• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت موزیک

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
درود
من یه سایت موزیک دارم که بر خلاف میل باطنی اگر مشتری خوبی براش پیدا بشه حاضرم بفروشمش ...

لینک سایت : Persian Music | Download Free Persian Music - [N1-Music.Com] (لینک خارج از فیلتر فقط برای مشاهده Persian Music | Download Free Persian Music - [N1-Music.Com] )

پیج رنک : 2
رتبه الکسا : 165هزار / در ایران 3هزار
فن پیج فیس بوک : 5300 لایک
تاپیک های انجمن : 2500
اعضای سایت : 4هزار بدون هیچ تقلبی (اکثر انجمن ها از روش های مختلفی استفاده میکنند و یوزر تقلبی میسازن ولی من تضمین میدم یک یوزر تقلبی هم تا به امروز ساخته نشده ... )
اعضای فعال : 1600
با توجه به اینکه هیچ محدودیتی برای مشاهده مطالب و دانلود فایل ها قرار ندادیم تا به امروز فکر میکنم آمار بدی نباشه ...
تعداد آهنگ ها و ویدیو های سی ام اس : 910 ... (همراه با موزیک پلیر و ویدیو پلیر )
در رابطه با قالب هم باید بگم که قالب سایت کاملا optimize شده و این رو میتونید از پیج رنک و سایت های انالیز مشاهده کنید ...

سی ام اس سایت ویبولتین هست و کاملا اختصاصی شده (من تا به امروز خودم جایی ندیدم سی ام اس ویبولتین رو اختصاصی کرده باشن ... )

تمامی پست های موزیک و ویدیو دارای تگ هستند و برای همشون description و keywords جدا نوشته شده ... و تمامی mp3 هایی که در سایت قرار داریم دارای تگ سایت هستند ...

با توجه به اینکه همین دیروز دامنه خارج از فیلترمون فیلتر شد و هنوز دامنه خارج از فیلتر جدیدی ندادیم بازدید سایت افت کرده که البته اگر خریدار پیدا بشه روی سایت کار میکنیم و بازدید رو مثل قبل میکنیم ...

من مبلغ خاصی مورد نظرم نیست ولی اگر پیشنهاد خوبی بشه سایت رو میفروشم ... دلیل فروش سایت هم کاملا شخصی هست (سربازی و ...)

Omids

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قیمت پیشنهادی شما . . . ؟! :rolleyes:

Last edited:

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
همونطور که گفتم دنبال پیشنهاد خوبم و مبلغ خاصی مدنظرم نیست

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
بازدید سایت روزانه ؟
تعداد آی پی روزانه ؟

هزینه نگهداری ماهانه؟
درامد سایت؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
آقا مهرداد يه اسمي روش بزار تا صداش كنيم

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
آیدین جان من مهراد هستم نه مهرداد ... در رابطه با اسم سایت همونطور که دوستمون گفتن نامبر1 موزیک هست ...

راستی یه نکته ای که یادم رفت بگم حجم فایل های هاست کمتر از 1 گیگ هست و میزبانی سایت بر عهده یکی از بهترین هاستینگ های ایرانی هست ... البته شما میتونید انتقال بدید به هر هاستینگی که دوست دارید ... حجم فایل های دانلود هم حدود 40 50 گیگ هست ... که همشون هم تگ سایت رو دارن ...

دوستان لطفا انقدر قیمت پایه نپرسید خودتون یه قیمتی پیشنهاد بدید

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
این کاملا به وبمستر بستگی داره ...مثلا من از کسایی که آهنگ ارسال میکنند پولی نمیگیرم ولی اکثر سایت های مبالغ زیادی برای پخش آهنگ میگیرن ... من بیشتر از طریق فروش وی پی ان و تبلیغات بنری پول در میارم

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
این کاملا به وبمستر بستگی داره ...مثلا من از کسایی که آهنگ ارسال میکنند پولی نمیگیرم ولی اکثر سایت های مبالغ زیادی برای پخش آهنگ میگیرن ... من بیشتر از طریق فروش وی پی ان و تبلیغات بنری پول در میارم

داداش آخرینن آدرس سایت چیه چون اینا که گذاشنی فیلترن

اگه میشه یه وبگذر بزار رو ساین اگه بازدید سایت با وبگذر بالای 10000 باشه من 150 می خرم !

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
تعداد بازدید روزانه ؟
تعداد آی پی روزانه؟

درامد ؟

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
داداش آخرینن آدرس سایت چیه چون اینا که گذاشنی فیلترن

اگه میشه یه وبگذر بزار رو ساین اگه بازدید سایت با وبگذر بالای 10000 باشه من 150 می خرم !
شما لطفا تو این تاپیک نیاین دیگه ...فقط قیمت فن پیج سایت 2برابر قیمتی که دادید ارزش داره :)
جهت اطلاع دوستان میزبانی سایت بر عهده هاست دی ال هست و وی پی اس سایتم از پرشین کلود ... این قیمتی که دوستمون داد هزینه 2 3 ماه پول هاستو سروری که دادم هست فکر کنم :))
جالبه که میگن سایت فیلتر و یه ادرس دیگه بدم (یعنی هنوز سایتو ندیدن) بعد قیمت میدن ... راه های بهتری هم برای بالا بردن پست هست

@sinior
بازدید روزانه(ip) تا قبل از فیلتر شدن 10 هزار تا بود البته الان چون ادرس خارج از فیلتر ندادیم هنوز و میخوایم بفروشیم 2هزار هست ولی اگر لازم باشه میتونیم روش کار کنیم ادرس جدید بدیم و با استفاده از فن پیج و ایمیل به کاربران و فایلی که قبلا برای پیدا کردن ادرس جدید قرار داده بودیم همرو مطلع کنیم ...
در رابطه با درآمد هم توضیح دادم قبلا

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
شما لطفا تو این تاپیک نیاین دیگه ...فقط قیمت فن پیج سایت 2برابر قیمتی که دادید ارزش داره :)
جهت اطلاع دوستان میزبانی سایت بر عهده هاست دی ال هست و وی پی اس سایتم از پرشین کلود ... این قیمتی که دوستمون داد هزینه 2 3 ماه پول هاستو سروری که دادم هست فکر کنم :))
جالبه که میگن سایت فیلتر و یه ادرس دیگه بدم (یعنی هنوز سایتو ندیدن) بعد قیمت میدن ... راه های بهتری هم برای بالا بردن پست هست

@sinior
بازدید روزانه(ip) تا قبل از فیلتر شدن 10 هزار تا بود البته الان چون ادرس خارج از فیلتر ندادیم هنوز و میخوایم بفروشیم 2هزار هست ولی اگر لازم باشه میتونیم روش کار کنیم ادرس جدید بدیم و با استفاده از فن پیج و ایمیل به کاربران و فایلی که قبلا برای پیدا کردن ادرس جدید قرار داده بودیم همرو مطلع کنیم ...
در رابطه با درآمد هم توضیح دادم قبلا

من خودم مدیر این سایت هستم IRhits.ORG -- دانلود آهنگ های ایرانی و خارجی - ایران موزیک

درسته سایت رو من ندیدم !!! و الانم که دیدم اصلا از همونت قیمتم که داده بودم پشیمون شدم

قصد اهانت نداشتم

ایشالله بیشتر بفروشیش
بای

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
دقیقا قصدتون اهانت بود چون در جریان هستم که شما سایت بنده رو قبلا دیده بودید :)) به هر حال امیدوارم عقدتون خالی شده باشه

موفق باشید :)

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
کم لطفی نکنید سایت بیشتر از این ها می ارزه، حداقلش ۱ و نیم.

Sent from my iPad using Tapatalk

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
نه عزیز ولی کسانیکه من رو می شناسند می دونند خیلی وقته توی این کارم...

Sent from my iPad using Tapatalk

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
همونطور که گفتم بخاطر مسائل شخصی میخوام بفروشم وگرنه من با این سایت زندگی کردم همیشه هم در بهترین شرایط نگهش داشتم ...شاید کمتر کسی جرات کنه با سی ام اس ویبولتین کار کنه ... ولی من این کارو کردم و سی ام اس رو کاملا اختصاصی کردم و روش کار کردم ... اون اقایی که گفت 150 تومن هدفش چیز دیگه ای بود ... 70% یوزرهاش قبلا تو سایت بنده فعالیت میکردن

اگر مسئله سربازی نبود نمیفروختمش

mom55

Registered User
لایک‌ها
10
سایت خوبیه
یک سوال
لینکهای دانلود در مدیافایر و غیره تا کی معتبر هستند؟ اخه برخی دوستان از مدیا گلایه داشتند که لینکهاشونو حذف کرده
تضمینی برای دائمی بودن لینکها هست یا بعداز مدتی باید منتقل شن

بالا