باسلام
بنده یک سایت با موضوع تاریخی و تفریحی دارم مدتی هست که به دلیل مشغله و کارهایی که دارم وقت رسیدگی بهش رو ندارم و قصد فروشش رو دارم.
از نظر سئو خوب روش کار شده و تقریبا مطالبش توی گوگل صفحه یک یا دو در نتایج جستجو ظاهر میشوند.
تعداد نظرات هم بالای 750 نظر هست که هر روز به تعدادش اضافه میشه .
که فقط کافیه شما مطالب و تگ های سایتو افزایش بدین با توجه به پیج رنک گوگل خواهید دید که بازدید سایت چندین برابر خواهد شد.
که تعداد زیادی هم بازدید کننده ثابت و طرفدار داره این سایت .
تعداد پست ها : 400
بازدید روزانه : 1100
من که وقتش رو ندارم روش کار کنم دیگه دارم میفروشم.
پیج رنک گوگل این سایت 3 هست و کاملا واقعی.
آدرس اصلی سایت : www . v a t a n f a . com دامنه هم دامنه زیبایی هست.
آدرس قسمت تفریحی : f u n . v a t a n f a . com حتی این ساب دامین هم رنک 1 گوگل رو داره
آدرس انجمن گفتگوی سایت : forum. v a t a n f a .com
هاست و دامنه هم حدود شش یا هفت ماه اعتبار داره که هاست هم 60 گیگ پهنای باند و 500 مگ فضا داره.
قیمت پایه تمام سایت : 130,000 تومان
قیمت خارج از مزایده :پیشنهاد شما
پایان : 24 ساعت پس از آخرین پیشنهاد
لازم به ذکر است دامنه و ... جداگانه فروخته نمیشود و فقط و فقط تمام سایت به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
منتظر پیشنهاد دوستان عزیز هستم.
با تشکر
بنده یک سایت با موضوع تاریخی و تفریحی دارم مدتی هست که به دلیل مشغله و کارهایی که دارم وقت رسیدگی بهش رو ندارم و قصد فروشش رو دارم.
از نظر سئو خوب روش کار شده و تقریبا مطالبش توی گوگل صفحه یک یا دو در نتایج جستجو ظاهر میشوند.
تعداد نظرات هم بالای 750 نظر هست که هر روز به تعدادش اضافه میشه .
که فقط کافیه شما مطالب و تگ های سایتو افزایش بدین با توجه به پیج رنک گوگل خواهید دید که بازدید سایت چندین برابر خواهد شد.
که تعداد زیادی هم بازدید کننده ثابت و طرفدار داره این سایت .
تعداد پست ها : 400
بازدید روزانه : 1100
من که وقتش رو ندارم روش کار کنم دیگه دارم میفروشم.
پیج رنک گوگل این سایت 3 هست و کاملا واقعی.
آدرس اصلی سایت : www . v a t a n f a . com دامنه هم دامنه زیبایی هست.
آدرس قسمت تفریحی : f u n . v a t a n f a . com حتی این ساب دامین هم رنک 1 گوگل رو داره
آدرس انجمن گفتگوی سایت : forum. v a t a n f a .com
هاست و دامنه هم حدود شش یا هفت ماه اعتبار داره که هاست هم 60 گیگ پهنای باند و 500 مگ فضا داره.
قیمت پایه تمام سایت : 130,000 تومان
قیمت خارج از مزایده :پیشنهاد شما
پایان : 24 ساعت پس از آخرین پیشنهاد
لازم به ذکر است دامنه و ... جداگانه فروخته نمیشود و فقط و فقط تمام سایت به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
منتظر پیشنهاد دوستان عزیز هستم.
با تشکر
Last edited: