• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم صوتی خانگی Pioneer ژاپنی اصل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash_Elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز یک عدد سیستم صوتی حرفه ای خانگی (البته تقریباً قدیمی) برای فروش گزاشتم ، این سیستم فوق العاده ، ژاپنی اصل هست .
ضمناً دوستان عزیز توجه داشته باشند این سیستم چون نزدیک به 3 ساله که استفاده نشده و نیاز به یه سرویس اساسی داره ، که هزینه سرویس اون با چیزی که من از پشت شهرداری قیمت گرفتم نزدیک به 50 تومان میشد .
دوستان پلیر سی دی باید سرویس بشه ، همچنین باندهای اون چون 3 ساله که استفاده نشده نیاز به تعمیر داره (روکش باند و ساب )
در کل اگر کسی نیاز به یه سیستم فوق العاده با کیفیت داره ، پیشنهاد میکنم این سیستم رو بخره و ببره برای سرویس و از اون لذت ببره....

پائین هم عکس ها رو گزاشتم و مشکل روکش باند ها هم سعی کردم توش مشخص باشه....

من قیمت این سیستم ها رو ندارم و هر کسی خواست قیمت پیشنهادیش رو بگه و به بالاترین پیشنهاد میفروشم...

CIMG0001.JPG

CIMG0002.JPG

CIMG0003.JPG

CIMG0004.JPG

tape

Registered User
لایک‌ها
505
ميشه لطفا يك عكس از نوشته هاي بالاي باند بدي ؟كه واضح باشه و چراغ هاي ال اي دي كنارش .اون چراغ ها چه كاري انجام ميده ؟از خود ضبط هم از فاصله نز ديك تر بذاريد ممنون .مي خوام كد مدل طبقات رو ببينم.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دوستان عزیز من نمیدونم چرا یوزر من بن شده و اصلاً هیچ چی رو نمیتونم ببینم و باز کنم ، واسه همین هم این یوزر رو ساختم و از این به بعد هر سوالی بود به این یوزر پیغام بدید لطفاً و در مورد اون دوستمون که فرمودند اون LED ها چی هستند ، باید بگم که یه چیزی شبیه رقص نور هستش که روی باندش هست ، ضمناً عکس هم فردا براتون قرار میدم .

kharkhun

Registered User
لایک‌ها
40
هنوز موجوده؟
اگه خواستی قیمت نهایی رو پخ کن

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این بنده خدارو چرا اینقدر بن میکنن؟؟؟