سلام
این سیستم حدود 10 سال خواب بوده!!!خودم یک ماه پیش آوردمش از انباری و به عنوان اسپکیر دارم ازش استفاده میکنم.
امکانات:
سی دی (فقط صوتی ، MP3 و... نمیخونه)
کاست
رادیو
ورودی MD & AUX
پنل برقی با پس زمینه آبی بسیار زیبا
یرق 220
کنترل
اکولایزر
تو هرکدام یلندگو از بلندگوهاش یدونه ساب داره که کلا سیمش هم جداست(پشت خود یونیت و بلندگو ها فیش جدا داره)
کاستش احتیاج به سرویس داره که بعد از 10 کار نکردن طبیعی که تسمه ها و قسمت های متحرک یه سرویس لازم بشن
حدود 90% سی دی ها رو میخونه دیگه اون 10% یا خش زیادی دارن یا بد رایت شدن
یه خش سطحی رو پنلش هست که به خاطر رنگ ذاتیش مشخص نیست!با نور مستقیم بهش بخوره.
صدای خیلی خوبی داره خودمم فکر نمی کردم اینجوری باشه ، بیس نرم تیوتر ها نمیرن رو اعصاب آدم
ساخت ژاپن هست
کارتن و دفترچه نداره(البته PDF موجوده)
قیمت رو 100 میذارم که انصافا مناسبه ، الان یه اسپیکر چینی بی کیفیت رو بالاتر میدن این که ژاپن و امکانات دیگه هم داره!
بحث کارشناسی و اسپم ممنوع
عکس ها:
این سیستم حدود 10 سال خواب بوده!!!خودم یک ماه پیش آوردمش از انباری و به عنوان اسپکیر دارم ازش استفاده میکنم.
امکانات:
سی دی (فقط صوتی ، MP3 و... نمیخونه)
کاست
رادیو
ورودی MD & AUX
پنل برقی با پس زمینه آبی بسیار زیبا
یرق 220
کنترل
اکولایزر
تو هرکدام یلندگو از بلندگوهاش یدونه ساب داره که کلا سیمش هم جداست(پشت خود یونیت و بلندگو ها فیش جدا داره)
کاستش احتیاج به سرویس داره که بعد از 10 کار نکردن طبیعی که تسمه ها و قسمت های متحرک یه سرویس لازم بشن
حدود 90% سی دی ها رو میخونه دیگه اون 10% یا خش زیادی دارن یا بد رایت شدن
یه خش سطحی رو پنلش هست که به خاطر رنگ ذاتیش مشخص نیست!با نور مستقیم بهش بخوره.
صدای خیلی خوبی داره خودمم فکر نمی کردم اینجوری باشه ، بیس نرم تیوتر ها نمیرن رو اعصاب آدم
ساخت ژاپن هست
کارتن و دفترچه نداره(البته PDF موجوده)
قیمت رو 100 میذارم که انصافا مناسبه ، الان یه اسپیکر چینی بی کیفیت رو بالاتر میدن این که ژاپن و امکانات دیگه هم داره!
بحث کارشناسی و اسپم ممنوع
عکس ها:
Last edited: