• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت آواپیک :::::::::سایت عکس:::::::::آینده دار

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
سایت آواپیک
avapic.net

وردپرس
70 نوشته با 600 برچسب : سئو شده
داری رنک 1 ( آپدیت بعدی 3 یا با احتمال کم 4)

رنک الکسا: 2,884 (قبل از سئو 2500)

هاست 5گیگابایت با پهنای 500 گیگابایت

دارای بک لینکهای زیاد

دارای آپلود سنتر

بازدید : قبلا زیاد بود الان کم شده ( روی بازدید فکر نکنید چون اگه روزی یک پست بزنید در عرض یک هفته بازدید حیرت آوری از گوگل خواهید داشت)
بازدید فعلی از 200 آی پی تا 1000 آی پی

سایت آواپیک قبلا رتبه الکسا و بازدیدش خوب بود ولی ورودی گوگل خیلی کمی داشت به خاطر سئوی جدید بازدید یهو کم شد و الان یواش یواش داره از گوگل بازدید جمع میکنه که در حال پیشرفت میباشد .
و از این جهت میگم آینده دار هست که خودتون میدونید کلمه ی عکس بیشترین بازدید رو در گوگل داره .
مهمترین موضوع اینه که داره از گوگل بازدید جمع میکنه.

در مورد بازدید گفتم که سایت سئو شده و حتما افزایش رنک وبازدید در مدت 3 ماه تضمینی هست.
ایندکس مطالب سایت در گوگل از 5 دقیقه تا 10 دقیقه متغیر میباشد.

توجه: لطفا خوب متنهای بالا رو بخونید و بعدا نتیجه گیری کنید که آیا ارزش داره قیمت پایه یا نه و از خوتون نگید زیاده.

قیمت پایه : 300 هزار تومان

توجه:
اگر لینک مطالب خود را به دو لینک باکس همکار بدهید بازدید بالاتری خواهید داشت.

با یک گروه اینترنتی 30 هزار نفری قرار شده وقتی بازدید کمی زیاد شد همکاری متقابل بشه که در اینصورت سایت هم معروف میشه.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
داری رنک 1 ( آپدیت بعدی 3 یا با احتمال کم 4)

خدا وکیلی سایت که می فروشید کم از این حرف بزنید که آینده داره و آپدیت بعدی رنک اینقدر میره، آخه مگه شما مهندس شرکت گوگلی؟
یارو 4 سال روی سایتش کار می کنه رنکس نمیشه 4 اون وقت شما می گی حداق رنک سایت من میشه 4؟

والله هر چیزی شنیده بودیم توی نت ،به جزئ این چیزا که خدا رو شکر نمردیم و اینا رو شنیدیم

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
خدا وکیلی سایت که می فروشید کم از این حرف بزنید که آینده داره و آپدیت بعدی رنک اینقدر میره، آخه مگه شما مهندس شرکت گوگلی؟
یارو 4 سال روی سایتش کار می کنه رنکس نمیشه 4 اون وقت شما می گی حداق رنک سایت من میشه 4؟

والله هر چیزی شنیده بودیم توی نت ،به جزئ این چیزا که خدا رو شکر نمردیم و اینا رو شنیدیم

نگفتیم حداقل 4 گفتیم 3 یا به احتمال کم 4 که اونم چیز سختی نیست.
من سایت قبلی رو که تازه افتتاح کرده بودم بعد از دو ماه رنکش شد 3 .
در مورد گوگل هم معیار خودش هست و معلوم نیست چه رنکی بده.

اونی هم که چهار سال روی سایتش کار کنه نتونه 4 کنه ، اینکاره نیست . یعنی هرکسی از جاش بلند شه میتونه سایت رو مدیریت کنه.

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
پسورد وبگذر رو واسم پ خ کن.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

لایک !

پسورد وبگذر ؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

لایک !

پسورد وبگذر ؟

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
اکثر دوستان میپرسیدند که چرا به خاطر سئو بازدیدتان کم شده؟
به خاطر این است که یک قسمت از سئو مربوط میشد به تغییر قسمت پیوند یکتا : وقتی که تغییر کنه بعضی از نتایج از گوگل حذف میشن وبسته به گوگل از 1 تا 3 ماه دوباره بازدید بر میگرده.
و ما فکر کردیم که از الان پیوند یکتا رو به بهترین گزینه تغییر بدیم بهتر از آینده است.

سوال بعدی این بوده از که چرا الکساتون با آمارتون هم خوانی نداره؟
اینجا هست که میگم چرا سئو برای سایت مفید است البته نه سئوهای الکی.

سئوال دیگه ای هست بنده در خدمتم.

بالا