ترجیح میدم با هم بفروشم ولی اگه خواستی 1 تومن میتونم بدم اسپیکرش روسلام
داداش بانداش رو جدا خریدارم قیمت بده
دوست عزیز پیام خصوصی هم داده بودید عرض کردم خدمتتون که امکانش نیست. من حتی 950 تومن هم نمیتونم تقدیمتون کنم. روی دستم نمونده که بخوام زیر قیمت واقعی ردش کنم بره. طلبه پیدا بشه قیمتش همون 2 تومنه که توی پست 1 گفتم. این 7-8 سال اونجا بوده و خاک جمع میکرده، 10 سال دیگه هم باشه تفاوتی برای من نداره. دور و برم بیشتر از 100 قطعه مربوط به تجهیزات صوتی هست که این ست جزو ارزوناش هست ولی چون جای نگهداشتنش رو ندارم میخوام بفروشم. الان ست های ویکتور و برندهای دیگه سایز کوچیک اگه تمیز باشن 1 الی 1200 قیمت دارن تازه اگه بلندگو سالم باشه و مشکلی نداشته باشه و تازه بلندگوی این ست یه چیز دیگه س ووفر 12 و ظاهرش هم که مشخصه. پری + پاور مجزا هست و کینگ سایز. قیمت واقعی این دستگاه 2 الی 2.5 هست. حوصله کنم 2.5 میفروشمش ولی جا نداشتم 2 گذاشتم. اینجارو نگاه کن. فقط بلندگو رو گذاشته 400 یورو. یورو چنده؟ 4500؟ میشه 1800 فقط بلندگو! تازه دام ووفرش هم فرو رفتگی داره. ببین این زندگی ماست تازه این نصف نصف نصف خرت و پرتا هم نیست فقط یه طرف خونه س:عزیز باندارو اخرش 600+ http://forum.persiantools.com/threads/فروش-ماشین-حساب-کاسیو-مدل-fx-3650p-اکبند.542695/#post-9619629
طلبه هستم
سلام؛دوست عزیز سلام
در خصوص سیستم ماشین هم چیزی دارین؟
اونها بلندگوی Chartwell LS3/5A معروفترین مونیتورینگ دنیا هستند که توسط بی بی سی طراحی شده. همون یه نمونه ازش در ایران هست. اینجارو مطالعه کنید خالی از لطف نیست.dada on 2 ta band kochikaye beghale TV onkiyo hastan????
نه فدات شم. دلیل فروشم کمبود جاست. نمیخوام اینو بدم یه چیز دیگه بزارم جاش!سلام
با lbt950 معاوضه دارین؟
منظورت اینه که بای وایر باشه؟ اگه منظور اینه، نه تک سیم هست. کراس اور داخل جعبه هست، یه ورودی بهش میدی. تو این اسپیکرهای وینتیج معمولا بای وایر استفاده نمیکردن.بانداش 4 سیم هست یا دو سیم؟
سلام دوست عزیزم ...این سیستم طی چند سال گذشته بلا استفاده بوده و نقش دکور رو بازی میکرده. کینگ سایز هست. بسیار تمیز. بلندگوها کاملا سالم. دوتا یونیت 12 اینچ داره یکی اکتیو یکی بیس رفلکس پسیو. این داستانش با ست های دامستیک فرق داره از سایزش مشخصه. پری و پاور مجزا داره. جارو تنگ کرده تصمیم به فروش گرفتیم.
قیمت: 2 تومن
مشاهده پیوست 589325
مشاهده پیوست 589324
مشاهده پیوست 589326