• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت دانلود اسکریپت و گرافیک با اعتبار 2 ساله و رنک 2

Mr.peyman

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام به همگی
راستش از زدن این پست زیاد خوشحال نیستم.اما مجبورم.
بنده قصد فروش سایت نت خان "مرجع دانلود اسکرپیت گرافیک" رو دارم.
تاریخ ثبت نت خان 26 آذر، 1388 هست با سابقه قعالیت 2 ساله
تاریخ انقضاء: 27 آذر، 1391 یعنی یک سال دامنه تمدید هستش.
سایت دارای دامنه ای ار هم هست که روی کام ریدارکت شده.
داری قالب زیبا و کاملا اختصاصی.
سایت و قالب کاملا سئو شده و افزونه های سئوی اون کاملا به طور حرفه ای کانفیق شده.(این رو بعد از ارسال پست و اندیکس شدن زودتر توی گوگل مشاهده میکنن.)
دلیل فروش هم راستش من امسال کنکور ارشد دارم و واقعا دیگه نمیتونم برسم و پست بدم.الان به کل بازدید کم شده چون من هفته ای یه بار آپ میکنم و بازدیدش بسیار افت پیدا کرده.
درآمد سایت هم با اینکه زیاد روش وقت نمیزارم ولی با این حال هاستینگ های زیادی میل میزنن در مورد تبلیغات اما چون دیگه قصدم فروش هست بیخیال شدم.اگه کسی روش کار کنه میمنم درامد تبلیغان ماهانه 40 تومن هم میرسه.همین الان آخرین ماه تبلیغات که گرفتم نزدیک 20 تومنه!!
پیج رنک گوگل 2 هستش ولی حتما توی آپ بعدی 3 یا 4 میشه!!
رتبه الکسا:Netkhan.com Site Info
البته الکسا به کل افت کرده.اما کسی که روش کار کنه مطمنا رتبش زیاد میشه
نت خان با سایت های با پیج رنک بالای 2 تبادل لینک کرده کرده و بک لینک خوبی از این لحاظ محسوب میشه.
بازم میگم مطمنا توی آپدیت بعدی رنک ما 3 یا 4 میشه.
برای عزیزانی که سایت رو بخرن منبع اسکریپت ها و همچنین قالب و گرافیک نیز داده میشه

دارای یک هاست 500 برای خود سایت و 3 گیگ هاست دانلود که هر دو ماهانه هستند
آدرس:مرجع اسکریپت رایگان، ابزار طراحی وبمستر:: نت خان بروزترين پايگاه وبمستران و گرافیست ها
مرجع اسکریپت رایگان، ابزار طراحی وبمستر:: نت خان بروزترين پايگاه وبمستران و گرافیست ها
قیمت پایه رو 240هزار تومان در نظر گرفتم ولی دوستان با تجربه میدونن فیمت پایه رو هم کم زدم.
به امید موفقیت هموتون
دوستان یا علی

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من اولين پيشنهاد را مي دم 340 تومان

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
تعداد بازدید روزانه ؟
تعداد آی پی روزانه؟
ورودی گوگل؟

هزینه نگهداری ماهانه ؟
درامد ماهانه ؟

تمام سوالات رو دقیق جواب دهید

Mr.peyman

Registered User
لایک‌ها
28
درود دوست عزیز با توجه به مشکلاتی که برای قالب پیش امده بود دوستم امارگیر رو برداشت.ولی اخرین بار فکر کنم 3 هفته پیش
امار نزدیک 350 تا 400 ای پی که 70 درصد از گوگل هستش و گوگل انالیز تعدادپیچ ویو رو بیش از 1000 زده بود.در ضمن عنایت داشته باشید آمار به دلیل اینکه دیر به دیر آپدیت میشد افت بازدید پیدا کرده و چنانچه چند هقته آپدیت بشه بالای 1200 ایپی میرسه(اکار دوماه پیشم).البته کسی که روش کار کنه فوق العاده بالاتر میره.
هزینه نگهداری سرور دانلود و خود سایت بسیار کم 5500 تومان از سرور قائم هاست هستش.
درآمد هم آخرین ماه(همین ماه) 20 هزار تومن هیستش(2 تا از تبلیغات رو هم رد کردم به دیلیل اینکه قصد فروش داشتم) درامد ماهای قبل هم 40 هم میشد.بازم عرض میکنم اگر واقعا روش کار کنید خود هاستینگ ها بهتون پیام میدن و بیشتر از این ها هم درآمد خواهید داشت.
سوالی بود در خدمتیم

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایشون قسطی خواستن که مورد قبول واقع نشد.سایت نقدی به فروش می رسه
با سلام من اصلا به ايشان نگفتم كه قسطي به من بدهيد اين از اين . سايت نفدي فروخته ميشه منم مي خواستم بخرم . ولي به دليلي منصرف شدم . مي خواستم 340 تومان را بخرم ولي ديدم براي من و با پروژه اي كه گرفتم نمي صرفد كه بخرم و رويش كار كنم . سايت بسيار عالي است و اگر كسي بتواند بخرد واقعا مي شود رويش كار كرد .

Mr.peyman

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان من واقعا وقت ندارم و باید زودتر بفروشم.دوستانی قیمت مورد نظرشونون بهم بگن.40 تومن زیر قیمت پایه هم میدم.
260 میدم

Mr.peyman

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از شما
دوستانی که پ خ دادن شرمنده دیر جواب دادم چون نتم قطع بود.

RED FACTION

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سایت خیلی خوبی هست اگه واقعا روش کار شه

لطفا جواب پیام خصوصی رو بدید

Mr.peyman

Registered User
لایک‌ها
28
کسی از دوستان نبود.
با تخفیف میدم