hdland
Registered User
- نوشتهها
- 1,368
- لایکها
- 1,015
سلام
سایت دانلود فیلم سرزمین اچ دی با 3 سال سابقه و قدمت به فروش می رسد .
آدرس سایت : www.hdland.in
نمودار الکسا
در حال حاضر بازدید سایت با توجه به فعالیت نسبتا کم و روزانه 3 4 پست سایت بین 400 الی 500 ای پی هست که نزدیک به 200 تا ورودی گوگل هستند و بعضا کم و زیاد می شود مثل خود بازدید سایت که گاها بالا و پایین می شود .
قالب سایت قالب فیلم بین هست
سایت بهینه سازی شده و اتوریتی خوبی دارد .
سایت روی هاست 2 گیگی وی ای پی هست ماهیانه 8500 تومان .
سرور مجازی آلمان هم برای دانلود و اپلود فیلم هست و همچنین تنظیم شده که هاست دانلودش هست و با فضای 900 گیگ
و ماهاینه 50 هزار تومان خریداری شده که کانفیگ بالایی دارد وس رعت بالایی که برای من سرور مجازی هم برای استفاده کارهای شخضیم هست و هم به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم و شما می تونید فایل ها رو ببرید رو یه هاست دانلود دیگه و ... هزینه خیلی کمتر . بماند که این قیمت عالی را در افر خریداری کردم .
نزدیک به 500 گیگ فایل فیلم و سریال و موزیکو تریلر هست با کیفیت های مختلف .
قیمت : 500 هزار تومان
سایت دانلود فیلم سرزمین اچ دی با 3 سال سابقه و قدمت به فروش می رسد .
آدرس سایت : www.hdland.in
نمودار الکسا
در حال حاضر بازدید سایت با توجه به فعالیت نسبتا کم و روزانه 3 4 پست سایت بین 400 الی 500 ای پی هست که نزدیک به 200 تا ورودی گوگل هستند و بعضا کم و زیاد می شود مثل خود بازدید سایت که گاها بالا و پایین می شود .
قالب سایت قالب فیلم بین هست
سایت بهینه سازی شده و اتوریتی خوبی دارد .
سایت روی هاست 2 گیگی وی ای پی هست ماهیانه 8500 تومان .
سرور مجازی آلمان هم برای دانلود و اپلود فیلم هست و همچنین تنظیم شده که هاست دانلودش هست و با فضای 900 گیگ
و ماهاینه 50 هزار تومان خریداری شده که کانفیگ بالایی دارد وس رعت بالایی که برای من سرور مجازی هم برای استفاده کارهای شخضیم هست و هم به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم و شما می تونید فایل ها رو ببرید رو یه هاست دانلود دیگه و ... هزینه خیلی کمتر . بماند که این قیمت عالی را در افر خریداری کردم .
نزدیک به 500 گیگ فایل فیلم و سریال و موزیکو تریلر هست با کیفیت های مختلف .
قیمت : 500 هزار تومان
Last edited: