• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت با درآمد

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام میخام سایتم رو بفروشم دلیل هم زیاد داره مهمترینش خسته شدن خودم از سایت داری هست و سرو کله زدن با مشتری های خاص سایت
سایت اعتبار خودش رو داره چون دامنه بین المللی in هست و حداقل 4 ساله دارمش و تمدید کردم
یه دامنه ir هم داره که اونم به خریدار داده میشه
هاست سی پنل ایران دو گیگابایت از میهن وب هاست بصورت سه ماهه که تا یازده آذر وقت داره و قیمتش از 35 شده 50 تومن
دامنه in هم تمدید شده در شیرازوب هاست تا فروردین 1401 که هزینه انتقال به عهده خریدار محترمه که البته پیشنهاد دارم که هم انتقال میده و هم تمدید کنه براتون
با توجه به اینکه اطلاعات روی هاست هست و بنده دیگه قصد ادامه دادن رو ندارم و ارزش دامنه ها و اسبقه سایت
قیمت رو میذارم یک میلیون تومن که واقعا کف قیمته خواهش میکنم بر قیمت کمتر اصرار نکنید باور کنید بیشتر ارزش داره
آدرس سایت:
howzeh.in

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
11 تا محصول سر و کله زدن با مشتری داره ! یا کلا خستگی هست اون یه چیزی ! d:
درآمد داره ماهیانه اطلاعات بیشتر بفرستید

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
11 تا محصول سر و کله زدن با مشتری داره ! یا کلا خستگی هست اون یه چیزی ! d:
درآمد داره ماهیانه اطلاعات بیشتر بفرستید
شمردن بلد نیستی!!!!:sneaky:
یازده تا نیست و 20 تاست بعدشم من میگم 4 ساله دارمش و الان خسته شدم کلا، به محصول ربطی نداره به مشتری هست که چقدر سر دربیاره از خرید اینترنتی
درآمد هم ماهیانه نیست ترمی هست فکر کنم کلا با این نوع سایتها برخورد نداشتی :cautious:

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
اگر خریدار نیستید لطفا اسپم نزنید و نظر ندین ممنون میشم 🙏

بالا