دوستان امروز میخوام یکی از سایت هامو به فروش بذارم سایت تازه تاسیس هست
و به دلیل داشتن سایت های دیگر ونداشتن بودجه که صرف سایت کنم میخوام بفروشم تا به سایت های دیگر بهتر رسیدیگی کنم
روسایت اسکریپ خواندم مطلب بلاپفا هست ونیازی به مطلب گذاشتن نیس بعد یه مدت به بهترین رتبه اکسا خواهد رسید
ادر س سایت خودم که برا فروش گذاشتم
http://blognice.ir/
اسکریپت rss خوان بلاگفا نمای header
اسکریپت خوان بلاگفا نمای footer
طبق صحبت های که با مدیر سایت بلاگریدر شده ایشون فرمودند که اسکریپت رو خودشون تغییرات داخلش انجام دادند !
دمو اول با رتبه ۵۰۰ الکسا ایران !
لینک دمو در الکسا
—————————————————————-
دمو دوم با رتبه ۲۰۰۰ الکسا ایران
لینک دمو در الکسا
—————————————————————
دمو سوم با رتبه ۳۰۰۰ الکسا ایران
لینک دمو در الکسا
توجه داشته باشید تفاوت رتبه ها فقط در مدت زمان ساخت سایت ها هست یعنی قدیمی بودن سایت و ایندکس مطالب بیشتر باعث بیشتر شدن بازدید و پایین آمدن رتبه الکسا میباشد،شما نیز میتوانید از امروز شروع به ساخت سایت متفاوت با این اسکریپت کرده و با بازدید فراوانی که به سوی شما سرازیر میشود از درامد اینترنتی خود لذت ببرید.
این اسکریپت بعد از نصب هیچ گونه نیازی به شما نخواهد داشت و خود به صورت اتوماتیک مطالب سایت را آپدیت کرده و روز به روز بازدید شما بیشتر میشود.
این اسکریپت کاملا بر طبق اصول و پیروی از قوانین گوگل طراحی و ساخته شده است بنابراین مطالب شما به سرعت ایندکس شده و یا به هیچ وجه گوگل شما را اسپم نشناخته و سایت شما پنالتی نخواهد شد.
برای مثال تعداد ایندکس مطالب دمو اول که برای شما قرار دادئیم :
تعداد ایندکس مطالب این اسکریپت در زمان کم
بله ۹۰۵٫۰۰۰ برگه !
با این اسکریپت گوگل سایت شمارا مثل یک سرویس بلاگ دهی همانند بلاگر ، بلاگفا ، رزبلاگ در نظر میگیرد و با یک سایت معمولی تفاوت خواهید داشت.
تصاویری از محیط مدیریتی:
عکس از قسمت ویرایش وبلاگها
عکس از قسمت اضاقه کردن فیلتر برای حذف نمایش وبلاگها
تغییر پسوورد
قیمت پیشنهادی رو پ خ بزنید
سای با دامین با هم فروخته میشود
و اسکریپ به تعداد محدود فروخته میشود...
کسانی که قصد خریداری دارند سوال بفرمایند
و به دلیل داشتن سایت های دیگر ونداشتن بودجه که صرف سایت کنم میخوام بفروشم تا به سایت های دیگر بهتر رسیدیگی کنم
روسایت اسکریپ خواندم مطلب بلاپفا هست ونیازی به مطلب گذاشتن نیس بعد یه مدت به بهترین رتبه اکسا خواهد رسید
ادر س سایت خودم که برا فروش گذاشتم
http://blognice.ir/
اسکریپت rss خوان بلاگفا نمای header
اسکریپت خوان بلاگفا نمای footer
طبق صحبت های که با مدیر سایت بلاگریدر شده ایشون فرمودند که اسکریپت رو خودشون تغییرات داخلش انجام دادند !
دمو اول با رتبه ۵۰۰ الکسا ایران !
لینک دمو در الکسا
—————————————————————-
دمو دوم با رتبه ۲۰۰۰ الکسا ایران
لینک دمو در الکسا
—————————————————————
دمو سوم با رتبه ۳۰۰۰ الکسا ایران
لینک دمو در الکسا
توجه داشته باشید تفاوت رتبه ها فقط در مدت زمان ساخت سایت ها هست یعنی قدیمی بودن سایت و ایندکس مطالب بیشتر باعث بیشتر شدن بازدید و پایین آمدن رتبه الکسا میباشد،شما نیز میتوانید از امروز شروع به ساخت سایت متفاوت با این اسکریپت کرده و با بازدید فراوانی که به سوی شما سرازیر میشود از درامد اینترنتی خود لذت ببرید.
این اسکریپت بعد از نصب هیچ گونه نیازی به شما نخواهد داشت و خود به صورت اتوماتیک مطالب سایت را آپدیت کرده و روز به روز بازدید شما بیشتر میشود.
این اسکریپت کاملا بر طبق اصول و پیروی از قوانین گوگل طراحی و ساخته شده است بنابراین مطالب شما به سرعت ایندکس شده و یا به هیچ وجه گوگل شما را اسپم نشناخته و سایت شما پنالتی نخواهد شد.
برای مثال تعداد ایندکس مطالب دمو اول که برای شما قرار دادئیم :
تعداد ایندکس مطالب این اسکریپت در زمان کم
بله ۹۰۵٫۰۰۰ برگه !
با این اسکریپت گوگل سایت شمارا مثل یک سرویس بلاگ دهی همانند بلاگر ، بلاگفا ، رزبلاگ در نظر میگیرد و با یک سایت معمولی تفاوت خواهید داشت.
تصاویری از محیط مدیریتی:
عکس از قسمت ویرایش وبلاگها
عکس از قسمت اضاقه کردن فیلتر برای حذف نمایش وبلاگها
تغییر پسوورد
قیمت پیشنهادی رو پ خ بزنید
سای با دامین با هم فروخته میشود
و اسکریپ به تعداد محدود فروخته میشود...
کسانی که قصد خریداری دارند سوال بفرمایند
Last edited: