فروش سایت تبلیغات کلیکی با مشخصات زیر:
تعداد اعضای سایت امروزه شده 992
تعداد کلیک با این تعداد اعضا روزانه بین 500تا700 کلیک هست
page rank =1
30 gig ترافیک ماهیانه داره و تقریبا همش هر ماه مصرف میشه
آمار روی صفحه اصلی هم کمی دستکاری شده
قیمت هر کلیک در حال حاظر 30تومان هست
این سیستم را فقط کسانی خریداری کنند که فروشگاه دارند .با خرید این سیستم کارشون خیلی راحت میشه به راحتی میتوانند کالاهای خودشان را بفروشند.تا الان تمامی پرداخت ها به موقع بوده و تمامی وبمسترها از سیستم راضی هستند.
من چون فروشگاه و کالایی برای فروش ندارم نمیتونم با این سیستم خوب کار کنم دلیل فروش همین هست.
.یک سال هست که راه اندازی شده و هیچ مشکلی نداره. آدرس سایت هم اینه .
قیمت یایه 550 هزار تومان هست.اگر کسی فروشکاه داشته باشه هزینه سایت 2 ماهه درمیاد .
لطفا فقط دوستانی که قصد خرید دارند پست بدن.
و یا ایمیل بزنید
[
قیمت پایه همانطور که گفته شده 550هزار تومان است.چنانچه کسی خریدار است قیمت پیشنهادی خود را برای من ارسال کند.توضیحات و اطلاعات دیگر از جمله :لیست نمایش دهندگان -تعداد پرداختی ها- مشاهده پنل مدیریت و.....
فقط برای کسی که بهترین پیشنهاد را داده باشد و شرایط مناسب خرید را داشته باشد ارسال میشود.
ایمیل:[email protected]
تعداد اعضای سایت امروزه شده 992
تعداد کلیک با این تعداد اعضا روزانه بین 500تا700 کلیک هست
page rank =1
30 gig ترافیک ماهیانه داره و تقریبا همش هر ماه مصرف میشه
آمار روی صفحه اصلی هم کمی دستکاری شده
قیمت هر کلیک در حال حاظر 30تومان هست
این سیستم را فقط کسانی خریداری کنند که فروشگاه دارند .با خرید این سیستم کارشون خیلی راحت میشه به راحتی میتوانند کالاهای خودشان را بفروشند.تا الان تمامی پرداخت ها به موقع بوده و تمامی وبمسترها از سیستم راضی هستند.
من چون فروشگاه و کالایی برای فروش ندارم نمیتونم با این سیستم خوب کار کنم دلیل فروش همین هست.
.یک سال هست که راه اندازی شده و هیچ مشکلی نداره. آدرس سایت هم اینه .
قیمت یایه 550 هزار تومان هست.اگر کسی فروشکاه داشته باشه هزینه سایت 2 ماهه درمیاد .
لطفا فقط دوستانی که قصد خرید دارند پست بدن.
و یا ایمیل بزنید
[
قیمت پایه همانطور که گفته شده 550هزار تومان است.چنانچه کسی خریدار است قیمت پیشنهادی خود را برای من ارسال کند.توضیحات و اطلاعات دیگر از جمله :لیست نمایش دهندگان -تعداد پرداختی ها- مشاهده پنل مدیریت و.....
فقط برای کسی که بهترین پیشنهاد را داده باشد و شرایط مناسب خرید را داشته باشد ارسال میشود.
ایمیل:[email protected]
Last edited: