• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت تفریحی باپیج رنک سه

amira4

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید میشه بفرمایید که بازدید روزانه وبگذر چقدر است ؟

امروز 5000 تا بازدید داشت تو وردپرس ولی تو وبگذر چند تا بازدید داشت ؟

Last edited:

fred_roland

Registered User
لایک‌ها
0
خریدارم. به پخ من پاسخ بدین. متشکرم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
دوست عزيز سايت و دامين همه با هم به فروش مي رسد در ضمن دامين تا 35 قيمت خورده است .

به هرحال من 25 می خرم بک اپ و اینها رو هم به هرکسی خواستی بده ...
اگر زمانی خواستید به من اطلاع بدید ...

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزيزي گفته بود بك اپ 50 نه عزيز 50 نميشه
دوست عزيزي گفته بود اين سايت مال يك نفر ديگه بود اره مال يكي از دوستان بود من ان را خريده ام
دوست ديگري گفته بود اگر مي تواني اپ كني بكن و بعد با قيمت خوبي بفروش و خودش 500 مي خرد اگر پول داشت بايد رد جواب ايشون بگوييم كه داداش من امسال كنكور دارم و مشغله زياد هم است به همين دليل
اره اگر اپديت بشه بازديد خوبي مي اره
در مورد ايندكس هم اره ايندكس خوب مي كنه خوب
زماني كه من اين تاي پك را زدم ايندكس بود 15100 تا خوب سه الي چهار تا مطلب تو چهار و سه روز گذشته گذاشتم در سايت و الان ايندكس شده است 16600 تا يعني 1500 تا افزايش
دوستان عزيز قيمت همچنان 120 است اگر بگذرد قيمت بالا مي رود چون دارم هر روز اپديت مي كنم

دوست عزیزی که این جواب ها رو دادی باید بگم سایت رو به ... دادی داداش وگرنه قیمتش بالاتر از این حرفا باید می بود ;)

hosseincpu

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان عزيز فعلا داريم با يكي از همين بچه هاي پي تي مذاكره مي كنيم قيمت فعلا 115 است هنوز هم فروخته نشده است انشالله كه فردا فروخته مي شود . قيمت فعلا 115 است . اگر كسي بالاتر خواست در خدمتيم فعلا كه به دوست عزيزمون قول داده ايم .

بالا