danijon_2006
Registered User
سلام بر شما دوستان گرامی همانطور که از اسم تاپیک پیداست سریال بسیار خوش ساخت و زیبای امپراطور بادها که به جومانگ 2 معروف هست در اینجا به فروش میرسه این سریال واقعا ادامه جومانگ هست و از زمانی شروع میشه که 23 سال از پادشاهی یوری(پسر جومانگ میگذره) در قالب 10 دیویدی هست و فکر میکنم 36 قسمت باشه با کیفیت خوب(نمیتونم بگم دیویدیه واقعی چون اگه واقعی بود هر قسمت میشد 1 دیویدی یعنی 32 دیویدی)حدودا در هر دیویدی 3 یا 4 قسمت جای داده شده قسمت جای داده شده با زیر نویس فارسی کیفیت رو به شخصه دیدم و کیفیت خوبی هست و مطمئن باشین راضی کننده هست کیفیتش(اینو برای این میگم فردا دوستان عزیز نگن گفتی دیویدی ولی کیفیت دیویدی نیست)همچنین در دیویدی شماره 10 این سریال مراسم اهدای جوایز کانال kbs کره هست به صورت کامل
قیمت هم 6 تومن هست بدون احتساب هزینه پست
همچنین به خریداران گرامی این سریال به عنوان هدیه فیلم بسیار زیبای ملیونر زاغه نشین( slumdog melionair) که امسال اسکار های هالیوود رو درو کرد داده میشه
هرکی خواست به من پیغام خصوصی بده تا بهش شماره کارت بدم تا به راحتی از خودپرداز بتونه انتقال وجه کنه
موفق باشید
کاظمی
قیمت هم 6 تومن هست بدون احتساب هزینه پست
همچنین به خریداران گرامی این سریال به عنوان هدیه فیلم بسیار زیبای ملیونر زاغه نشین( slumdog melionair) که امسال اسکار های هالیوود رو درو کرد داده میشه
هرکی خواست به من پیغام خصوصی بده تا بهش شماره کارت بدم تا به راحتی از خودپرداز بتونه انتقال وجه کنه
موفق باشید
کاظمی
Last edited: