• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت تفریحی مادوب

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوستان محترم یکی داره دروغ میگه

بنده پی ام دادم به یوزر : maadweb

برای اینکه از هر گونه کلاه برداری و سوئ استفاده‌ی احتمالی جلوگیری بشه ، کسی که قصد داره سایتش رو بفروشه باید هویت و مدیریت خودش رو بر روی اون سایت تائید کنه و بهترین روش هم آپلود فایل در روت سایتشون هست.

پسورد وبگذر که ملاک مدیریت نیست ؛ الان 10 تا از نویسنده های من ، پسورد وبگذر سایتم رو دارند ؛ یعنی اونا مدیرند ؟

پیشنهاد من اینه : هر کسی که خواست سایتش رو بفروشه بیاد و یک فایل ساده‌ی TXT آپلود کنه . lمثلاً برای این سایت :

http://maadweb.com/forooshe-website.txt

که محتوای اون چند کلمه باشه که آدرس این تاپیک داخلش باشه و مدیریت بنویسه که من قصد فروش سایتم را دارم.

اینجوری نیازی به دعوا و پیگیری و ... هم نیست و از این روش گوگل و الکسا هم استفاده میکنن برای شناسایی مدیران!

ببخشید پر حرفی کردم

site59

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان محترم یکی داره دروغ میگه

بنده پی ام دادم به یوزر : maadweb

برای اینکه از هر گونه کلاه برداری و سوئ استفاده‌ی احتمالی جلوگیری بشه ، کسی که قصد داره سایتش رو بفروشه باید هویت و مدیریت خودش رو بر روی اون سایت تائید کنه و بهترین روش هم آپلود فایل در روت سایتشون هست.

پسورد وبگذر که ملاک مدیریت نیست ؛ الان 10 تا از نویسنده های من ، پسورد وبگذر سایتم رو دارند ؛ یعنی اونا مدیرند ؟

پیشنهاد من اینه : هر کسی که خواست سایتش رو بفروشه بیاد و یک فایل ساده‌ی TXT آپلود کنه . lمثلاً برای این سایت :

http://maadweb.com/forooshe-website.txt

که محتوای اون چند کلمه باشه که آدرس این تاپیک داخلش باشه و مدیریت بنویسه که من قصد فروش سایتم را دارم.

اینجوری نیازی به دعوا و پیگیری و ... هم نیست و از این روش گوگل و الکسا هم استفاده میکنن برای شناسایی مدیران!

ببخشید پر حرفی کردم

تایید می شود

کاملا پیشنهاد منطقی هستش

site59

Registered User
لایک‌ها
1
البته احتمال زیاد داره این دامین برای ناجی باشد چون تبلیغ وبش هم در سایت هستش

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8