قصد دارم سایت www.ariatalk.com رو با قیمت مناسب بفروشم . آریا تاک یک سایت تفریحی و دانلود موزیک و فیلم و کلیپ است . این سایت با کلمات خوبی جستجو میشه . درآمد خاصی نداره ، چون هدفم این نبوده تبلیغات بگیرم و یا درآمدی ازش کسب کنم . هدفم فقط بالا کشوندن سایت بود . البته چون تخصصی در سایت های تفریحی و سایت دانلود ندارم میخوام از این سایت کنار بکشم . با کلماتی که جستجو میشه کافیه یکم هزینه بک لینک بشه و مطمئنا سریع بالا میاد .
مشخصات :
دامین های : ir + com
رنک : 1
الکسای ایران : 2500
بازدید روزانه : حدود 12000 بازدید روزانه
بازدید به آیپی : حدود 7000 آیپی روزانه
ورودی گوگل به آیپی : حدود 4000 آیپی روزانه
تعداد نویسنده گان : 2
تعداد مطالب : 12000 مطلب
بیش از 40000 هزار ایندکس در گوگل
درآمد ماهانه : حداقل 150 هزار تومان
هزینه هاست : ماهانه 45 هزار تومان
عمده ترین کلمات جستجو در گوگل : آهنگ پیشواز ، فال قهوه ، مسائل زناشویی ، اس ام اس ، مدل لباس عروس ، بازیگران و مقدار کمی دانلود کلیپ و موزیک .
عمده مطالب : قبلا اکثر مطالب اس ام اس ، عکس بازیگران ، مدل لباس ، خبر ، آهنگ پیشواز در سایت پست میشد . ولی اخیرا علاوه بر اینها مطالب موزیک ، فیلم ، کلیپ و دانلود ... گذاشته میشه .
هر گونه اطلاعات ریزی که خواستید پ خ کنید تا تقدیم کنم .
دوستانی که مایل به خرید این سایت هستند میتوانند قیمت پیشنهادی خود را پیغام کنند . خواهشمندم الکی قیمت در این پاپیک نزنید .
مشخصات :
دامین های : ir + com
رنک : 1
الکسای ایران : 2500
بازدید روزانه : حدود 12000 بازدید روزانه
بازدید به آیپی : حدود 7000 آیپی روزانه
ورودی گوگل به آیپی : حدود 4000 آیپی روزانه
تعداد نویسنده گان : 2
تعداد مطالب : 12000 مطلب
بیش از 40000 هزار ایندکس در گوگل
درآمد ماهانه : حداقل 150 هزار تومان
هزینه هاست : ماهانه 45 هزار تومان
عمده ترین کلمات جستجو در گوگل : آهنگ پیشواز ، فال قهوه ، مسائل زناشویی ، اس ام اس ، مدل لباس عروس ، بازیگران و مقدار کمی دانلود کلیپ و موزیک .
عمده مطالب : قبلا اکثر مطالب اس ام اس ، عکس بازیگران ، مدل لباس ، خبر ، آهنگ پیشواز در سایت پست میشد . ولی اخیرا علاوه بر اینها مطالب موزیک ، فیلم ، کلیپ و دانلود ... گذاشته میشه .
هر گونه اطلاعات ریزی که خواستید پ خ کنید تا تقدیم کنم .
دوستانی که مایل به خرید این سایت هستند میتوانند قیمت پیشنهادی خود را پیغام کنند . خواهشمندم الکی قیمت در این پاپیک نزنید .
Last edited: