• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سونی اریکسون Ray خراب

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

دوستان عزیز این گوشی روز اولی که خریدیمش نیم ساعت باش کار شده و بعد گذاشته شده برای شارژ اولیه.بعد که رفتیم سراغش دیدم گوشی خاموشه.هر کار کردیم گوشی بیاد بالا نیامد و روی همون لوگو میموند.بعد

نشون فروشنده دادیم و ایشون هم بعد 1 هفته میگه نمیدونم خازن شارژش مشکل داره یا همچین چیزی .بعد به یکی دیگه نشون دادیم که میگه طرف قبلی بلد نبوده سیم های فلتشو پاره کرده.هیچی حالا هم فلت

میخواد و هم خازن یا آیسی شارژ (دقیق یادم نیست )

تمام لوازم نو هستن.رو ال سی دی به برکت این تعمیر کار نادون خش افتاده.

حالا دوستان اگه کسی بدردش میخوره و میتونه تعمیرش کنه من در خدمتم .

Last edited:

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

دوستان عزیز این گوشی روز اولی که خریدمش نیم ساعت باش کار شده و بعد گذاشته شده برای شارژ اولیه.بعد که رفتیم سراغش دیدم گوشی خاموشه.هر کار کردیم گوشی بیاد بالا نیامد و روی همون لوگو میموند.بعد

نشون فروشنده دادیم و ایشون هم بعد 1 هفته میگه نمیدونم خازن شارژش مشکل داره یا همچین چیزی .بعد به یکی دیگه نشون دادیم که میگه طرف قبلی بلد نبوده سیم های فلتشو پاره کرده.هیچی حالا هم فلت

میخواد و هم خازن یا آیسی شارژ (دقیق یادم نیست )

تمام لوازم نو هستن.رو ال سی دی به برکت این تعمیر کار نادون خش افتاده.

حالا دوستان اگه کسی بدردش میخوره و میتونه تعمیرش کنه من در خدمتم .

ای بد شانسی هیییییییییی
جونت بلا نبینه دوست عزیز خیلی ناراحت شدم
من اراک درس میخوندم برق اونجا بخاطر وجود کارخونه های متعدد واینکه کلا شهر صنعتیه خیلی نویزداره باید گوشی رو به یک محافظ برق وصل میکردی برای شارژ. اصلا شایدم مشکل از شارژربوده.
اگه میخوای برام بفرست من اینجا(قم) دوسه تاتعمیرکار مشتی سراغ دارم نشون بدم شاید برات صرفید خودت دست گرفتیش

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
برق اراک که داغونه.ولی آخه این برقش دی سی هست .رو اون که نباید موردی باشه.این گوشی روتش کرده بودن همون موقع خرید.این ابله درست روت نکرده بوده و کلا برنامه پریده .بعد به من نگفتن

داستان رو و برده بودن پیش فروشنده.اون فلان فلون شده هم بازش کرده بوده و از روی ناشی گری سیم فلتش هم پاره کرده بوده و بعدش سیمارو بدون روکش خودش لحیم کرده بوده و بعد روشن که کردیم

اتصالی داده اون قسمت شارژش هم مرخص کرده.هیچی فلتش حالا اینجا گیر نمیاد.اینم گوشی نسبتا جدیدیه و لوازم و اوراقیش کمه یا اصلا نیست.

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
برق اراک که داغونه.ولی آخه این برقش دی سی هست .رو اون که نباید موردی باشه.این گوشی روتش کرده بودن همون موقع خرید.این ابله درست روت نکرده بوده و کلا برنامه پریده .بعد به من نگفتن

داستان رو و برده بودن پیش فروشنده.اون فلان فلون شده هم بازش کرده بوده و از روی ناشی گری سیم فلتش هم پاره کرده بوده و بعدش سیمارو بدون روکش خودش لحیم کرده بوده و بعد روشن که کردیم

اتصالی داده اون قسمت شارژش هم مرخص کرده.هیچی فلتش حالا اینجا گیر نمیاد.اینم گوشی نسبتا جدیدیه و لوازم و اوراقیش کمه یا اصلا نیست.

شما محبت کن بگو دقیقا چه قطعاتی مشکل داره من بازم پیجو میشم برات. شاید اینجا بشه پیدا کرد

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دادا انشا الله مشکلت حل شه

فروشندش کیه اراک؟

گوشی از شیراز خریداری شده توسط دایی بنده .قبلش که میخواست بخره با من هماهنگ کرد ولی بعدش که اینجور شده به من نگفت و داده بود به طرف.بعد فرستادش برای من اراک .بعد دیگه داستان اینو که اینجا هم قطعه نیافتن.

شما محبت کن بگو دقیقا چه قطعاتی مشکل داره من بازم پیجو میشم برات. شاید اینجا بشه پیدا کرد

فکر کنم مهمترین قطعه ای که بخواد فلت هست.اینجا گفت برات پیدا میکنم ولی 350 هزینه داره.آخه کدوم آدم عاقلی همچین کاری میکنه که 350 بده فقط برای تعمیر این گوشی؟

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82

galaxym57

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز فلتش رو میشه پیدا کرد ولی اولا گرونه بعد فابریک کارخونه نیست
چند نفر رو میشناسم که احتمالا میتونن بهت بدن برات سوال میکنم
ولی این گوشی نمیشه گوشی ردش کن پولی که بابت فلت میدی یه اک بگیربهتره

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز فلتش رو میشه پیدا کرد ولی اولا گرونه بعد فابریک کارخونه نیست
چند نفر رو میشناسم که احتمالا میتونن بهت بدن برات سوال میکنم
ولی این گوشی نمیشه گوشی ردش کن پولی که بابت فلت میدی یه اک بگیربهتره

پ.خ دادم.

xx-11

Registered User
لایک‌ها
34
داداش ال سی دیش خط نیافتاده احتمال زیاد
چون خود سونی روش یه برچسب سفت زده
دقت کنی میبینیش

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز اگر دوست داشتید میتونید ارسال کنید براتون تعمیر میکنم با هزینه کم اگر قصد فروش دارید من بردشو ببنم بعد میتونم خودم وردارم همون خرابشو

ولی به نظر من برای اینکه زیاد ضرر نکنید میتونم براتون تعمییر کنم

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز اگر دوست داشتید میتونید ارسال کنید براتون تعمیر میکنم با هزینه کم اگر قصد فروش دارید من بردشو ببنم بعد میتونم خودم وردارم همون خرابشو

ولی به نظر من برای اینکه زیاد ضرر نکنید میتونم براتون تعمییر کنم

چقدر برآورد میکنید هزینه رو؟

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
چقدر برآورد میکنید هزینه رو؟

برای دوستان که برام فرستادن تعمیر کرد هزینه دست مزد زیاد سعی کردم نگیرم فقط هزینه قطعاتو گرفتم اونم با تخفیف تا نبینم نمیتونم بگم

ولی میتونید ارسال کنید هزینه بر اورد کنیم خواستید تعمیر میکنیم نخواستید هم هزینه پستو خودتون میدید 5 تومن ارسال میکنیم به خودتون

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
برای دوستان که برام فرستادن تعمیر کرد هزینه دست مزد زیاد سعی کردم نگیرم فقط هزینه قطعاتو گرفتم اونم با تخفیف تا نبینم نمیتونم بگم

ولی میتونید ارسال کنید هزینه بر اورد کنیم خواستید تعمیر میکنیم نخواستید هم هزینه پستو خودتون میدید 5 تومن ارسال میکنیم به خودتون

ممنون .بهتون اطلاع میدم.این قبل از اینکه بدم برای بار دوم به طرف لوگوش میامد.باید فردا برم پیشش ببینم چه غلطی کرده اول بعد انشالله مزاحم شما میشم.این خودش مثلا استاد تمام تعمیر کارهای اراکه :|

cobra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اصلا به پیام ها توجه نمیکنی

بالا