hamid_uha
Registered User
- نوشتهها
- 567
- لایکها
- 41
سلام دوستان
این دستگاه رو می خوام بفروشم
بیش از یک سال هست که خریدم ولی بسیار کم استفاده شده و بسیار تمیز می باشد
راستی جعبه اش را هم گم کردم ، یعنی فکر نمیکردم که بخواهم بفروشم همون روز اول انداختم دور
از نظر کیفیت هم واقعا جای تعریف نداره ، کیفیت صداش واقعا حرف نداره و خیلی جایزه هم برده
تو خیلی از فروم های خارجی هم به عنوان سورس با پلیر های چند صد دلاری ست شده است
حافظه یک گیگ می باشد ، کارت حافظه هم نمی خورد
مناسب آرشیو موسیقی نیست ولی بسیار مناسب ورزش می باشد . سبک ، کم وزن و پشتش هم یک کلیپ داره که به به لباس وصل میشه
در مورد کیفیت هم می توانید نظرات کاربران را تو آمازون در موردش بخونید ، مشخصاتش هم هست:
Amazon.com: SanDisk Sansa Clip 1 GB MP3 Player (Black): MP3 Players & Accessories
قیمت مد نظر هم 35 می باشد. نه مزایده هست نه ...
به اولین نفر که این قیمت بخواهد فروخته می شود و به زیر و یا بالای این قیمت به هیچ عنوان
من تهران هستم و هزینه ارسال هم با خریدار
اما عکس ها:
این دستگاه رو می خوام بفروشم
بیش از یک سال هست که خریدم ولی بسیار کم استفاده شده و بسیار تمیز می باشد
راستی جعبه اش را هم گم کردم ، یعنی فکر نمیکردم که بخواهم بفروشم همون روز اول انداختم دور
از نظر کیفیت هم واقعا جای تعریف نداره ، کیفیت صداش واقعا حرف نداره و خیلی جایزه هم برده
تو خیلی از فروم های خارجی هم به عنوان سورس با پلیر های چند صد دلاری ست شده است
حافظه یک گیگ می باشد ، کارت حافظه هم نمی خورد
مناسب آرشیو موسیقی نیست ولی بسیار مناسب ورزش می باشد . سبک ، کم وزن و پشتش هم یک کلیپ داره که به به لباس وصل میشه
در مورد کیفیت هم می توانید نظرات کاربران را تو آمازون در موردش بخونید ، مشخصاتش هم هست:
Amazon.com: SanDisk Sansa Clip 1 GB MP3 Player (Black): MP3 Players & Accessories
قیمت مد نظر هم 35 می باشد. نه مزایده هست نه ...
به اولین نفر که این قیمت بخواهد فروخته می شود و به زیر و یا بالای این قیمت به هیچ عنوان
من تهران هستم و هزینه ارسال هم با خریدار
اما عکس ها: