هر سه هارد فروخته شدند. پایان تاپیک.
------------------------------------------------
نوشته اصلی تاپیک:
------------------------------------------------
نوشته اصلی تاپیک:
با سلام.
تاپیک برای فروش سه عدد هارد دیسک هستش که هر سه مال خودم بوده و ازشون استفاده می کردم و به دلیل خرید هارد جدید می فروشم شون. مشخصات شون:
هارد اول (فروخته شد):
اینترنال سی گیت 1 ترابایت - لینکش اینه - چند سال هارد اصلی سیستم بوده، ولی سالم و تمیزه - گارانتی اش تموم شده.
هارد دوم (فروخته شد):
اینترنال سامسونگ 1.5 ترابایت - لینکش اینه - چند سال هارد آرشیو بوده و روشن می شده ولی به ندرت استفاده می شده - سالم و تمیز - گارانتی اش تموم شده.
هارد سوم (فروخته شد):
اکسترنال سی گیت 1 ترابایت - لینکش اینه - هارد USB 2 که چند سال برای نگهداری فایل و آرشیو بوده و روشن می شده ولی به ندرت استفاده می شده و صحیح و سالمه - 3.5 اینچ آداپتوری - فقط یه کم روی یک طرفش خط و خش افتاده که عمیق نیستند البته (توی عکس هایی که قبلا گرفته بودم و کنار قطعات دیگه هستش خط و خش های هارد مشخصند) - گارانتی اش تموم شده - جعبه و متعلقات داره.
----------------------------------------------------
چند نکته در مورد فروش هاردها:
1. اولویت شدیدم فروش هر سه هارد با همدیگه هستش و قیمت خوبی هم برای فروش سه تایی شون می گذارم. در صورتی که بعد از گذشت یک هفته کسی هر سه تا رو با هم نخواست ممکنه تکی بفروشم (قیمت تکی به انتهای پست اضافه شد).
2. هر سه هارد خالی از اطلاعات هستند و با توجه به این که از کامپیوتر جدا و بسته بندی شدند امکان ریختن اطلاعات روشون وجود نداره.
3. به خریدار از زمان دریافت قطعات 48 ساعت مهلت تست داده میشه.
4. لطفا از اسپم و تو سر مال زدن به هدف ارزون تر خریدن خودداری کنید (نه تنها ارزون تر فروخته نمیشه، بلکه ریپورت میشه).
5. لطفا از پیشنهاد کردن چک به جای پول، و یا تعویض قطعه و... خودداری بشه. فقط با پول نقد یا شتابی معامله صورت خواهد گرفت.
6. در تهران همه جور تحویل مقدوره. برای بچه های شهرستان ابتدا واریز بعد ارسال با پست و هزینه ارسال با خریدار.
7. فروش به صورت مزایده همزمان در انجمن های پرشین تولز و لیون کامپیوتر هستش - قیمت پایه برای هر سه هارد روی هم 330 تومن، گام مزایده 1 ریال و پایان زمان مزایده هم 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد بالای قیمت پایه.
عکس ها:
مشاهده پیوست 754299 مشاهده پیوست 754297
------------------------------------------------------------
با توجه به گذشت یک هفته قیمت پایه تکی برای هاردها می گذارم:
قیمت هارد اول (اینترنال سی گیت 1 ترابایت): 95 هزار تومن
قیمت هارد دوم (اینترنال سامسونگ 1.5 ترابایت): 140 هزار تومن
قیمت هارد سوم (اکسترنال سی گیت 1 ترابایت): 95 هزار تومن
-----------------------------------
سایر مقررات فروش عین همون چیزی که قبلا نوشتم هستش، فقط قیمت تکی رو اضافه کردم. بنابراین پایان مزایده 24 ساعت بعد از اولین قیمت بالاتر یا مساوی قیمت پایه.
فقط بگم: هنوز اولویت شدید با کسی هستش که هر 3 هارد یا دو تا از هاردها رو بخواد (اگر قیمت پایین تری برای خرید هر سه هارد مد نظر داشتید هم می تونید پیغام خصوصی بدید).
با آرزوی موفقیت.
Last edited: