• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت فیلم تو مدیا

MRShaDow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما عزیزان.

بنده مدیر سایت فیلم تو مدیا هستم و بنا به دلایلی سایت رو برای فروش گذاشتم...

این سایت اول اسمش ایران دانلود بود که فیلتر شد و دامنه را پارک کردیم روی دامنه جدید. و دامنه جدید هم در ساماندهی ثبت هستش.

بنده 500 هزار تومان واسه هزینه سئو سایت خرج کردم از سایت معتبر آرش سئو .. و بک لینک های زیادی ثبت شده مثلا . 1Abzar , 7Abzar , Bloghelp , 20Tools , Night - Skin و ... این سایت رو من بر روی دامنه جدید 5 ماه اوردم بالا و با پست های اختصاصی و با برنامه ای که برای سایت نوشته شده پست انجام میشه هر پست کم تر از 3 دقیقه وقتتونو میگیره . این سایت 2.450 پست فیلم و سریال داره بنده یه سری مشکلات شخصی دارم ک تمایل به ادامه کار نشدم سایت 3 هقته منظم اپدیت بشه میاد پیچ 1 گووگل الان هم با این تگ های اصلی بالا میاد

مثال: دانلود فیلم , دانلود فیلم 2015 , دانلود فیلم جدید 2015 , دانلود فیلم خارجی , دانلود فیلم جدید و... سایت رو من خوب اپدیت نمیکنم سایت رو من با تگ دانلود فیلم پیج 1 لینک 7 اوردم و تگ های دیگه خواستم بگم منظم اپدیت شه میاد بالا میتونید بکلینک های ک من گرفتمو از این لینک مشاهده کنید.. قیمت پایه 2 میلیون تومان . برای خرید با ایمیل من در ارتباط باشید یا پ.خ کنید متشکرم. سهرایی فیلم تو مدیا
یاهو ایدی : [email protected]

ghr_a

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
قیمت آخر و مشخصات درامد و شرایط رو بفرستید لطفا

بالا