• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت farapatogh.com طراحی اختصاصی به همراه هاست و دامین

farapatogh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
سایت
farapatogh.com
با طراحی اختصاصی هم قالب سایت هم مدیریت
سیستم مدیریت کامل با کلی امکانات برای سایت و کابر سایت
هاست 1.5 گیگ دامین farapatogh.com
به همراه 1000 پست ارسال شده

قیمت 250هزارتومان:blink::eek:

تلفن تماس:09364621966 منصوری

farapatogh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت
farapatogh.com
هاست دامین و خلاصه با تمامی امکانات با طراحی اختصاصی قالب و مدیریت
به فروش میرسد

قیمت پایه 250 هزار تومان

تلفن تماس:09364621966 منصوری

farapatogh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز از آنجایی که دانشجو هستم و وقت رسیدگی به سایت رو ندارم میخوام سایت رو که شامل(هاست 1.5 گیگ + دامین (که هاست و دامین هم تمدید شده)+ طراحی سایت و مدیریت اختصاصی کامل و من که کلی باحاش حال میکنم)

دوستان اگه کسی باشید که روزانه بتونید سایت رو آپدیت کنید در مدت زمان چند روز آمارتون فوق العاده بالا میره چون خودم زمانی که روزانه آپدیتش میکردم آمار واقعیش 2500 بود ولی خب دیگه وقتش رو ندارم

آدرس دامین : farapatogh.com (فراپاتوق)

عزیزان بازم قیمت توافقی هست ولی قیمت پایه من 120 هزارتومن هست (به قرآن قسم طراحی قالبش پای خودم 350 تومن دراومده)

اگه مایل به خرید بودید برای صحبت با شماره تلفن :09364621966 (منصوری) تماس حاصل نمایید.

با تشکر

Last edited:

face

Registered User
لایک‌ها
15
وبگذر بذارین لطفا

farapatogh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز از آنجایی که دانشجو هستم و وقت رسیدگی به سایت رو ندارم میخوام سایت رو که شامل(هاست 1.5 گیگ لینوکس از شرکت parsdev.ir که سایتی کاملا معتبر و شناخته شده هست + دامین (که هاست و دامین هم تمدید شده هزینه سالیانه تمدید هاست و دامین 40000 تومن)+ طراحی سایت و مدیریت اختصاصی کامل)

دوستان اگه کسی باشید که روزانه بتونید سایت رو آپدیت کنید در مدت زمان چند روز آمارتون فوق العاده بالا میره چون خودم زمانی که روزانه آپدیتش میکردم آمار واقعیش 2500 وبگذر بود ولی خب دیگه وقتش رو ندارم

عزیزان بازم قیمت توافقی هست ولی قیمت پایه من 100 هزارتومن هست(بچه ها یه خورده انصاف داشته باشید من 350 فقط برای طراحی قالب و مدیریتش دادم الان میگم 100 تومن در حالی که 40 تومنش برای هاست و دامین هست شما میخوایید سایت 350 تومنی رو 60 تومن بخرید من کسی رو پیشنهاد نمیدم شما خودتون به هر طراح سایتی که میشناسید پیغام بدید که چنین سایتی با همین امکانات میخوایین ببینین فقط برای طراحی قالب و مدیریتش بدون هاست و دامین کمتر از 350 تومن بهتون میدن یا نه پس نگید گرون هست چون بخدا دیگه ارزون تر از این هیچ جا پیدا نمیشه !!! با هاست و دامین)

اگه مایل به خرید بودید برای صحبت با شماره تلفن :09364621966 (منصوری) تماس حاصل نمایید.

با تشکر

Last edited:

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام
دوستان عزیز از آنجایی که دانشجو هستم و وقت رسیدگی به سایت رو ندارم میخوام سایت رو که شامل(هاست 1.5 گیگ لینوکس از شرکت parsdev.ir که سایتی کاملا معتبر و شناخته شده هست + دامین (که هاست و دامین هم تمدید شده هزینه سالیانه تمدید هاست و دامین 40000 تومن)+ طراحی سایت و مدیریت اختصاصی کامل)

دوستان اگه کسی باشید که روزانه بتونید سایت رو آپدیت کنید در مدت زمان چند روز آمارتون فوق العاده بالا میره چون خودم زمانی که روزانه آپدیتش میکردم آمار واقعیش 2500 وبگذر بود ولی خب دیگه وقتش رو ندارم

عزیزان بازم قیمت توافقی هست ولی قیمت پایه من 100 هزارتومن هست(بچه ها یه خورده انصاف داشته باشید من 350 فقط برای طراحی قالب و مدیریتش دادم الان میگم 100 تومن در حالی که 40 تومنش برای هاست و دامین هست شما میخوایید سایت 350 تومنی رو 60 تومن بخرید من کسی رو پیشنهاد نمیدم شما خودتون به هر طراح سایتی که میشناسید پیغام بدید که چنین سایتی با همین امکانات میخوایین ببینین فقط برای طراحی قالب و مدیریتش بدون هاست و دامین کمتر از 350 تومن بهتون میدن یا نه پس نگید گرون هست چون بخدا دیگه ارزون تر از این هیچ جا پیدا نمیشه !!! با هاست و دامین)

با تشکر

دوست عزیز لطفآ قوانین بخش مزایده و خرید و فروش رو بخون. برای واگذاری فقط 1 تاپیک می زنن. نه 4 تا :blink:

farapatogh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما توجه کنید که در تاپیک های اولیه قیمت 250 تومن بوده اما من قیمت رو از 250 تومن به 120 تغییر دادم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
لطفا پست رو حذف کنید اشتباه شد

بالا