• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت ۸ ساله persianteb.com بهمراه ۹ سایت دیگر

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
درود
برند persianteb . com به قیمت ویژه فقط ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان واگذار میگردد.
توضیح اینکه ارزش خود دامنه به تنهایی این قیمت هست که بنده با اپشن های زیر مجموعا ۱۰ تومن تقدیم خریدار میکنم
۱-به همراه پرشین طب ۹ سایت دیگر مناسب برای لینک سازی و فروش رپورتاژ که روی همین سرور هست رو تقدیم خریدار میکنم

۲-شما با پرداخت ۱۰ تومن مجموعا ۱۰ سایت تحویل خواهید گرفت (هر سایت ۱ ت)
۳-امکان خرید به تفکیک وجود ندارد و کل سایتها با هم منتقل خواهد شد.
۴-تمامی سایت ها در حال ارسال پست اتومات با رعایت نکات سئو هستند .
۵-سایت پرشین طب در حال حاضر میانگین روزانه ۱.۶ اای ۲ کا بازدید یونیک دارد.
۶- دامنه پرشین طب یکسال بر روی نو ایندکس قرار داشت و تقریبا یک هفته هست که مجدد تگ نو ایندکس حذف شده است

۷-از این سایت ها برای افیلیت چاوش استفاده میشده و با رفتن با شلام‌از روی چاوش ، در حال حاضر فاقد درامد هست .

۸-تمامی محصولات موجود روی سایت ها رو میتونید به فروشگاه های مرتبط همکاری در فروش متصل کنید و یا محصولات دارای بازدید رو تهیه و مستقیما به فروش برسونید.

۹-یک ریال هم بابت لینک سازی خارجی و خرید بک لینک هزینه نشده و با توجه به تعداد ایندکس ها و ایمپرشن های محصولات میتوانید با لینک سازی خارجی حداقل ۲۰۰ محصول رو از صفحه ۲ به یک برسونید و کسب درامد کنید.

۱۰-بنده کلا از وبمستری خسته شدم و نه قصد مهاجرت دارم و نه تغییر شغل و نه سربازی. ازین سایت ها هم میخوام یه ۱۰ ت بگیرم که نهایت خرج یه تور داخلی میشه 😁

تخفیف ندارد و قیمت مقطوع است . با پایان کار بازارچه تا اخر اردیبهشت ، فروش ادامه خواهد داشت .

سوال دیگری بود پ.خ یا تلگرام پیام دهید
@bigben24

Last edited:
بالا