KillMeAlone
Registered User
درود خدمت هم فرومی های عزیز،
اولین پکیج : پکیج آموزشی PENCILKINGS
قیمت سایت اصلی:10500 تومان
قیمتی که من گذاشتم: 5000 تومان
دومین پکیج : مجموعه آموزش فتوشاپ ارائه شده از شرکت لیندا ( نسخه cs4 و cs5) - فروخته شد
قیمت سایت اصلی:25000 تومان
سومین پکیج:مجموعه سورسهای گرافیکی (PSD) مخصوص جشن های عروسی و جشن تولد
قیمت سایت اصلی:25000 تومان
اولین پکیج : پکیج آموزشی PENCILKINGS
لطفا به احترام سازنده اثر فقط دیسک ها اصل مجموعه رو تهیه کنید
پکیج PencilKings آموزشهایی با متدی مدرن و با بهره گیری از تکنیک های دیجییتال است که به آموزش اسکیس، طراحی، نقاشی، طراحی کانسپت، طراحی کمیک و کاریکاتور می پردازد و علاوه بر طراحی با مداد به آموزش نقاشی دیجیتال و کار با قلم نوری نیز در این آموزش ها پرداخته می شود. بخش دوم این بسته آموزشی، آموزش مستر کلاس چگونگی تنظیم و نحوه کارکردن با قلم نوری Wacom است. قلم نوری Wacom یکی از بهترین و دقیق ترین قلم های نوری و تبلت ساخته شده برای طراحان CG است و در این پکیج، آموزش های تخصصی برای چگونگی ناوبری این سخت افزار گنجانده شده است.
این پکیج در قالب 2 DVD گردآوری شده و کلیه ویدئوهای آموزشی با کیفیت اورجینال و بدون کاهش کیفیت تصویر یا صدا تقدیم دوستان شده است.
خواهشمندیم قبل از خریداری پکیج، توضیحات کامل در خصوص معرفی این پکیج را در پایین این قسمت و از زبان بابک جعفرقلیان، مدیر فنی پروپرشیا مطالعه فرمایید.
لینک مجموعه تویه سایت اصلی: http://www.propersia.com/index.php/articels/packages/340-pencilkings.htmlپکیج PencilKings آموزشهایی با متدی مدرن و با بهره گیری از تکنیک های دیجییتال است که به آموزش اسکیس، طراحی، نقاشی، طراحی کانسپت، طراحی کمیک و کاریکاتور می پردازد و علاوه بر طراحی با مداد به آموزش نقاشی دیجیتال و کار با قلم نوری نیز در این آموزش ها پرداخته می شود. بخش دوم این بسته آموزشی، آموزش مستر کلاس چگونگی تنظیم و نحوه کارکردن با قلم نوری Wacom است. قلم نوری Wacom یکی از بهترین و دقیق ترین قلم های نوری و تبلت ساخته شده برای طراحان CG است و در این پکیج، آموزش های تخصصی برای چگونگی ناوبری این سخت افزار گنجانده شده است.
این پکیج در قالب 2 DVD گردآوری شده و کلیه ویدئوهای آموزشی با کیفیت اورجینال و بدون کاهش کیفیت تصویر یا صدا تقدیم دوستان شده است.
خواهشمندیم قبل از خریداری پکیج، توضیحات کامل در خصوص معرفی این پکیج را در پایین این قسمت و از زبان بابک جعفرقلیان، مدیر فنی پروپرشیا مطالعه فرمایید.
قیمت سایت اصلی:10500 تومان
دومین پکیج : مجموعه آموزش فتوشاپ ارائه شده از شرکت لیندا ( نسخه cs4 و cs5) - فروخته شد
پکیج از فروشگاه P30WORLD خریده شده، شامل 16 دیسک 4.7 گیگی هست و همه آموزش های شرکت لیندا راجع به فتوشاپ و کارهای گرافیکی و عکاسی تووویه پکیج قرار داده شدهقیمت سایت اصلی:25000 تومان
سومین پکیج:مجموعه سورسهای گرافیکی (PSD) مخصوص جشن های عروسی و جشن تولد
پکیج از فروشگاه P30WORLD خریده شده، شامل 9 دیسک 4.7 گیگی هست و کلی PSD با کیفیت بالا و نرم افزارهای مورد نیاز در پکیج قرار داده شده اندقیمت سایت اصلی:25000 تومان
فایل های ضمیمه
Last edited: