• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سمند LX سال دیدنی و استثنایی

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام خدمت دوستان

من یه سمند با مشخصات زیر دارم که قصد فروشش رو دارم. فروش فقط در کرمانشاه. شماره تماس 09183586380

سمند lx سال نقره ای مدل برج 12 سال 1386، تک سوز، خانگی، رینگ چدنی فابریک پنج پر طرح اروپا، ترمز ABS فابریک، تریم داخل تمام بژ، سند دسته اول (خودم از کمپانی گرفتم)، کف کشی فابریک، روکش صندلی اعلا، باند عقب خربزه ای پایونیر (باند اصلی تقدیم میشه)، بدون هیچ خط و خش و خوردگی (چکش صافکار بهش نخورده چه برسه به رنگ)، کم کار واقعی (92 هزار واقعی به شرط)، لاستیک گودیر فابریک کارخانه(تقریبا تموم شده)، هفت سال تخفیف بیمه، بیمه فول تا برج 12 با الحاقیه 200 میلیونی، زاپاس زیرش نرفته (زاپاس صفر کیلومتر) موتور پلمپ است، دیسک صفحه، لنت عقب و جلو،تسمه تایم تعویض شده، پمپ بنزین کامل با اصلی عوض شده، باتری اتمی، بدون کوچکترین عیب و نقص، سالم و سرحال، بدون کوچکترین سر و صدا (از ماشین صفر بی صداتر)، رخ در حد 92، سرویس با روغن توتال اصلی همیشه انجام شده، بدون یک ریال هزینه.

قیمت 22,500

فایل های ضمیمه

• Samand1.jpg
    Samand1.jpg
    163.7 KB · نمایش ها: 89
  • Samand2.jpg
    Samand2.jpg
    248.2 KB · نمایش ها: 90
  • Samand3.jpg
    Samand3.jpg
    274.7 KB · نمایش ها: 91
  • Samand4.jpg
    Samand4.jpg
    331.9 KB · نمایش ها: 86
  • Samand5.jpg
    Samand5.jpg
    299.6 KB · نمایش ها: 88
Last edited:

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز دیسک و صفحه و تسمه تایم در چه کیلومتری تعویض شده ؟
لوازم برقی (صندلی و ...) همگی سالم هستند ؟

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
لوازم برقی همه سالم هستن. تسمه تایم 60 هزار تعویض شده و دیسک و صفحه حدود 80 هزار. کلاج فوق العاده نرم.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
قیمت مدنظرتون چند هست؟

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
ببخشید دوستان قیمت رو فراموش کردم.
قیمت 23م

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
سلام داداش...
ببخشید داداش ، فرق سمند LX با سمند LX سال چیه؟ از کجا میشه فهمید؟

bestmusic

Registered User
لایک‌ها
31
استارتر محترم
عدم اظهار نظر دوستان بعد از اعلام قيمت پايه نشانه موافق نبودن با اين قيمت ميباشد
اگر فروشنده واقعي هستين بايد قيمت تعديل كنيد.
با تشكر از شما

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
عدم پیگیری دوستان به معنای بالا بودن قیمت نیست.
ممکنه خیلی از دوستان نیاز به این ماشین نداشته باشن ولی اگه ارزون باشه بخرن.
که البته این ماشین به دلیل محسناتی که در بالا ذکر شده همین حدود قیمت رو میارزه دوست عزیز اما طالب خودش رو میخواد.

Last edited:

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش ممنون میشم جواب منو بدید؟
ببخشید دوست عزیز. سمند lx سال بعد از سمند lx وارد بازار شد. سمند lx معمولی تریم داخلش تمام بژ نیست. بژ و مشکی هستش. lx معمولی سپرهاش تمام رنگی نیست یعنی اون پایین سپر بدون رنگ هستش. جلو پنجره سمند معمولی مشکی با پره های افقی هست و سال جلو پنجره اش همرنگ بدنه و پره هاش عمودی هستش. یه همچین فرق هایی با هم دارن. البته تمام سمندهایی که الان تولید میشن همه سال هستن. ولی حدود سال 85 و 86 اون هایی که همچین ویژگی هایی داشتن رو میگفتن سمند lx سال.

ببخشید اگه دیر شد.

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید دوست عزیز. سمند lx سال بعد از سمند lx وارد بازار شد. سمند lx معمولی تریم داخلش تمام بژ نیست. بژ و مشکی هستش. lx معمولی سپرهاش تمام رنگی نیست یعنی اون پایین سپر بدون رنگ هستش. جلو پنجره سمند معمولی مشکی با پره های افقی هست و سال جلو پنجره اش همرنگ بدنه و پره هاش عمودی هستش. یه همچین فرق هایی با هم دارن. البته تمام سمندهایی که الان تولید میشن همه سال هستن. ولی حدود سال 85 و 86 اون هایی که همچین ویژگی هایی داشتن رو میگفتن سمند lx سال.

ببخشید اگه دیر شد.
ممنونم داداش بابت جواب دادانت...

بالا