• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ست 5 تیکه victor یو اس بی خور , نیمه معیوب بدون بلندگو :D

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
درود خدمت شما عزیزان
یک دستگاه ست 5 تیکه مونده رو دستمون که چند وقت پیش نمیدونم چه مرگش شد و هنگ کرد ! یه وقتایی درست میشد و یه وقتایی دوباره هنگ میکرد ! دادمش تعمیرگاه گفت ایرادش رو پیدا کردم ولی خودت برو دنبال قطعش ! خلاصه منم نرفتم دنبال قطعش چون میدونستم که گیر نمیاد !:f34r: هموینجوری موند تا بلندگوهاش رو 250 تومن فروختم
البته یک کیت USB همه کاره (صوتی , تصویری DVD با کیفیت تصویر توپ :f34r: , رادیو , AUX , کتاب الکترونیک و غیره) برای آمپش نصب کرده بودم که هزینش با ترانس 5 ولت DC و مخلفات نزدیک 70 تومن شد و کیتش سالمه . خود کیت رو 52 تومن خریده بودم :eek: تو تصویر هم مشخصه

خلاصه بگم که دستگاه روشن میشه ولی هنگه :lol: تیونرش هم روشن نمیشه .
اما از قسمت ورودی اکولایزر آمپش میشه دستگاه صوتی بهش وصل کرد و بدون طبقات کار میکنه ! اما به صورت آنالوگ . DOC بهش وصل کنید کنید خوب میشه :p تنها از همین ورودی بهتون صدا میده و ورودی های دیگش کار نمیکنه . ولی خب روشن و خاموش میشه و صداش هم با کنترل کم و زیاد میشه و کنترلش هم یه JVC گیر آوردم که کم و زیاد و میوت و خاموش روشنش میکنه :lol: تقریبا میشه گفت از آمپش میشه استفاده کرد و آمپ غول پیکری داره ! خیلی مَرده :lol:

سی دی پلیرش فوق العاده سالمه (در حد دو سوت) و باکیفیت و توسط کابل اپتیکال به سیستم متصل میشه و برق و دیتا توسط کابل فابریک به دستگاه متصل میشه
دک کاست پلیر هم سالمه و بدون مشکل کار میکرد
اکولایزر آنالایزرش هم سالمه و کار میکرد .

فقط یه قطعه از رو آمپ خراب شده که باعث شد سیستم هنگ کنه چون تمامی قطعات رو دادم چک کردن و همش سالمه .:hmm:

نمیدونم چه قیمتی بذارم ! خودتون قیمت بدید تا بررسی کنم. شاید تیکه هاش بدرد کسی خورد
آمپش هم که دوباره تاکید میکنم یکی از ورودیهاش کار میکنه و بدون مشکل بهتون صدا میده:evo:
4 کاناله و دوتا بلندگوی اصلی و دوتا هم سوراند رو ساپورت میکنه
یو اس بیش هم کار میکنه و خودش یه پا DVD پلیر هست :king: با کنترل
پایان فروش

تاپیک بسته شود - دستگاه فروخته شد

تشکر​

Photo1496.jpgPhoto1500.jpg

Last edited:

hooman_k2p

Registered User
لایک‌ها
14
سلام بر o x y g e n عزیز
استاد یه قیمت برام پخ میکنی لطفا

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
سلام بر o x y g e n عزیز
استاد یه قیمت برام پخ میکنی لطفا

پخ شد

اگه کسی بتونه تعمیرش کنه چیز باحالیه .... مخصوصاً اون قسمت اکولایزرش که فول دیسپلی هست . یه تیکه از اینور تا اونور رفته :p مثل چراغ عقب میتسوبیشی :lol:
حیف که خراب شد . وگرنه usb خورش کرده بودم و همه چیز نشون میداد ! تو یو اس بی کلی کلیپ های کیفیت بالا ریخته بودم و کیفیت پخش تصویرش فوق العاده هست تا رزولوش 480*720 رو ساپورت میکنه با فرمت mp4 و vob و avi و غیره :eek:. کیفیت صداش هم ای بدک نیست ! امکانات زیادی داره

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
آمپش رو کسی نمیخواد ؟ 4 کاناله . یه ورودیش صدا میده ها :happy:. بیاید براتون تست میکنم و یا اگه بخواید براتون کلیپ تصویری آپلود میکنم تا ببینید .

آمپش رو با یه دست اسپیکر jvc میدم 250 تومن .... عکس اسپیکر هم مشخصه
4 کاناله و دوتا بلندگوی اصلی و دوتا هم سوراند رو ساپورت میکنه
فرانت های اسپیکر jvc رو 16 اهمه و خروجی سوراند آمپ این دستگاه هم 16 اهمه و مشکلی ندارن
ساب ووفرش هم میتونید وصل کنید به خروجی های اصلی آمپ
صدای بم واقعیش در نمیاد ولی خب بد هم نیست !

Image0002.jpg

http://forum.persiantools.com/t420020.html

Last edited:

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
دستگاه رو کمپلت میدم ...... چوق :eek: البته بدون اسپیکر
یعنی فقط پول یو اس بی و ترانسش رو بدید
باقیش هدیه :lol: هر چند آمپش مثه یه مرد کار فوکوله

هزینه ارسال هم با خریدار :blush:

فعلاً ادیت

Last edited:

axtromaoc

Registered User
لایک‌ها
318
لطفا قیمت اخر ست 5 تیکه رو کامل واسم پ خ کن.ممنون

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت چند ؟ تکه هرکدام را جداگانه قیمت بدید ببینم کدومش بکارم میاد.

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
پایان فروش

تاپیک بسته شود - دستگاه فروخته شد

بالا