با سلام به همگی
راستش از زدن این پست زیاد خوشحال نیستم.اما مجبورم.
بنده قصد فروش سایت نت خان "مرجع دانلود اسکرپیت گرافیک" رو دارم.
تاریخ ثبت نت خان 26 آذر، 1388 هست با سابقه قعالیت 2 ساله
تاریخ انقضاء: 27 آذر، 1391 یعنی یک سال دامنه تمدید هستش.
سایت دارای دامنه ای ار هم هست که روی کام ریدارکت شده.
داری قالب زیبا و کاملا اختصاصی.
سایت و قالب کاملا سئو شده و افزونه های سئوی اون کاملا به طور حرفه ای کانفیق شده.(این رو بعد از ارسال پست و اندیکس شدن زودتر توی گوگل مشاهده میکنن.)
دلیل فروش هم راستش من امسال کنکور ارشد دارم و واقعا دیگه نمیتونم برسم و پست بدم.الان به کل بازدید کم شده چون من هفته ای یه بار آپ میکنم و بازدیدش بسیار افت پیدا کرده.
درآمد سایت هم با اینکه زیاد روش وقت نمیزارم ولی با این حال هاستینگ های زیادی میل میزنن در مورد تبلیغات اما چون دیگه قصدم فروش هست بیخیال شدم.اگه کسی روش کار کنه میمنم درامد تبلیغان ماهانه 40 تومن هم میرسه.همین الان آخرین ماه تبلیغات که گرفتم نزدیک 20 تومنه!!
پیج رنک گوگل 2 هستش ولی حتما توی آپ بعدی 3 یا 4 میشه!!
رتبه الکسا:Netkhan.com Site Info
البته الکسا به کل افت کرده.اما کسی که روش کار کنه مطمنا رتبش زیاد میشه
نت خان با سایت های با پیج رنک بالای 2 تبادل لینک کرده کرده و بک لینک خوبی از این لحاظ محسوب میشه.
بازم میگم مطمنا توی آپدیت بعدی رنک ما 3 یا 4 میشه.
برای عزیزانی که سایت رو بخرن منبع اسکریپت ها و همچنین قالب و گرافیک نیز داده میشه
دارای یک هاست 500 برای خود سایت و 3 گیگ هاست دانلود که هر دو ماهانه هستند
آدرس:مرجع اسکریپت رایگان، ابزار طراحی وبمستر:: نت خان بروزترين پايگاه وبمستران و گرافیست ها
مرجع اسکریپت رایگان، ابزار طراحی وبمستر:: نت خان بروزترين پايگاه وبمستران و گرافیست ها
قیمت پایه رو 240هزار تومان در نظر گرفتم ولی دوستان با تجربه میدونن فیمت پایه رو هم کم زدم.
به امید موفقیت هموتون
دوستان یا علی
راستش از زدن این پست زیاد خوشحال نیستم.اما مجبورم.
بنده قصد فروش سایت نت خان "مرجع دانلود اسکرپیت گرافیک" رو دارم.
تاریخ ثبت نت خان 26 آذر، 1388 هست با سابقه قعالیت 2 ساله
تاریخ انقضاء: 27 آذر، 1391 یعنی یک سال دامنه تمدید هستش.
سایت دارای دامنه ای ار هم هست که روی کام ریدارکت شده.
داری قالب زیبا و کاملا اختصاصی.
سایت و قالب کاملا سئو شده و افزونه های سئوی اون کاملا به طور حرفه ای کانفیق شده.(این رو بعد از ارسال پست و اندیکس شدن زودتر توی گوگل مشاهده میکنن.)
دلیل فروش هم راستش من امسال کنکور ارشد دارم و واقعا دیگه نمیتونم برسم و پست بدم.الان به کل بازدید کم شده چون من هفته ای یه بار آپ میکنم و بازدیدش بسیار افت پیدا کرده.
درآمد سایت هم با اینکه زیاد روش وقت نمیزارم ولی با این حال هاستینگ های زیادی میل میزنن در مورد تبلیغات اما چون دیگه قصدم فروش هست بیخیال شدم.اگه کسی روش کار کنه میمنم درامد تبلیغان ماهانه 40 تومن هم میرسه.همین الان آخرین ماه تبلیغات که گرفتم نزدیک 20 تومنه!!
پیج رنک گوگل 2 هستش ولی حتما توی آپ بعدی 3 یا 4 میشه!!
رتبه الکسا:Netkhan.com Site Info
البته الکسا به کل افت کرده.اما کسی که روش کار کنه مطمنا رتبش زیاد میشه
نت خان با سایت های با پیج رنک بالای 2 تبادل لینک کرده کرده و بک لینک خوبی از این لحاظ محسوب میشه.
بازم میگم مطمنا توی آپدیت بعدی رنک ما 3 یا 4 میشه.
برای عزیزانی که سایت رو بخرن منبع اسکریپت ها و همچنین قالب و گرافیک نیز داده میشه
دارای یک هاست 500 برای خود سایت و 3 گیگ هاست دانلود که هر دو ماهانه هستند
آدرس:مرجع اسکریپت رایگان، ابزار طراحی وبمستر:: نت خان بروزترين پايگاه وبمستران و گرافیست ها
مرجع اسکریپت رایگان، ابزار طراحی وبمستر:: نت خان بروزترين پايگاه وبمستران و گرافیست ها
قیمت پایه رو 240هزار تومان در نظر گرفتم ولی دوستان با تجربه میدونن فیمت پایه رو هم کم زدم.
به امید موفقیت هموتون
دوستان یا علی
Last edited: