• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت تبلیغات کلیکی

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همش 500 تا 700 کلیک!!
یعنی متوسط از هر عضو یک کلیک هم نمیاد؟!

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
چرا بین قیمت های توی وب سایت و چیزی که اینجا گفتین انقدر فاصله هست؟

3 برابر کم نیست.

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
در اخبار سایت برای کاربران زدم که 3روز در ماه هر کلیک 90تومان حساب میشه تاریخ اون روزهارا هر ماه اعلام میکنم .این که میگیدمیانگین هر عضو یک کلیک کم هست این طور نیست بعضی سایت ها در 2 روز حتی یک کلیک هم ندارند و ممکنه بعضی سایت ها در روز 5کلیک داشته باشند من میانگین کلیک در روز را اعلام کردم 700 کلیک. ممکنه بعضی روزها به 1400 کلیک هم برسه. هیچ جای کار لنگ نیست. 700 کلیک در روز معادل15تا20 سفارش در روز هست .اگر جشن واره برگزار بشه تا روزی به 1900 کلیک هم میرسه .این سایت فقط برای کسانی که فروشگاه دارند مناسب هست.اگر کسی خریدار هست ایمیل بزنه
[email protected]

Last edited:

ccirco

Registered User
لایک‌ها
4
اگر قصد قطعی برای فروش دارین و پیشنهاد خوبی هم به شما تا حالا شده است
قبل از تصمیم به فروش نهای آخرین شرایط و قیمت را به من اعلام کنید
من خربدارم

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
قیمت رو هم ارسال کنید دوست من. نظرتون روی چنده؟

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
قیمت پایه همانطور که گفته شده 550هزار تومان است.چنانچه کسی خریدار است قیمت پیشنهادی خود را برای من ارسال کند.توضیحات و اطلاعات دیگر از جمله :لیست نمایش دهندگان -تعداد پرداختی ها- مشاهده پنل مدیریت و.....
فقط برای کسی که بهترین پیشنهاد را داده باشد و شرایط مناسب خرید را داشته باشد ارسال میشود.

ایمیل:[email protected]

Last edited:

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
قیمت پایه همانطور که گفته شده 550هزار تومان است.چنانچه کسی خریدار است قیمت پیشنهادی خود را برای من ارسال کند.توضیحات و اطلاعات دیگر از جمله :لیست نمایش دهندگان -تعداد پرداختی ها- مشاهده پنل مدیریت و.....
فقط برای کسی که بهترین پیشنهاد را داده باشد و شرایط مناسب خرید را داشته باشد ارسال میشود.

ایمیل:[email protected]

دوست عزیز بهتر نیست همینجا یه مزایده بزاری هرکی خواست بخره همینجا قیمت بده؟!به نفعت می شه اینجوری ها:D

بالا