mohsen2223
Registered User
سلام دوستان تصمیم گرفتم سیستم ماشینم رو بفروشم چون دیگه به دردم نمی خوره وقتی جرات نداشته باشم صداشو باز کنم به چه دردم میخوره؟ اخه دارم بابا میشم
سیستم به این شرحه پخش پایونیر 8150bt باند 6975ورژن 2 امپلی جی وی سی چهار کانال 800وات + کابل و سایر مخلفات همگی باهم فروخته میشه عکس رو هم دارم اپلود میکنم
اینم از عکساشون
و اما توضیحات:دوستان عزیز دقت کنند پخش هم ورودی aux داره هم بلوتوث داره هم یو اس بی میخوره و هم سی دی یکی از بهترین امکاناتش بلوتوث و مخصوصا میکروفن سه جهتش هستش که باعث میشه به هنگام رانندگی به بهترین نحو به تلفن همراه پاسخ داده و صدارو از طریق بلندگوهای ماشین دریافت کنید...یا حتی اهنگهای گوشیتونرو پخش کنید بی انکه نیاز به انداختن فلش باشید... از اسمشم که معلومه پایونیر اصل امریکاست اگه کسی لینکی هم بزاره ممنون میشم
باندا هم که معرف حضور همه هستش دارای برچسب پایونیران هستش
این رو هم اضافه کنم اگه کسی باندارو ببره پیش یه فروشنده و ببینه بیش از 20روز کارکرده یا استفاده سنگین ازش شده پس میگیرم
در ضمن همه اجناس بخاطر اینکه تازه خریداری شدند دارای کارتن و نوی نو هستند و امپلی دارای گارانتی می باشد
درمورد پخش اینو هم بگم که به هیچ عنوان داخلش سیدی نرفته و اپتیکش صفر کیلومتره و از وقتی که خریداری شده جلدش کردم و انگشت بهش نخورده و با نو مو نمیزنه
تصویر اینترنتی امپ
http://www.sonicelectronix.com/item_.........لینک قیمتی به حسب دلار
JVC Mobile Entertainment \ DRVN Series Amplifier - KS-AX3104 \ Features
با یه حساب سر انگشتی فقط 300 تومن قیمت دلار کالا محسوب میشه حالا هزینه انتقال و سود و.... به کنار
Download 20120804444.jpg
قیمت پخش 600
باند 300
امپ 250
اینم از عکساشون
و اما توضیحات:دوستان عزیز دقت کنند پخش هم ورودی aux داره هم بلوتوث داره هم یو اس بی میخوره و هم سی دی یکی از بهترین امکاناتش بلوتوث و مخصوصا میکروفن سه جهتش هستش که باعث میشه به هنگام رانندگی به بهترین نحو به تلفن همراه پاسخ داده و صدارو از طریق بلندگوهای ماشین دریافت کنید...یا حتی اهنگهای گوشیتونرو پخش کنید بی انکه نیاز به انداختن فلش باشید... از اسمشم که معلومه پایونیر اصل امریکاست اگه کسی لینکی هم بزاره ممنون میشم
باندا هم که معرف حضور همه هستش دارای برچسب پایونیران هستش
این رو هم اضافه کنم اگه کسی باندارو ببره پیش یه فروشنده و ببینه بیش از 20روز کارکرده یا استفاده سنگین ازش شده پس میگیرم
در ضمن همه اجناس بخاطر اینکه تازه خریداری شدند دارای کارتن و نوی نو هستند و امپلی دارای گارانتی می باشد
درمورد پخش اینو هم بگم که به هیچ عنوان داخلش سیدی نرفته و اپتیکش صفر کیلومتره و از وقتی که خریداری شده جلدش کردم و انگشت بهش نخورده و با نو مو نمیزنه
تصویر اینترنتی امپ
http://www.sonicelectronix.com/item_.........لینک قیمتی به حسب دلار
JVC Mobile Entertainment \ DRVN Series Amplifier - KS-AX3104 \ Features
با یه حساب سر انگشتی فقط 300 تومن قیمت دلار کالا محسوب میشه حالا هزینه انتقال و سود و.... به کنار
Download 20120804444.jpg
قیمت پخش 600
باند 300
امپ 250
فایل های ضمیمه
Last edited: