این اطلاعاتی که میدم مال چند هفته قبل است که بر روی سایت فعالیت صورت میگرفت.
و چون خودم مشکل دارم نمیتونم بهش برسم.
آوا آپدیت
www.avaupdate.net
دانلود و آپدیت آنتی ویروسها
الکسا : زیر 1000 ایران
گوگل: پیج رنک 3
سیستم : نیوک
هاست 5 گیگابایت و تمدید 9 ماه دیگر
و تعداد بسیار ایندیکس بالا و همچنین چون سایت مفیدی هست توسط سایتهای دیگه به طور رایگان لینک میشید.
پس از فعالیت 3 ماه سایت پیج رنک 3 گرفت.
قالب و سایت بهینه سازی و سئو سازی شده است.
و بازدید سایت نا معلوم است یعنی اینکه خودتان با روشهایی که بلدید میتونید از 3 هزار تا 8 هزار یا بالاتر بکشونید.
دلیل اینکه رتبه الکسا خوب است این است که ااز اسکریپتهایی استفاده شده که به خریدار توضیح داده خواهد شد.
و روشهایی گفته خواهد شد که میتوانید با استفاده از آن پیج رنک و رتبه الکسا و بازدید سایت رو بالا ببرید.
قیمت پایه: 400 هزار تومان
دلیلش رو پایین گفتم حتما بخونین . ..
اگر قیمت مناسب باشد امکانات زیر هم خواهد بود:
امکانات دیگر: دارای گروه یاهو ی مخصوص سایت _ دارای دامنه ای دیگر _ دارای وبلاگی با پیج رنک 1 و بازدید بالا و ......
و چون خودم مشکل دارم نمیتونم بهش برسم.
آوا آپدیت
www.avaupdate.net
دانلود و آپدیت آنتی ویروسها
الکسا : زیر 1000 ایران
گوگل: پیج رنک 3
سیستم : نیوک
هاست 5 گیگابایت و تمدید 9 ماه دیگر
و تعداد بسیار ایندیکس بالا و همچنین چون سایت مفیدی هست توسط سایتهای دیگه به طور رایگان لینک میشید.
پس از فعالیت 3 ماه سایت پیج رنک 3 گرفت.
قالب و سایت بهینه سازی و سئو سازی شده است.
و بازدید سایت نا معلوم است یعنی اینکه خودتان با روشهایی که بلدید میتونید از 3 هزار تا 8 هزار یا بالاتر بکشونید.
دلیل اینکه رتبه الکسا خوب است این است که ااز اسکریپتهایی استفاده شده که به خریدار توضیح داده خواهد شد.
و روشهایی گفته خواهد شد که میتوانید با استفاده از آن پیج رنک و رتبه الکسا و بازدید سایت رو بالا ببرید.
قیمت پایه: 400 هزار تومان
دلیلش رو پایین گفتم حتما بخونین . ..
اگر قیمت مناسب باشد امکانات زیر هم خواهد بود:
امکانات دیگر: دارای گروه یاهو ی مخصوص سایت _ دارای دامنه ای دیگر _ دارای وبلاگی با پیج رنک 1 و بازدید بالا و ......
Last edited: