nadersport
Registered User
سلام...
همونطور که پیداست میخوام 2قطعه قدیمیم رو که بخشی ار کلکسیونم بود بفروشم...
1)اسپیکر کواکسیال با سایز 6*9 اینچ از برند JBL و مدل T595
این اسپیکر اورجینال بوده و مربوط به 4سال پیش هستش که عکاظ کیش وارد میکرد JBL رو...
من زیاد توضیح نمیدم چون کسایی که دنبال این اسپیکر باشن اطلاعات کافی دارن...
2)آمپ حرفه ای JBL از سری GTI که بالاترین سری آمپ های JBL هستش...
توی تولیدات جدید این آمپ جای خودشو به آمپ های سری crown داده که بالای 1.500.000 قیمتشون هست تا 20.000.000تومان...
کراس اورهای این آمپ 24dbهستش...
امکانات فراوانی داره و مهمتر از همه صدای شفاف و کیفیت و قدرت فوق العاده...
این آمپ توصیه شده واسه ساب های GTI و اسپیکر T595 هستش و قابلیت لینک شدن با آمپ هم نو خودش رو و یه نشان دهنده دیجیتال هم داره که جلو نصب میشه و امکانات زیادی رو در اختیار میزاره که سر حوصله یابد کاتالوگ مطالعه بشه...
این آمپ اگر الان موجود باشه در بازار بیش از 1 میلیون قیمت داشت 7سال پیش(دلار 1پنجم الان بود) قیمت این آمپ 320هزار تومان بود!
گارانتی عکاظ داشته که تموم شده اما کاملا" آکبند هست آمپ و اسپیکر...
عکس های آمپ:
سلام...
همونطور که پیداست میخوام 2قطعه قدیمیم رو که بخشی ار کلکسیونم بود یفروشم...
این اسپیکر اورجینال بوده و مربوط به 4سال پیش هستش که عکاظ کیش وارد میکرد JBL رو...
توی تولیدات جدید این آمپ جای خودشو به آمپ های سری crown داده که بالای 1.500.000 قیمتشون هست...
این آمپ توصیه شده واسه ساب های GTI و اسپیکر T595 هستش و قابلیت لینک شدن با آمپ هم نو خودش رو و یه نشان دهنده دیجیتال هم داره که جلو نصب میشه و امکانات زیادی رو در اختیار میزاره که سر حوصله یابد کاتالوگ مطالعه بشه...
این آمپ اگر الان موجود باشه در بازار بیش از 1 میلیون قیمت داشت 7سال پیش قیمت این آمپ 320هزار تومان بود!
عکس های آمپ:
عکس های اسپیکر:
عکس با نام کاربری:
قیمت آمپ 599هزار تومان
قیمت اسپیکر 449هزار تومان
هر دو با هم 999هزار تومان
سوابق و پروژه های بنده در سایت tuningtalk با آیدی نادراسپورت موجود هست میتونید مطالعه کنید...
مطابق معمول بقیه تاپیک های من خواهش میکنم به این نکات توجه کنید:
نکته1)دوستان توجه کنن که آمپ و اسپیکر نو و آکبند هستن و با توجه به شرایط این دو قیمت مناسبه پس زیر پایه به هیچ وجه پیشنهاد ندید...
نکته2)بنده در حال حاضر امیدیه هستم از فردا سه شنبه(سوم اردیبهشت) تهران هستم پس تهران حضوری بقیه جاها ارسال فقط بعد از پرداخت (حتی دوستانی که امتیازشون +1000% باشه)...
نکته3)هزینه ارسال به عهده خریدار است...
نکته4)خواهش میکنم از هرگونه بحث کارششناسی و اسپم اجتناب کنید...
نکته5)تعوبض ندارم و قصدم فقط فروشه...
همونطور که پیداست میخوام 2قطعه قدیمیم رو که بخشی ار کلکسیونم بود بفروشم...
توی تولیدات جدید این آمپ جای خودشو به آمپ های سری crown داده که بالای 1.500.000 قیمتشون هست تا 20.000.000تومان...
این آمپ اگر الان موجود باشه در بازار بیش از 1 میلیون قیمت داشت 7سال پیش(دلار 1پنجم الان بود) قیمت این آمپ 320هزار تومان بود!
عکس های آمپ:
سلام...
همونطور که پیداست میخوام 2قطعه قدیمیم رو که بخشی ار کلکسیونم بود یفروشم...
توی تولیدات جدید این آمپ جای خودشو به آمپ های سری crown داده که بالای 1.500.000 قیمتشون هست...
این آمپ اگر الان موجود باشه در بازار بیش از 1 میلیون قیمت داشت 7سال پیش قیمت این آمپ 320هزار تومان بود!
عکس های آمپ:
عکس های اسپیکر:
عکس با نام کاربری:
قیمت آمپ 599هزار تومان
قیمت اسپیکر 449هزار تومان
هر دو با هم 999هزار تومان
سوابق و پروژه های بنده در سایت tuningtalk با آیدی نادراسپورت موجود هست میتونید مطالعه کنید...
مطابق معمول بقیه تاپیک های من خواهش میکنم به این نکات توجه کنید:
نکته1)دوستان توجه کنن که آمپ و اسپیکر نو و آکبند هستن و با توجه به شرایط این دو قیمت مناسبه پس زیر پایه به هیچ وجه پیشنهاد ندید...
نکته2)بنده در حال حاضر امیدیه هستم از فردا سه شنبه(سوم اردیبهشت) تهران هستم پس تهران حضوری بقیه جاها ارسال فقط بعد از پرداخت (حتی دوستانی که امتیازشون +1000% باشه)...
نکته3)هزینه ارسال به عهده خریدار است...
نکته4)خواهش میکنم از هرگونه بحث کارششناسی و اسپم اجتناب کنید...
نکته5)تعوبض ندارم و قصدم فقط فروشه...
Last edited: