• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت با درآمد و رتبه خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
سلام خسته نباشید
دوستان عزیز در تاپیک قبلی خیلی اشکال گرفتن در مورد آمارگیر ما هم گفتیم آمارگیر بذاریم تا اینبار مشکلی ایجاد نشه
لطفا خواهش میکنم هر نظری دارید پ.خ بدید اینجا نگید جو تاپیک بهم میخوره
آمار بازدید سایت
http://www.histats.com/viewstats/?act=2&sid=3318234
طبق سایت های استت بازدید توی بعضی مناسبت ها (مطالب سال قبل رو ویرایش میکردم و برای امسال اوکی میکردم داخل سایت) اگر اینکاری که گفتم رو انجام میدادم تا 5100 آی پی در روز افزایش پیدا میکنه
اما به دلیل مشکلاتی که دارم وقت رسیدگی ندارم و قصد راه اندازی سایت جدید و یه کار دیگرو دارم به همین دلیل میخوام سایت رو بفروشم
درآمد سایت : ماهانه 100 تا 150 میتونید پاپ آپ سایت رو بفروشید (ماه قبل فروش رفت)
ماهانه حدود 150 تا 200 میتونید تبلیغات بنری بفروشید (من زیاد دنبال اینکارا نیستم و هر کس تبلیغات میخواد معمولا ایمیل میده برای همین ماه قبل یکم دنبال گشتم 50 تومن برای یه جایگاه فروختم)
از پاپ باکس یا همون لایت باکس هم در ماه حدود 90 میشه درآمد کسب کرد (من نذاشتم اما سابق که میذاشتم این مقدار بود)
در هفته میشه باهاش یک کانال با حدود 700 800 ممبر بالا اورد که اگر قصد داشته باشید کانال رو بفروشید میشه از این روش هم در هفته 30 تومنی در بیارید
من بک لینک نمیفروختم اما از طریق این هم میشه درامد خوبی بدست آورد
سایت یه ساب دامنه هم روی رزبلاگ داره
fun.campin.ir
که این هم حدود 500 آی پی داره میشه ماهی سی چهل هم از این در آورد
ورودی گوگل از یه سری کلمات خاص نیست و برای تمام مطالب هست (یعنی جوری نیست دو روز دیگه کم بشه بازدید)
سایت سئو شده و هزینه های سایت اگر بخواید سرور دانلود رو نگه دارید در ماه شاید حدود 40 50 بشه اگرم نخواسته باشید حدود بیست تومن میشه هزینه هاست و تمام (البته من اینا رو از دوستم گرفتم و اصلا نمیدونم چقدر میدم و چقدر نمیدم اما حدود همین مقدار هست)
تا به حال هیچ اخطاری از فیلترینگ نداشتم
الکسا سایت سابق 1700 بود به دلیل یه سری تغییرات مجبور شدیم یه مدت سایتو آپدیت نکنیم و یکی دو ماه اوضاع سایت خراب بود برای همین الکسا افت کرد (میتونید توی نمودار الکسا ببینید که سابق 82 هزار گلوبال بودیم)
قیمت پیشنهادی من : 2/5 میلیون پیشنهادی نظری انتقادی سوالی هر چی بود در خصوصی بپرسید در خدمتتونم جواب میدم خدمتتون
ممنونتون میشم تاپیک رو به بیراهه نکشید

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
مثل همیشه آدرس رو فراموش کردم:D
Campin.ir

textyab

Registered User
لایک‌ها
104
سلام.منک گفتم آمارگیر وردپرس هم درسته و خیلی هم اشتباه نمیکنه. حالا اگرم اشتباه میکنه بگید 500 آی پیش اشتباه.

دوست عزیز خوب بفروشیش.

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
در حال حاضر یکی از دوستان قصد خرید سایت رو‌دارن اما یه سری موارد رو‌لازمه متذکر بشم
امارگیر های استت بعد از بنرهای تبلیغاتی قرار گرفته (بالای فوتر) به همین دلیل ممکنه برای خیلی ها لود نشه
تمام ورودی های ما از گوگل هست و هیچگونه تبلیغات و‌بک‌لینکی برای وب تهیه نشدن
چون‌موضوع سایت عمومی هست همه نوع پست داخلش وجود داره و با تمرکز‌ روی هر موضوعی که بخواید میتونید سایتو بالا بیارید
هیچگونه اخطاری از فیلترینگ نداشته سایت
برای اطمینان خرید و فروش رو‌میتونیم زیر نظر یه معتمد در انجمن‌انجام‌بدیم‌(خودم چندین سایت اینجا‌خریدم و فروختم اما ممکنه دوستان اعتماد نداشته باشند)

seoroot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
با سلام
1900 نقدا خریدارم
در صورت تمایل اطلاع دهید

seoroot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
قیمت آخرش چقدر هست؟

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
قیمت آخرش چقدر هست؟
قیمتی که قرار دادم با تخفیف بود بازم پیشنهادی دارید داخل تلگرام بگید @mostafa_sefr
یکی از دوستان دیگه هم خواهان سایت هستند(جهت اطلاع دوستان:))

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا