manotoblog
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 384
- لایکها
- 0
با سلام
سیستم وبلاگ دهی گلفا به علت نداشتن وقت برای مدیریت و داشتن سیستم وبلاگ دهی منوتوبلاگ کاملا واگزارمی شود.
هاست 100 مگ هست ولي قابل افزايشه ، ديگر امكانات هم نامحدود هست و 11 ماه دیگه تمدید میشه.
دامین هم کوتاه و عالیه و یک ماهه ثبت شده و 5 ساله هست.
یه هفته واسش تبلیغ کردم 100 وبلاگ ثبت شده.
رتبه الکسا هم 12 ایران هست.
اگر کسی هم اطلاعات در مورد تنظیمات اسکریپت ها و غیره اطلاعات نداره از طرف هاست پشتیبانی داره و باهاشون با پشتیبانی قرارداد بستم.
سیستم مدیریتش هم کاملا فارسی و راحت.
سیستم رو از خود وب سامان خریدم و مثل سیستم های دیگه اسکریپت دانلودی نیست و کاملا مطمئن هست و مطئن باشید سیستم اصلا نمی خوابه.
سیستم دارای تکنولوژی آژاکس هست و سئوی خوبی داره.
قیمت پایه هم 150 تومن هست ولی اگه کسی بیشتر هم میخره در خدمت هستم.
شما اگه بخوایین تازه سیستم راه بندازید بدون بازدید و بدون هاست واستون بالای این حرفها خرج داره.
قیمت: 150000 تومان
gulfa.ir
سیستم وبلاگ دهی گلفا به علت نداشتن وقت برای مدیریت و داشتن سیستم وبلاگ دهی منوتوبلاگ کاملا واگزارمی شود.
هاست 100 مگ هست ولي قابل افزايشه ، ديگر امكانات هم نامحدود هست و 11 ماه دیگه تمدید میشه.
دامین هم کوتاه و عالیه و یک ماهه ثبت شده و 5 ساله هست.
یه هفته واسش تبلیغ کردم 100 وبلاگ ثبت شده.
رتبه الکسا هم 12 ایران هست.
اگر کسی هم اطلاعات در مورد تنظیمات اسکریپت ها و غیره اطلاعات نداره از طرف هاست پشتیبانی داره و باهاشون با پشتیبانی قرارداد بستم.
سیستم مدیریتش هم کاملا فارسی و راحت.
سیستم رو از خود وب سامان خریدم و مثل سیستم های دیگه اسکریپت دانلودی نیست و کاملا مطمئن هست و مطئن باشید سیستم اصلا نمی خوابه.
سیستم دارای تکنولوژی آژاکس هست و سئوی خوبی داره.
قیمت پایه هم 150 تومن هست ولی اگه کسی بیشتر هم میخره در خدمت هستم.
شما اگه بخوایین تازه سیستم راه بندازید بدون بازدید و بدون هاست واستون بالای این حرفها خرج داره.
قیمت: 150000 تومان
gulfa.ir
Last edited: