• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سلف سنج HP Agilent U1731C LCR Meter

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
هرچی نگاه کردم بخش مخصوص لوازم الکترونیک و ابزار پیدا نکردم پس اینجا میزارمش.
این سلف سنج یکی از بهترین سلف سنج های handheld یا دستی هست که میشه پیدا رد. جزو دقیق ترین ها هست و بیشتر مصارف نظامی و جاهایی که دقت بالا نیاز هست مصرف داره. Agilent همون برند HP سابق امریکا هست. این برند بصورت رسمی در ایران نیست ولی یه فروشنده بصورت سفارشی میاره. این دستگاه حدود 7-8 ماه قبل خریداری شده به قیمت 1620. آخرین قیمتش 1550 هست مربوط به دو سه هفته قبل.
دستگاه هیچ ایرادی نداره. خیلی کم استفاده شده در حد 10-15 ساعت روشن بوده. از روز اول داخل پلاستیک محافظ بوده و پلاستیک روی LCD هم مثل روز اول سرجاشه. جعبه دستگاه هم هست.
مدل: agilent U1731C LCR Meter
قیمت ارزی: http://www.amazon.com/AGILENT-TECHNOLOGIES-U1731C-HANDHELD-200MOHM/dp/B00DDF14BS
قیمت فروش: 1050 تومن
توجه: قیمت مقطوعه. پیشنهاد قیمت ندین. معاوضه نمی کنم. وقتی نیاز به چنین ابزار دقیقی داشته باشید قیمتش دیگه مهم نیست. من زمانی که اینو خریدم اونقدر لنگ بودم که حاضر بودم 2 میلیون هم بابتش بدم. خیلی خوشحال میشدم همچین نمونه دست دوم تمیزی رو بتونیم با این قیمت بخرم که متاسفانه اون زمان نبود.
دلیل فروش: یه دستگاه رومیزی مولتی فانکشن خریدم که LCR متر دقیقی داره دیگه به این نیاز ندارم.
photo_2015-05-15_18-16-04.jpg

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
این دستگاه با مگر فرق میکنه؟

این دستگاه LCR متره. برای سنجش ظرفیت سلفی سلف اینداکتور، ظرفیت خازنی خازن و مقاومت و Z
Megger اگر نیاز داری آنالوگ امریکایی نظامی دارم ازینا که اهرم هندلی داره. خودم استفاده می کنم دوتا دارم اگر به کارت میاد ببین تو این عکس معلومه. روی میز بالای اون بلندگو وسطی یه دستگاه مشکلی رنگه جعبه ش هم همونه که بالای اسکوپه یه جعبه آلومنیومی نظامی روش نوشته Ohmmeter

IMAG1656.jpg

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
سلام مجدد
اتفاقا داداش این هندلی ها رو دیدم و باهاشون کار کردم اون که من دیدم یه جعبه چرمی داشت قدیمی و اتفاقا امریکایی بود البته دنبال دیجیتال بودم ولی چون نوش گرونه دنبال دست دو بودم به هر حال ابن انالوگ هم کار منو راه میندازه فقط قیمتش مهمه که دستور بدین ببینم چجوریاست
دیگه اینکه مگر تو صنایع نظامی چه کاربردی میتونه داشته باشه که نظامی هست تا جایی که من میدونم قدرت عایق را نشون میده و استفاده خود من واسه تست موتورهای dc هست؟
ممنون

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
سلام مجدد
اتفاقا داداش این هندلی ها رو دیدم و باهاشون کار کردم اون که من دیدم یه جعبه چرمی داشت قدیمی و اتفاقا امریکایی بود البته دنبال دیجیتال بودم ولی چون نوش گرونه دنبال دست دو بودم به هر حال ابن انالوگ هم کار منو راه میندازه فقط قیمتش مهمه که دستور بدین ببینم چجوریاست
دیگه اینکه مگر تو صنایع نظامی چه کاربردی میتونه داشته باشه که نظامی هست تا جایی که من میدونم قدرت عایق را نشون میده و استفاده خود من واسه تست موتورهای dc هست؟
ممنون

سلام؛
من آکبندش رو دارم میتونم 300 تومن بدم. البته اینا new old stock هستن دیگه. جنس مال 35-40 سال پیشه که همافرا که تو عمریکا دوره دیده بود نیاز داشتن خریدن از امریکا براشون ولی استفاده نشده جعبه خط و خش داره خود دستگاه نو ولی گرد و خاکیه.
به هرحال در تاسیسات نظامی هم ابزار دقیق نیاز هست خیلی جاها. حتما نباید وسط میدون جنگ باشه! مثلا در تاسیسات نیروی هوایی و ...

اینم دیتاشیت این میگگرر:
http://www.liberatedmanuals.com/TM-11-6625-298-24P.pdf

Last edited:

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
سلام عزیز
بله حق با شماست در تاسیسات که خوب حتما استفاده داره زیاد هم داره من اسم نظامی اومد فکرم رفت طرف میدون جنگ.خخخخخخ
عزیز اگه بتونی یه مقدار قیمتشو کم کنی میخوامش ،من فردا و پس فردا تهران هستم شماره تلفنم را خصوصی میزارم انشا الله یه ای ام اس بهم بده راجع به قیمت صحبت کنیم بیام یه جا ازتون بگیرم،ممنون و متشکر
داداش حالا که مزاحم شدم یه سوال دیگه هم بپرسم با اهم متر دیجیتال معمولی چطور میشه فهمید یه خازن سالمه یا سوخته؟
بازم ممنون و متشکر

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
تخفیف خوب برای فروش فوری. مشابه اکنبد

alikasaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام