• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سرویس وبلاگدهی پیشرفته و 100% اختصاصی با امکانات عالی

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
سلام و درود ...
بنده قصد فروش سرویس وبلاگدهیم رو دارم.
لطفاً موارد رو به دقت بخونید و سپس اقدام به ارسال پیام کنید.
- سرویس وبلاگدهی حدود 2-3 سال هست که داره فعالیت می کنه
- رنک گوگلش 1 هست و رنک الکساش فعلاً 24 هزار ایران هست. (هر روز در حال پیشرفت هست. آمار 1 ماهه الکساش رو به صورت تصویری ثبت کردم و هر کسی خواست می تونم بهش نشون بدم.)
- چند مدت پیش سیستم فیلترینگ اقدام به مسدود سازی برخی از وبلاگهامون کرد(حد اقل 200 وبلاگمون) و بازدیدمون به شدت کاهش یافت. (این سایت یک روز الکساش روی 3هزار ایران بود.) اما پتانسیل پیشرفتش فوق العاده بالاست.
- اسکریپتش 100% اختصاصی توسط برنامه نویس های خودمون نوشته شده و خریدار حق انتشار رو نداره.

- سیستم 100% اختصاصی هست، از طرفی کاملاً Ajax هست و کنترل پنل مدیریتی فوق العاده اینترفیسی رو داره. (کاربر پسند)

آمار سایت :
- تعداد وبلاگ ها (بیش از 1360 وبلاگ) (تا کنون بیش از 2000 وبلاگ حذف شده هست، و این تعداد وبلاگ همگی خام هستند و حد اقل 1 محتوای مفید دارند، از این سایت های تبلیغاتی چرت و فروشگاهی نیستند.)
- تعداد کامنت های درج شده (1660 دیدگاه) (کامنت ها همگی توسط کاربر ارسال شده و هیچ یک توسط اسپمر درج نشده است.)
- تعداد پست های درج شده (14914 پست)
و ...

امکانات منحصر به فرد سایت :
- دارای انجمن (به برخی دلایل روش کار نکردیم، اما 90% انجمن راه اندازی شده و دموی آنلاینش هم روی سایت هست.)
- دارای یک روبات داخلی، که می تونه با کاربرها گفتگو کنه و اطلاعاتشون رو ذخیره کنه (آرشیو کنه و مثلاً بعد از 2 روز باز پیام هاش رو بهش نشون بده) این روبات قابلیت یادگیری کلمات و جملات رو هم به صورت لحظه ای داره.
- دارای یک چت باکس داخلی، که کاربرها می تونند با همدیگه گفتگو کنند، مدیر هم می تونه همه چیز رو مدیریت کنه، ضمن اینکه می تونه پاسخ کاربرهاش رو هم به این شیوه بده (مدیر از کاربرهای عادی جدا شدند و همه متوجه می شن که کی مدیر سایت هست.)
- دارای سیستم شناسایی IP که با کد نویسی خودمون تشخیص می دیم کاربر از چه کشوری اومده و پرچم کشورش رو نشون می ده (این مورد توی پنل کاربرها مشخص هست، توی دیدگاه ها هم مشخص هست.)
- دارای یک سیستم دیوار نوشته قدرتمند که 2 منظوره هم هست، یک دیوار عمومی داریم که توی سایت اصلی هست و پست های تمام کاربرها رو نشون می ده و یک دیوار داخلی که روی دامنه تک تک وبلاگ ها نشون داده می شه و پست های خود کاربران هست.
- دارای سیستم عضو گیری قدرتمند
- دارای سرویس پیام کوتاه قدرتمند (این مورد یک کنترل پنل پیامکی خفن به کاربرها می ده، که می تونند بعداز پرداخت آنلاین از طریق سایت، بلافاصله نسبت به ارسال پیام کوتاهشون از طریق سایت اقدام کنند.)
- دارای پرداخت آنلای متصل به جهان پی (ضمناً موجودی جهان پی تون روهم توی کنترل پنل مدیریت سایت نشون می ده)
- قابلیت اتصال چندین دامنه رو داره و میر هم می تونه برای هر دامنه تبلیغ مجزا نشون بده ... (مناسب برای سیستم های کلیکی و پاپ آپ و ... برای درج 2-3 با 10 دامنه و گرفتن بازخورد از هر کدومشون)
- نظر سنجی، چت باکس، خبرنامه، اتصال دامنه، مسدود سازی IP، انتقال مطلب از دیگر سرویس دهنده ها، پیونده های روزانه، پیونده های سایت، پیوند های اتوماتیک، نظرات بازدید کنندگان، نظرات خصوصی،مدیریت های کاربران، تراکنش های مالی کاربران، مدیریت مطالب، برگه های سایت، صندوق پیام داخلی و ....)

امکانات مدیریت :
- آقا یک کلام بگم، همه فن حریفه و همه چیز تموم، هر کی نیاز داشت بگه باهاش راه میام ... (از مدیریت سیستم پیامکی سایت گرفته تا مسدود سازی تک تک پست ها و کاربرها و تبلیغات و تظیمات و دامنه ها و ریدادنگار سایت و ... رو داره)
طبق آمار گیر داخلی سایت (تضمین شمارش داره و شمارشش به تعداد رفرش ای صفحات هست، روزانه بالای 9000 تا رفرش داره که این مورد از 7000 تا رفرش تا بره بالاتر متغیر هست ...)
همین حالا آمار به شکل زیر هست :
سایت 9 صبح :
هم اکنون 16 نفر در سایت آنلاین می باشند. بازدید امروز : 6,511 بازدید دیروز : 7,377
زمانی که دارم این پست رو ارسال می کنم. :
هم اکنون 24 نفر در سایت آنلاین می باشند. بازدید امروز : 6,755 بازدید دیروز : 7,377

طبق آماری که چند مدت پیش ثبت کردم، سایت 77 تا کاربرآنلاین داشت که تصویرش رو ضمیمه
online.png
توجه : این تصویر مال خیلی قبل تر هست، الان تعداد وبلاگ ها خیلی بیشتر از این ورد هست.
بنده به هیچ عنوان وبگذر رو قبول ندارم و تعداد رفرش ها رو درست محاسبه نمی کنه، این آمارگیر سایتمون هم 100% تضمین می کنم و هر کسی که می گه مشکل داره باید بره زبان قدرتمند PHP رو زیر سوال ببره، هر کسی شک داشت با سند و مدرک دلیل درست بودن شمارش رو هم بهش اعلام می کنم. (آمار گیر سایت بر حسب IP بازدید ها رو شمارش می کنه.)

ضمناً این سایت با API به چندسرویس متصل هست که در زیر خدمتتون عرض می کنم :
- سرویس پیام کوتاه (برای ارسال و دریافت پیا کوتاه) --> توجه : ارسال و دریافت
- سرویس پرداخت آنلاین (جهت شارژ آنلاین حساب کاربران و گرفتن موجودی از سایت اصلی در پنل مدیریتی)

در پنل کاربرهای تازه وارد فیلدی اضافه شده که کاربر می تونه شماره موبایل خودش رو در سایت درج کنه، و سایت هم اطلاعات موبایلش رو با ارسال پیام کوتاه و گرفتن پاسخ در سایت تایید می کنه، این سایت تا کنون 39 شماره تلفن رو ثبت کرده، شما می تونید از این مورد برایی تبلیغات پیامکی و فروش سرویس های خودتون استفاده کنید، مطمئن هم هستید که این تعداد شماره 100% کار می کنند و عملی هستند)
آقا از ورود کاربر بگیر تا خروجش Ajax نوشته شده، من دیگه حرفی
دوستان عزیز آدرس سایت رو خودم درج نکردم، لطفاً هزینه ای که خریدار هستید رو ارسل بفریماییدتا در پ.خ با همدیگه گفتگو کنیم.
هر کسی هم هر سوالی داره در پ.خ بپرسه بهش پاسخ داده می شه.
سایت هم تا 6 ماه پشتیبانی نرم افزاری می شه و مشکلات مربوطه توسط خود ما برطرف می شه .
هر کسی خریدار هست پ.خ بده تا بیشتر صحبت کنیم، اگه خریدار نیستی لطفاً پ.خ نده.
قیمت رو توافقی با همدیگه کنار میایم.
Y! : [email protected]

به درخواست مدیریت انجمن آدرس قرار داده شد:
w w w . t I t r f a . I r
دامنه سایت هم 5 ساله ثبت شده و هنوز 2-3 سال دیگه ای رو داره.
هاست سایت هم تا 1 ماه خودمون میزبانی می کنیم و اگه نخواستید هم می تونید منتقل کنید.
-

Last edited:

lordtv

Registered User
لایک‌ها
13
آدرس وبلاگدهی رو به همراه خرج و مجارج + درامد روزانش پ.خ بدید.

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
آدرس وبلاگدهی رو به همراه خرج و مجارج + درامد روزانش پ.خ بدید.

درود، پ.خ ارسال شد.

دوستان، اگه ID یاهو دارند به بنده پ.خ بدن، چون راحت تر می شه گفتگو کرد، هر کسی ID نداره بگه تا توی پ.خ صحبت کنم.
ID : [email protected]

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
آدرس را در پست اول قرار دهید!

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
یک نکته :
سایت حدود 2 ماه تعطیل بوده (به دلیل برخی مشکلات که مسئول سرور قبلیمون برامون به وجود آورد)
یه همین منظور افت شدیدی داشتیم، بعد از راه اندازی مجدد، الکسای سایت رو رسد می کردیم و هر از چندی آمارش رو به صورت تصویری ثبت می کردیم.
آمار به صورت تصویر ضمیمه شد.

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    3 KB · نمایش ها: 12
  • 2.png
    2.png
    2.9 KB · نمایش ها: 9
  • 3.png
    3.png
    6.1 KB · نمایش ها: 10
  • 4.png
    4.png
    6 KB · نمایش ها: 9
  • 5.png
    5.png
    5.9 KB · نمایش ها: 8
  • 6.png
    6.png
    5.8 KB · نمایش ها: 8
  • 7.png
    7.png
    5.7 KB · نمایش ها: 8
  • 8.png
    8.png
  • 9.png
    9.png
    6.1 KB · نمایش ها: 8
  • 10.png
    10.png
    5.9 KB · نمایش ها: 9
  • 11.png
    11.png
    7.4 KB · نمایش ها: 8
  • 12.png
    12.png
  • 13.png
    13.png
    5.5 KB · نمایش ها: 8
  • 14.png
    14.png
    5.9 KB · نمایش ها: 8
  • 15.png
    15.png
  • 16.png
    16.png
  • 17.png
    17.png
    6 KB · نمایش ها: 12

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
اینم سندی دیگر از پرداخت های آنلاین Jahanpay سایت (سرویس پیام کوتاه)

jahanpay.png

البته چندین صحبه بود، که بنده به همین میزان بسنده کردم ...

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
درامد و قیمت و هزینه های سایتو بفرس.

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
درامد و قیمت و هزینه های سایتو بفرس.
سایت هزینه ای نداره، یعنی هزینه چندانی نداره، به لیل بهینه کدنویسی شدن سیستم و پایگاه داده میزان استفاده از منابع سرور تقریباً از نصف هم کمتر شده ...
بنده بالا هم گفته بودم که حدود 2 ماه سایت بسته بوده، کمی افت داشته و بعد از نو شروع به پیشرفت کرده ...
از طرفی، این سایت پتانسیل بالایی برای درامد داره، بدون تبلیغات و با نصف یوزرهای قبل بنده باهاش هزینه ماهیانه یک سرور مجازی رو در می آوردم (این حرف مال 1 سال پیش هست.) اگه رویسایت کمی تبلیغ بشه بنده خودم ضمانت می کنم که درامد بسیار خوبی خواهد داشت.

قیمت هم توافقی در خدمتتون هستم، توی پ.خ.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
بزرگوار قیمت پایه حتما ذکر کنید توافق بعدا میشه بهش رسید!
هزینه ها - درامدها - قیمت پایه لطفا پ.خ کنید
ممنون

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
بنده قیمت پایه رو رووی 1.5 میلیون گذاشته بودم، البته انصافاً قیمتش بیشتر از این حرفا هم هست ...
اما تا 1.3 پایین اومدم ...
دوستانی که این سیستم رو می خوان، می تونم قیمتش رو هم کمتر می کنم (البته فقط سیستمش رو) سیستمش رو تا 800 تومت بهتون میدم. بدون دامنه و اطلاعات کاربران سایت. (سیستم خام رو)

در خدمتتون هستم.

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
سایت هزینه ای نداره، یعنی هزینه چندانی نداره، به لیل بهینه کدنویسی شدن سیستم و پایگاه داده میزان استفاده از منابع سرور تقریباً از نصف هم کمتر شده ...
بنده بالا هم گفته بودم که حدود 2 ماه سایت بسته بوده، کمی افت داشته و بعد از نو شروع به پیشرفت کرده ...
از طرفی، این سایت پتانسیل بالایی برای درامد داره، بدون تبلیغات و با نصف یوزرهای قبل بنده باهاش هزینه ماهیانه یک سرور مجازی رو در می آوردم (این حرف مال 1 سال پیش هست.) اگه رویسایت کمی تبلیغ بشه بنده خودم ضمانت می کنم که درامد بسیار خوبی خواهد داشت.

قیمت هم توافقی در خدمتتون هستم، توی پ.خ.
برام قیمت با تخفیفو بفرستید.
مخارج سایتم بگید.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
بنده قیمت پایه رو رووی 1.5 میلیون گذاشته بودم، البته انصافاً قیمتش بیشتر از این حرفا هم هست ...
اما تا 1.3 پایین اومدم ...
دوستانی که این سیستم رو می خوان، می تونم قیمتش رو هم کمتر می کنم (البته فقط سیستمش رو) سیستمش رو تا 800 تومت بهتون میدم. بدون دامنه و اطلاعات کاربران سایت. (سیستم خام رو)

در خدمتتون هستم.

حرف دقیقی راجب درامد و هزینه ها نفرمودید!
اگه ما ازتون سیستم رو بخریم یا سایت، شما فرداش میاید نسخه های از این اسکریپت میفروشید؟؟؟
اگه اینطور باشه هزار تومان هم نمی ارزه
زبان برنامه نویسی اصلی اسکریپت PHP هست؟
گروه برنامه نویسی دقیقا کیه؟
پشتیبانیش با چه کسی یا تیمی هست؟ (حالا با دریافت هزینه هم باشه مشکلی نیست)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
شما همه اینا رو گفتی
ولی علت فروش که از همه مهم تره رو نگفتی
و مورد دیگه هم اینکه چرا اینقدر آمارش پایینه؟
اینایی که شما نوشتی درسته ولی چیزی که از همه مهم تره اینه که
چرا با وجود 1300 تا وبلاگ شما نتونستی آمار حداقل 4 5 هزار آی پی روزانه رو بگیری؟
درسته که شما میگی وبلاگ هاتون حذف شده و آمار کم شده ولی علت اینکه دوباره نتونسته پیشرفت کنه مشخص نیس

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
حرف دقیقی راجب درامد و هزینه ها نفرمودید!
سیستم سایت طوری کدنویسی شده که هزینه زیادی رو برای سرور متقبل نمی شه، به همین دلیل هزینه زیادی نداره، حتی شما می تونید با این آمار و این وضعیت روی یک سرور اشتراکی هم فعالیت کنید (اگه بهینه نبود، حد اقل یک سرور مجازی 2 گیگ رم نیاز داشت.)

اگه ما ازتون سیستم رو بخریم یا سایت، شما فرداش میاید نسخه های از این اسکریپت میفروشید؟؟؟
این اسکریپت فروشی نیست، با سایت رو با همه امکانات می فروشیم، یا اینکه یک نسخه از سیستم رو به صورت کد شده به 1 شخص می فروشیم (البته امکان فروش سیستم-در صورت فروش نرفتن سایت- بسیار بسیار پایین هست.)

زبان برنامه نویسی اصلی اسکریپت PHP هست؟
زبان برنامه نویسی سایت PHP و از پایگاه داده SQL و تکنولوژی های Ajax و Java بسیار استفاده شده.

گروه برنامه نویسی دقیقا کیه؟
پشتیبانیش با چه کسی یا تیمی هست؟ (حالا با دریافت هزینه هم باشه مشکلی نیست)
برنامه نویس سایت خودمون هستیم، پشتیبانی نرم افزاری هم با خودمون هست، اضافه کردن امکانات و رفع عیوب احتمالی سیستم هم با خودمون هست. مشاوره و ... هم خودمون می دیم برای اضافه کردن و یا حذف و ویرایش امکانات.

------

شما همه اینا رو گفتی
ولی علت فروش که از همه مهم تره رو نگفتی
علت فروش : وقت نداشتن (به دلیل مشکلات کاری بنده دیگه وقتی ندارم که روی سایت بزارم، و بزرگترین علتش هم همینه که نمی تونم روی سایت کار کنم)

و مورد دیگه هم اینکه چرا اینقدر آمارش پایینه؟
اینایی که شما نوشتی درسته ولی چیزی که از همه مهم تره اینه که
آمار سایت به دلیل اینکه روی سایت کار نمی شه، پشتیبانی نمی شه، تبلیغات نمی شه و 2 ماه سایت تعطیل بوده افت کرده، وگرنه ما زمانی همین سایت روزانه حد اقل 2-3 پیام از طرف کاربرها داشتیم، چندین گزارش تخلف، درخواست های تبلیغات و ... برامون از طریق بش تماس با ما میومد.

چرا با وجود 1300 تا وبلاگ شما نتونستی آمار حداقل 4 5 هزار آی پی روزانه رو بگیری؟
درسته که شما میگی وبلاگ هاتون حذف شده و آمار کم شده ولی علت اینکه دوباره نتونسته پیشرفت کنه مشخص نیس
یک زمان طبق همین آمار وبگذر تعداد IP های ورودی بالای 1500 تا بود (اون موقع تعداد وبلاگ هامون زیر 800 تا بود)
این سایت پتانسیلش رو داره، ما وبلاگ های پربازدیدی داشتیم که توسط سیستم فیلترینگ فیلتر شد، خیلی از پست هامون به گزارش کارگروه مجبور شدیم مسدود سازی کنیم و ...
یکی از وبلاگ های فیلتر شده ما :
koredownload.titrfa.ir
خیلی از وبلاگ های پربازدیدمون رو مجبور شدیم مسدود کنیم، همین وبلاگ کره ای روزانه حد اقل 4-5 کامنت توی وب هاش ثبت می شد، وبلاگ های موزیک اینچنینی هم زیاد داشتیم و نمونه های دیگه وبلاگ های فیلم و موزیک و ...

با کمی تبلیغات، این سایت رتبه های بسیار عالی می گیره، این سایت 1 زمان توی 2-3 ماه آمارش رسیده بود به 3 هزار ایران (از لحاظ رتبه سنجی الکسا)

فکر کنم تمامی موارد رو شفاف توضیح دادم.
در خدمتتون هستم.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
بزرگوار همرو توضیح دادی ممنون، ولی رقم درامد رو نفرمودید این درامد که اسکرین شات گذاشتید از کجاست و به چه میزان در ماه؟
با تشکر از شما

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
بزرگوار همرو توضیح دادی ممنون، ولی رقم درامد رو نفرمودید این درامد که اسکرین شات گذاشتید از کجاست و به چه میزان در ماه؟
با تشکر از شما

درامد متغیر هست و تماماً بستگی به میزان خرید کاربرها داره ...
اسکریین شاتی که بنده قرار دادم متعلق به سایت JahanPay.Com هست، که یک سایت واسط درگاه پرداخت آنلاین هستش ...
کاربرها می تونند بسته به نیاز خودشون از 20 تا بینهایت پیام کوتاه رو خریداری کنند عدد مد نظرشون رو وارد می کنند، بعد سیستم به صورت Ajax دونه دونه پیامک ها رو به همراه مالیاتش محاسبه می کنه و مبلغ نهایی رو به کاربر نشون می ده، کاربر پس از دیدن می تونه روی کلید خرید کلیک کنه و به درگاه منتقل بشه، پس از خرید و بازگشت توی سایت یه کد پیگری توسط سیستم به کاربر داده می شه که این کد یکتا هست، هم توی سایت خودمون قابل استفاده هست (به عنوان یکتا بودن و کلید اصلی بودن تراکنش) و هم توی سایت جهان پی و هم توی بانک پذیرنده ...
خلاصه، خرید ها که انجام می شه،همگی توی سایت ثبت می شه، توی جهان پی هم ثبت می شه، این شات مربوط به جهان پی هست.

دوستان عزیز، باید خدمتتون عرض کنم که بنده مدتی هست که نمی تونم به سایت رسیدگی کنم، به همین منظور قصد فروشش رو دارم، اگه پشتیبانی سایت خوب بشه، ضمانت عملکر سیستم با من ...
چند موارد زیر برای به نتیجه رسیدن و درآمدزا شدن (درامد قال توجه) سایت حائز اهمیت هست :
- سایت باید مانند گذشته پشتیبانیش قوی بشه
- باید روی سایت کمی تبلیغ بشه (توی چند تا سایت معروف کافیه)
- اگه امکانات جدید مانند ذشته به صورت گاه گاه، به سایت اضافه بشه، مطمئن باشید پیشرفتش 100 برابر می شه

به لیل بهین بودن سایت با این میزان و حجم اطلاعات هنوز داره روی سرور اشتراکی فعالیت مکنه، اگه میزبانی سایت بیاد روی سروری با مشخصات زیر، مطمئن باشید کمتر از 2-3 ماه همین آمارش حد اقل 7-8 هزار از رتبه الکسای ایرانش کاهش پیدا می کنه
- میزبانی سایت روی سرورهای ایران باشه (ترجیحاً cPanel ایران)
- از هاردهای sshd استفاده بشه، اگه نبود از هارد های ssd

همین، سوال دیگه ای بود در خدمتم.

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
اینم سندی دیگه ازپیشرفت Alexa سایت توی همین چند مدتی که تاپیک ایجاد شده
الکسای سایت به 23,009 رسیده یعنی دیگه 22 هزار ایران هست و روز به روز در حال پیشرفت هست.
تصویر ضمیمه شد.

فایل های ضمیمه

• 18.png
    18.png
    92.4 KB · نمایش ها: 2
بالا