلیه، کشورچینعکس نداره عزیز؟؟؟گارانتی؟؟؟ساخت کجاس؟؟
داداشی قیمت آخر برای خریدار واقعی رو برام پخ کن..
داداش قیمت اخرش چند؟ گوشی خش نداره؟
ازحسن نظرشما متشکرم ولی متاسفانه دوستان باقیمت هایی که میدن آدم رو از فروش توفروم پشیمون می کنن وآدم ترجیح میده به موبایل فروش بدهواقعا قیمت عالی هست ، الان یکسری گوشی های تک هسته ای قیمتش از این بیشتره.
BA S2
I9100
MESHKI
MADE BY
TAMIZ CHEGHAD SAR MIDI?
بنده همچین توقعی ندارم ولی توقع قیمت زیر500روهم ندارم دوستان جوری رفتار می کنندانگار دارن آرک یا گالکسی اس و... می خرنعزیز شما هنوز 12 ساعت نشده تاپیک زدی انتظار داری تو این مدت 600 از وردارن
دیگه شما اگه اس 3 هم بزاری واسه فروش باز میان میگن 500 تومن !!!!!!بنده همچین توقعی ندارم ولی توقع قیمت زیر500روهم ندارم دوستان جوری رفتار می کنندانگار دارن آرک یا گالکسی اس و... می خرن
دیگه شما اگه اس 3 هم بزاری واسه فروش باز میان میگن 500 تومن !!!!!!
همینه دیگه شما خودت ناراحت نکن !!باید از کنار اینجور آدما گذشت و بهشون توجه نکرد
ناراحت که نه ولی کلاتواین فرومهابجای مصرف کننده پرشده از دلال و مال خر. پیشنهادمیشه مدیریت گرامی جلوی این افرادروبگیرن. شعار این بازارچه همانطوری که درورودی آن هم خورده ارائه جنس از مصرف کننده به مصرف کننده است
ببین داداش من وقتی که میان به من زیر500پیشنهادمیدن شما به این چی میگی؟کاش پست های قبلی من رو هم نگاه می کردین. اصل تاسیس این بازارچه همانطوریکه عرض تحویل کالا از مصرف کننده به مصرف کننده است(سردربازارچه رو ملاحظه بفرمایید) به نظر من اصلا حجم معاملات مهم نیست مهم اینه که شعاربازارچه تحقق پیداکنه.در مورد اینکه شما میگین دلال باید بهتون بگم اگه افرادی که کارشون معامله گوشی نیست اینجا نبودن مگه چندتا کاربر قسمت فروش گوشی داره که بخوان بیان گوشی بخرن ؟اونا هسن که این قسمت اینقدر سرپا هس.
در ضمن گوشی فروشی ها حداقل 30% از قیمت گوشی کم میکنن کسایی که اینجا گوشی معامله می کنن کمتر از 20% رو در نظر میگیرنواسه خرید گوشی.
یه موضوع دیگه مگه گوشی معامله کردن چقدر سود آوری داره که بیان جلوی دلال و مال خرها رو بگیرن که من اصلا داخل این سایت ندیدم.دلال میره ارز و طلا معامله می کنه یه شبه از خاک بلند بشه میاد پولشو با 100تا ریسک میده گوشی کارکرده ؟؟؟
این مطلب رو گفتم که این موضوع رو دوستان تکرار نکن چون شاید بعضی از دوستان ناراحت بشن .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسه تعویض هم من s2 دارم چقدر سر پرداخت می کنید ؟
520000