• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم های خانگی حرفه ای

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
((تا 1هفته این اجناس با 20درصد تخفیف فروخته میشه))
سلام...
یه سری سیستم خونگی حرفه ای موجوده...
1)آمپلی فایر
Pioneer VSX-5700S
مشخصات:
Power output: 105 watts per channel into 8 ohms (front), 25 watts (center, rear)

Input sensitivity: 2.5mV (phono), 150mV (line)

Frequency response: 5Hz to 100kHz (line)

Signal to noise ratio: 82dB (phono), 98dB (line)

FM tuning range: 87.5 to 108 MHz

AM tuning range: 530 to 1700 kHz

Dimensions: 420 x 125.5 x 395mm

Weight: 10.7kg
vsx-5700s 1.jpgvsx-5700s 2.jpgvsx-5700s 3.jpg

2) Mic Mixer MA-55 Pioneer
MA-55.jpg
3) CD Player PD-M550
PD-M550.jpg
4) Cassete Player CT-W650R
CT-W650R.jpg
-----
koli Vsx-5700s.jpgvsx-5700s back.jpg

قیمت ست کامل: 500.000تومان
قیمت بعد از تخفیف 400.000تومان
------------------

5)آمپلی فایر
Pioneer VSX-295

6)CD Player PD-M426

7)Cassete Player CT-W404R

8) DVD Playe Sony DVP-NS608P
Vsx-295 & PD-M426 &CT-W404R.jpgVsx-295 & PD-M426 back.jpg

sony.jpgsony2.jpgVsx-295.jpg

قیمت ست کامل:
400.000تومان
قیمت بعد از تخفیف 320.000تومان

---------------
تلویزیون 43 اینچ پروجکشن توشیبا
کاملا" سالم و تمیز...
toshiba1.jpgtoshiba2.jpgtoshiba4.jpg

قیمت : 500.000تومان
قیمت بعد از تخفیف 400.000تومان

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اطلاعیه ها - خرید و فروش دستگاه های صوتی و تصویری
به منظور اجراي قانون عکس با# يوزر کاربري پرشين تولز همراه با اسم فروم و تاريخ #تاپيک شما تا زماني که يک عکس با اين مشخصات براي من پي ام کنيد(يوزر به صورت تايپ روي عکس قبول نيست)باز نخواهد شد
در صورت ايجاد همين تاپيک مجددا بدون رعايت قوانين با شما برخورد خواهد شد

پ.ن: درصورتيکه اشتباهي(مثلا نديدن عکس با يوزر به دليل خطاي چشم)در قفل شدن تاپيک شما صورت گرفته مراتب رو با پي ام گزارش کنيد تا اقدام بشه
دوستاني هم که با جمله بعدا عکس اضافه مي کنم در پست اول بعدا ميخوان از قفل تاپيک شاکي شن بايد بدونن که اول مي تونن عکس تهيه کنن بعد تاپيک بزنن
از اين به بعد هم در صورت مواجهه سريعا تاپيک رو قفل مي کنم و تذکر هم نمي دم با توجه به برخورد برخي دوستان!(با توجه به قانون همچين اجازه اي دارم)

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
اسپیکر که ندارن سیستم های حرفه ای باید جدا تهیه بشه...
اسپیکر دارم اما خودم استفاده میکنم

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
اسپیکر که ندارن سیستم های حرفه ای باید جدا تهیه بشه...
اسپیکر دارم اما خودم استفاده میکنم

برادر اذیتمون نکن
این سیستمای های فای یا به اصطلاح ظبط های زابلی همه ست هستن و باند دارن.
حالا اگه اینا ندارنیا جدا فروخته شده بحثش جداست

dotnetMaster

Registered User
لایک‌ها
10
اقا وضعیت و اوضاع اون آمپ 5700 و cd player چطوره ؟ چقدر تمیزه ؟ تعمیر شده ؟ از اول دست خودتون بوده ؟ جدا هم میفروشین ؟

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
برادر اذیتمون نکن
این سیستمای های فای یا به اصطلاح ظبط های زابلی همه ست هستن و باند دارن.
حالا اگه اینا ندارنیا جدا فروخته شده بحثش جداست
دوست عزیز شما چقدر از سیستم های صوتی خانگی اطلاع دارید؟
مطمعن هستید اینا زابلی هستن؟!
اقا وضعیت و اوضاع اون آمپ 5700 و cd player چطوره ؟ چقدر تمیزه ؟ تعمیر شده ؟ از اول دست خودتون بوده ؟ جدا هم میفروشین ؟
تعمیر نشده...
سالم هستش...
بله از اول دست خودم بوده و از کیش خریداری شده هر 2 ست...
نه متاسفانه جداگانه فروخته نمیشه...

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
دوست عزیز شما چقدر از سیستم های صوتی خانگی اطلاع دارید؟
مطمعن هستید اینا زابلی هستن؟!

تعمیر نشده...
سالم هستش...
بله از اول دست خودم بوده و از کیش خریداری شده هر 2 ست...
نه متاسفانه جداگانه فروخته نمیشه...

تا اونجایی که بتونم تشخیص بدم اطلاعات دارم داداش
برای نمونه هم خودم یدونه همینجا واسه فروش گذاشتم....
ماه پیش تعداد 50 عدد از همینا قرار بود از یه نفر بخریم که متاسفانه جور نشد....

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز سوال من رو لطف میکنی جواب بدی که به چه سیستم هایی زابلی میگن؟و اینکه مطمعنید اینا زابلی هستن؟

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیز سوال من رو لطف میکنی جواب بدی که به چه سیستم هایی زابلی میگن؟و اینکه مطمعنید اینا زابلی هستن؟

بله دوست عزیز دستگاه شما جزو مواردی زابلی به حساب میاد. تمام ست های چند تکه از زابل میان که غالبا از پاکستان به ایران میرسن و اکثرشون ساخت ژاپن و دامستیک 110 ولت هستند و الزاما سیستم های بدی نیستند و برای پارتی گرفتن مناسب هستند ولی لزوما نمیشه بهشون "حرفه ای" اتلاق کرد. بستگی داره از چه منظری بخوایم بررسی کنیم. اگه یه سیستم استریو نیاز باشه برای پارتی و ... خوب هستند ولی اگه بحث های فیدلتی و به میون بیاد این سیستم ها محلی از اعراب ندارند و اصلا نمیشه جزو Hi-Fi به حساب بیاریدشون. در واقع میشه گفت Low-Fidelity هستند که اکثرا آمپلیفایرهای کلاس D هستند با وات های بالا (معمولا بالای 50 وات هستند) که از فیدبک منفی استفاده میکنن و بلندگوهاشونم هم غالبا زیر 88db/w/1m هستند که به همون میزان پاور بیشتر نیاز دارند. اگه توضیحات دیگه ای خواستید پ.خ بزنید اطلاعات بیشتر بدم

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
بله دوست عزیز دستگاه شما جزو مواردی زابلی به حساب میاد. تمام ست های چند تکه از زابل میان که غالبا از پاکستان به ایران میرسن و اکثرشون ساخت ژاپن و دامستیک 110 ولت هستند و الزاما سیستم های بدی نیستند و برای پارتی گرفتن مناسب هستند ولی لزوما نمیشه بهشون "حرفه ای" اتلاق کرد. بستگی داره از چه منظری بخوایم بررسی کنیم. اگه یه سیستم استریو نیاز باشه برای پارتی و ... خوب هستند ولی اگه بحث های فیدلتی و به میون بیاد این سیستم ها محلی از اعراب ندارند و اصلا نمیشه جزو Hi-Fi به حساب بیاریدشون. در واقع میشه گفت Low-Fidelity هستند که اکثرا آمپلیفایرهای کلاس D هستند با وات های بالا (معمولا بالای 50 وات هستند) که از فیدبک منفی استفاده میکنن و بلندگوهاشونم هم غالبا زیر 88db/w/1m هستند که به همون میزان پاور بیشتر نیاز دارند. اگه توضیحات دیگه ای خواستید پ.خ بزنید اطلاعات بیشتر بدم
ممنون از توضیح شما اما لازمه به حضور شما عرض کنم که این سیستم ها زابلی و ... نیستند و هیچ کدوم برقشون 110 نبوده و نیست!
من از اون سیستم که شما میگین زابلی یکی دارم...
تاپیکشم همینجا هست!
این سیستم های زابلی به صورت ست هستن!
یعنی اسپیکر و دک و آمپ و غیره با هم هستن و برقشون هم 110 هست و واسه بیش از 15 سال پیش هستن!
این سیستم ها مثل VSX-1021-K و ... به صورت جدا هستن و هیچ کدومو با هم نمیفروشن و جدا تهیه شده و اسپیکر هم جدا تهیه شده!
در مورد سیستم های Hi-Fi خانگی هم همه ی اینا جز سیستم های High fidelity dیا همون Hi-Fi هستند که سیستم های Hi-Fi خودشون به چند دسته تقسیم میشن...
و اما در مورد لفظ حرفه ای باید بگم که منظور از حرفه ای در ایران جدا بودن تک تک قسمت های سیستم Hi-Fi از یکدیگر هستش به طوری که شما دک دنون رو میتونید با آمپ پایونییر و اسپیکر مونیتور آدیو ست کنید اما همین سیستم های های فای نمونه های Hi Quality و ... دارن به طور مثال آمپ های لامپی جز سیستم های های کوالیتی قرار میگیرن...
در مورد پارتی و غیره هم کاملا" نظرم خلاف نظر شماست کسی که میخواد سیستم واسه پارتی بگیره میره از این ست هایی میگیره که 10تا اسپیکر و ساب ووفر و ... دارن با قیمت بسیار پایینتر! این ست ها برای گوش کردن به موسیقی کلاسیک و کلن کسایی که به کیفیت صدایی که میشنون اهمیت میدن بهتر هستش...
در مورد کلاس آمپلیفایر ها و sn اسپیکر ها و واتیجشون هم اگر لطف کنید اصطلاحات رو انگلیسی بنویسید که بهتر بشه خوند ممنون میشم چون یه جاهایی رو من به سختی خوندم...
من تخصصم بیشتر سیستم های صوتی خودرو هستش اما از سیستم های خانگی هم کم و بیش سر در میارم و از قدیم دنبال میکردم بحث های سیستم های خانگی رو...
ممنون از شما بابت آپ...

dotnetMaster

Registered User
لایک‌ها
10
من 4 تا jbl 150 wat , 8ohm دارم ، این آمپ شما میتونه اسپیکر ها را درایو کنه و به نظرت کیفیت و حجم صدا چطور خواهد بود؟

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
داداش برای پروژکشن فک نمیکنی یه نمه زیاد باشه؟

ehsan_dr

Registered User
لایک‌ها
207
دوست عزیز اینا زابلی نیست چون پاورش سلکتور داره و در ضمن تمام نوشته هاش انگلیسی هستش - زابلیا همش روشون ژاپنی نوشته - زیاد هم با هم فرق نمی کنن ژاپنیش فقط برقش 110
در ضمن اینا آمپ - av reciver هستن و بدرد اون دوستمون که میخواد 4 تا باند jbl راه بندازه میخوره

Last edited:

masi65

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز چنتا سوال دارم راجب tv پروجکشن ممنون میشم جواب بدی:1:من از این پزوجکشنها سر در نمیارم hd دارن؟ 2.لامپ تصویر و فلترون هستند درسته؟3.همه ورودی هاش درسته دیگه؟تعمیری که نیست (البته با عرض معذرت)4.در حالت کلی کیفیت صدا و تصویرشون چطوره؟(واسه گیم نسبت به ال سی دی). 5. ساخت کجاست داداش؟6.شما اهل کجایی (چون بزرگه نمیشه فرستاد باید حضوری تحویل گرفت)؟:D;)ممنون میشم همه رو جواب بدی :blush:

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
داش بابت تلويزيون توشيبا يه تك بزن خريدارم-----09122072078

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز چنتا سوال دارم راجب tv پروجکشن ممنون میشم جواب بدی:1:من از این پزوجکشنها سر در نمیارم hd دارن؟ 2.لامپ تصویر و فلترون هستند درسته؟3.همه ورودی هاش درسته دیگه؟تعمیری که نیست (البته با عرض معذرت)4.در حالت کلی کیفیت صدا و تصویرشون چطوره؟(واسه گیم نسبت به ال سی دی). 5. ساخت کجاست داداش؟6.شما اهل کجایی (چون بزرگه نمیشه فرستاد باید حضوری تحویل گرفت)؟:D;)ممنون میشم همه رو جواب بدی :blush:

1)خیر
2)نمیدونم متاسفانه
3)بله همه سالم هستن و به شرط سالم و غیر تعمیری فروخته میشه
4)نسبت یه ال سی دی کیفیت پایین تری داره
5)نتونستم چیزی پیدا کنم اما فکر میکنم یا مالزی باشه یا ژاپن...
6)تهران دوست عزیز

بالا