mohammad_kaiedzade
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 89
- لایکها
- 21
سلام وقت همگی بخیر
دامین سایت n i k a n m u s i c . ir هست که سایت از برج 12 سال پیش فعاله و هم اکنون روی هاست دیال میزبانی میشه که کلا با هاست دانلودش 100 تومن ماهانه براتون هزینه سایت میشه.
سایت توی سایتهای قوی لینک سازی شده و بازدید مطلوبی داشته مثلا قبل از محرم (افت میکنه سایتهای موزیک) بازدید طبق google analytics بالای 2000 تا و انلاین بین 15 الی 30 تا متغییر بوده که اکثر بازدید از گوگل اتفاق اتفاده!
بدلیل لینکسازیم که اخیرا صورت گرفته این رقم ایپی بیشتر میشه ولی باید صبر کرد.
سایت 1 دونه اسکریپت اتوماتیک داره که از سایت پاپ موزیک آهنگها رو میگیره با 3 تا اسکریپت دستی که روی هم رفته نزدیک 400 تومن بخواید بگیرید براتون هزینه داره!
میتونید از پاپاپ و بک لینک تا همین لحظه تا 1 میلیون ازش درآمد کسب کنید.
قیمت پایه: 2.5 میلیون که البته به پیشنهاد شما هم فکر میکنم.
آمار چند روز اخیر google analytics رو هم پیوست کردم.
ایدی تلگرام: mybabyx
دامین سایت n i k a n m u s i c . ir هست که سایت از برج 12 سال پیش فعاله و هم اکنون روی هاست دیال میزبانی میشه که کلا با هاست دانلودش 100 تومن ماهانه براتون هزینه سایت میشه.
سایت توی سایتهای قوی لینک سازی شده و بازدید مطلوبی داشته مثلا قبل از محرم (افت میکنه سایتهای موزیک) بازدید طبق google analytics بالای 2000 تا و انلاین بین 15 الی 30 تا متغییر بوده که اکثر بازدید از گوگل اتفاق اتفاده!
بدلیل لینکسازیم که اخیرا صورت گرفته این رقم ایپی بیشتر میشه ولی باید صبر کرد.
سایت 1 دونه اسکریپت اتوماتیک داره که از سایت پاپ موزیک آهنگها رو میگیره با 3 تا اسکریپت دستی که روی هم رفته نزدیک 400 تومن بخواید بگیرید براتون هزینه داره!
میتونید از پاپاپ و بک لینک تا همین لحظه تا 1 میلیون ازش درآمد کسب کنید.
قیمت پایه: 2.5 میلیون که البته به پیشنهاد شما هم فکر میکنم.
آمار چند روز اخیر google analytics رو هم پیوست کردم.
ایدی تلگرام: mybabyx
فایل های ضمیمه
Last edited: