fardamobile
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 0
سلام و عرض خسته نباشید ...
به دلیل نیاز مالی مجبورم سایتی که تازه تاسیس کردم و کولی روش وقت و هزینه صرف کرده ام رو بفروشم ...:wacko:
دامین سایت 1 ساله ثبت شده و هنوز 11 ماه وقت داره ...
سایت : مرجع تفریح و سرگرمی | Fun 4 bax
این سایت به پلاگین auto uploader اختصاصی با امکانات ویژه مجهز است .
این سایت کاملا سئو است و همینطور هم که می تونید بررسیش کنید و ببینید ...
همونطوری که گفتم این سایت تقریبا کامل است ... ویژگی های زیر بخشی از ویژگی های سایت است :
- دارای قسمت های فال حافظ و تعبیر خواب اختصاصی
- قسمت کامل طالع بینی
- ترجمه آنلاین
-چت روم اختصاصی
- آنلاین چکر اختصاصی
می باشد .
این سایت دارای 430 نوشته و 29 برگه و 4,448 برچست است . و اگر روش کار بشه به شدت آینده ی خوبی داره اما متاسفانه من وقت این کار رو نداشتم .
هاست این سایت هاست خوبی است و 1 ساله خریدمش ... و 11 ماه دیگه هاستی احتیاج ندارد ...
من خودم این سایت برام 350 تومان هزینه برداشته با تمام این کار ها ... و من قیمت 300 تومان در نظر گفتم که جای تخفیف هم داره ...
به دلیل نیاز مالی مجبورم سایتی که تازه تاسیس کردم و کولی روش وقت و هزینه صرف کرده ام رو بفروشم ...:wacko:
دامین سایت 1 ساله ثبت شده و هنوز 11 ماه وقت داره ...
سایت : مرجع تفریح و سرگرمی | Fun 4 bax
این سایت به پلاگین auto uploader اختصاصی با امکانات ویژه مجهز است .
این سایت کاملا سئو است و همینطور هم که می تونید بررسیش کنید و ببینید ...
همونطوری که گفتم این سایت تقریبا کامل است ... ویژگی های زیر بخشی از ویژگی های سایت است :
- دارای قسمت های فال حافظ و تعبیر خواب اختصاصی
- قسمت کامل طالع بینی
- ترجمه آنلاین
-چت روم اختصاصی
- آنلاین چکر اختصاصی
می باشد .
این سایت دارای 430 نوشته و 29 برگه و 4,448 برچست است . و اگر روش کار بشه به شدت آینده ی خوبی داره اما متاسفانه من وقت این کار رو نداشتم .
هاست این سایت هاست خوبی است و 1 ساله خریدمش ... و 11 ماه دیگه هاستی احتیاج ندارد ...
من خودم این سایت برام 350 تومان هزینه برداشته با تمام این کار ها ... و من قیمت 300 تومان در نظر گفتم که جای تخفیف هم داره ...