یک ست استریوی حرفه ای تمام دیجیتال کنوود مدل E9 خیلی تمیز بدون خش .کاملا سالم چهارتکه ( دک . رادیو . سی دی با چنجر 7 عددی و آمپلیفایر) به همراه کنترل سالم ...با صدایی فوق العاده تمیز و قوی
دوست عزیز رنگ دور دکمه ها به هیچ وجه نرفته.فقط نور افتاده.عکس جدید تهیه میکنم میگذارم.اگر تو این زمینه فعالیت داشته باشی متوجه کارکرد این دستگاهها میشید.صداش به قدری زیاده که در منزل تا آخرین حد نمیشه بلندش کرد و کابل های پشتش کابل اپتیکه. من همین ست رو پر از خش و خوش و با مارک سونی قیمت کردم دیشب 1 میلیون و 200 بود.یه تحقیقی تو این زمینه تو بازار بکنید.خیلی کم پیش میاد این دستگاهها کنترل داشته باشه و این مدل جزو معدود مدلهای 6 دیسک چنجر کن وود میباشد.فقط ترانسش 90 هزار تومانه.من هم فقط به دلیل مهاجرت میفروشم اینو وگرنه اصلا ارزش نداره اینو به این قیمت بدم.حیف که نمیتونم با خودم ببرمش.
دوست عزیز رنگ دور دکمه ها به هیچ وجه نرفته.فقط نور افتاده.عکس جدید تهیه میکنم میگذارم.اگر تو این زمینه فعالیت داشته باشی متوجه کارکرد این دستگاهها میشید.صداش به قدری زیاده که در منزل تا آخرین حد نمیشه بلندش کرد و کابل های پشتش کابل اپتیکه.
قدرت زیاد مهم نیست . چون هیچ کس توی منزل با مکسی والیوم موسیقی گوش نمیده . صدای واضح با تفکیک بالا مهمه .
دستگاه خوبیه .ولی در هر صورت اینو کسی ازت 700 تومن نمیخره داداش گلم .
این دستگاههای حرفه ای تفکیک صدای عالی داره که هر جور بخواهید میشه تنظیم کرد. کار با این دستگاهها کاملا علاقه ایه و افراد ی که با این دستگاهها کار کردند یا دوست دارند میدونند چه کیفیتی داره..اگه کسی مشتری واقعی باشه 50 تومان بالا پایین میشه به توافق رسید.