به نطرتون خود شرکت نمیتونست بیاد گوشیو بدون جعبه بفروشه؟
شما هم بجای اینکه یه گوشی تمیز بدون جعبه رو با یه گوشی داغون با جعبه مقایسه کنی بیا و دوتا گوشی تمیز که یکیش جعبه داره و یکیش نداره مقایسه کن که هر دوشو یه قیمت میفروشن.
میخوام بدونم شما کدومشو میگیری؟ و چرا؟
جعبه یه جورایی سند گوشیه.
مثل این میمونه که شما ماشینی بخری که کارت ماشین نداشته باشه بعد بگی نمیخوام که کارتشو سوار شم.
دوست عزیز من یه تاپیک دیگم داشتم گوشی نوکیا بود و چون جعبه نداشته شما به قیمت عجیبی کمتر از ارزش گوشی میخواستید بخرید ازمن که من قبول نکردم و با یه مقدار کم کردن از قیمت گوشی به یکی از دوستان فروختم
پس لطفا هی نیاید مثال بزنید اگه ماشین شد فلان میشه اینا من انقدی معامله داشتم که بدونم ارزش هر جنسی چقدر هست
یه بار که پلیس با حکم تفتیش قضایی اومد جلو خونتون و کل خونتونو گشت برای پیدا کردن گوشی میفهمید که جایی که جریان جعبه من درآوردی هست نباید گوشی بدون جعبه خرید.
این مساله رو گفتم چون برا دوستم اتفاق افتاده.شما الان داری گوشی از خارح اومده رو میفروشی و برادرت نمیتونسته جعبه رو بیاره. این درست . ولی خواهشا در مورد مسائلی که اطلاع ندارید اطلاعات غلط به مردم ندید. الان یه نفر با حرف شما میره یه گوشی دیگه از یه نفر دیگه میخره و بیچاره میشه.
اون یه نفر باید خودش راجع به هرچیزی تحقیق کنه عزیز من نه اینکه با خوندن یه پست من بیاد بره گوشی بخره....
در ضمن ممنون از شما که با اطلاعات غلط سعی در ترسوندن بقیه دارید!
هرگز برای یه گوشی حکم تفتیش خونه به هیچکس نمیدن پس لطفا تو مسائلی که اطلاع ندارید نظر ندید که کسی گمراه شه!
و شرایط هم در نظر بگیرید که من این گوشی رو از جلوی علاالدین نخریدم که دزدی باشه بیام به کسی بندازم
شرایط گوشی رو گفتم سابقه معاملات من هم روشن هست پس هرکس بخواد بخره میتونه تحقیق کنه و با خیال راحت یا خرید کنه یا نکنه!
احسنت
حرفتون خیلی قشنگ و بجا بود
++++++++++++++
دوست عزیز گفتگوی آزاد اخیرا بسته شده!
و لطفا ذوقتون رو بابت این علامت + که تواین همه تاپیکا میذارید یکم کنترل کنید!
ممنونم از پیشنهادتون
قیمت پایه ۲۲۰ هست رفیق