• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سیستم وبلاگ دهی گلفا

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
سیستم وبلاگ دهی گلفا به علت نداشتن وقت برای مدیریت و داشتن سیستم وبلاگ دهی منوتوبلاگ کاملا واگزارمی شود.
هاست 100 مگ هست ولي قابل افزايشه ، ديگر امكانات هم نامحدود هست و 11 ماه دیگه تمدید میشه.
دامین هم کوتاه و عالیه و یک ماهه ثبت شده و 5 ساله هست.
یه هفته واسش تبلیغ کردم 100 وبلاگ ثبت شده.
رتبه الکسا هم 12 ایران هست.
اگر کسی هم اطلاعات در مورد تنظیمات اسکریپت ها و غیره اطلاعات نداره از طرف هاست پشتیبانی داره و باهاشون با پشتیبانی قرارداد بستم.
سیستم مدیریتش هم کاملا فارسی و راحت.
سیستم رو از خود وب سامان خریدم و مثل سیستم های دیگه اسکریپت دانلودی نیست و کاملا مطمئن هست و مطئن باشید سیستم اصلا نمی خوابه.
سیستم دارای تکنولوژی آژاکس هست و سئوی خوبی داره.
قیمت پایه هم 150 تومن هست ولی اگه کسی بیشتر هم میخره در خدمت هستم.
شما اگه بخوایین تازه سیستم راه بندازید بدون بازدید و بدون هاست واستون بالای این حرفها خرج داره.
قیمت: 150000 تومان
gulfa.ir

Last edited:

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
رتبه الکسا هم منظور 12 هزار ایران هست

اطلاعات رو کامل بدید

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله 12 هزار ایران هست.
رتبه بالا نیست . واسه کسانی که تازه می خوان شروع کنند خوبه.
همه چسز اماده هست.
در ضمن امکانات هم توسط گروه پارسفا اگه هزینشو بدید افزوده میشه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزيز قيمت اخر را بده چند . راستي چه قدر عضو دارد و چه قدر فعال هستن و الان اين دو تا بنر پول گرفتي يا نه

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین شما 5 گیگ هاست نامحدود که پشتیبانی خوبی داشته باشه بخوای بگیری بالای 60 تومن سالیانه هست.
دامین هم خیلی کوتاه و روان هست .
دامنه هم تا سقف 40 تومن مشتری داشته ولی چون سیستم وبلاگ دهی هست نمیشه دامنه رو واگزار کنم.
قیمت پایه همینه و کمتر این واسم ارزش نداره.
تو پست عرض کردم یک هفته بنرمو تو یه سایت پربازدید گذاشتم 100 تا وبلاگ ثبت شد.
والا هر کی میخره باید یه قالب اختصاصی و خوب بدن واسش طراحی کنند و یه خورده تبلیغات کنه و زحمت بکشه و رتبش بیاد بالا کاربر فعال پیدا می کنه.
من الان 20 روزی هست سر بهش نزدم.
من تبلیغ سیستم همکاری در فروش گذاشتم و واسم هفته ای 10 تومن فعلا فروش داره .
اون بنر هم مال دوستم هست اگه می خوای بردار ولی دوستم بنرش رو گذاشته تو سایت خودش

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز حرف شما درست خوب ولي بايد بفهم روزانه چند اي پي و چند تا پيج ويو داره مهم كه رتبه 12 هزار ايران نيست . من سايت تفريحي بالا مي ارم و عرض كمتر از اين رتبه بهتره . خوب لطفا درست جواب بدهيد الان چند تا كاربر چند تا وبلاگ ثبت شده داريد و غيره

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزيز حرف شما درست خوب ولي بايد بفهم روزانه چند اي پي و چند تا پيج ويو داره مهم كه رتبه 12 هزار ايران نيست . من سايت تفريحي بالا مي ارم و عرض كمتر از اين رتبه بهتره . خوب لطفا درست جواب بدهيد الان چند تا كاربر چند تا وبلاگ ثبت شده داريد و غيره
12هزار برای سیستم وبلاگ دهی فوقالعاده کمه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
منم همين را مي گم اين سايت با اين رتبه قيمت بسيار زياد است .

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرم قیمتتون یه خورده بالاست ولی در مجموع خوبه اگه مناسب تر باشه

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالااگه دوستان میگن قیمت بالاست هر کس دوست داره قیمت پیشنهادی بده ببینم چه قیمتی میدین.
طرف داره یه دامنه رو تو همین سایت پیشنهاد میده 2 میلیون تومن کسی حرفی نمیزنه.
مشتری که واقعا سیستم رو می خواد پیام بده.
لطفا اندازه وسع جیب خودتون قیمت ندیدن ، اندازه ارزش قیمت بدین

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم بدون هاست مشتری 130 تومنی داره. اگه کسی هاست داره و قیمتش بالای 130 باشه میفروشم.
ولی به نظرم من هر کسی پشتیبانی می خواد داشته باشه با هاست بگیره.
یه سایت موفق یه پشتیبان موفق پشتشه.
قابل توجه بعضی ها که میگن این اسکریپت تگ بلاگ هست و رایگان هست باید بگم اولا اسکریپت دانلودی که تو همه سایت ها هست سر کاری هست و ناقص سیستم رو نصب می کنه و در ضمن اگه سیستم هم نصب شه بعد چند روز می خوایه.
ولی من سیستم رو از وب سامان 240 تومن خریدم و هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.
این سیستم تو پادینا سیستم رو 450 میفروشند.
اقیمت با سرور مجازی 5 گیگ و پشتیبانی 150 تومن.
مشتری بود پیام بده

Last edited:

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
ایران از معدود کشورهایی شایدم تک باشه جنس دزدی سند به نام میزنن میفروشن این وب سامانم جالبه هر چی جنس داره دزدی چه مهندس مهندس توی سایتش با گروه طراحی خسته نباشید دزدی اسکریپت هم گروه طراح میخواد این اسکریپت ماله یه بنده خدای اصفهانی که اسکریپت به رفقاش داد بعدشم این بلا سرش اومد حالا همون اسکریپت مجانی روی نت که هیچ مشکلیم نداره بگید خودم براتون up کنم n نفر دارن به ملت میفروشن جالبه ملت ایرانم از دست دزد جماعت جنس هم گرونتر هم راحتتر میخرن البته به اوضاع کنونی مملکت نگاه بندازیم دزدان همه جمعن و همه رد بالا کوروش کجایی که سرزمینت کشتن

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مشخصات ایمیل و تماستون رو واسم پیام خصوصی بزارید و من فردا یه هاست در اختیارتون میزارم واسم نصب کنید.
اگه کامل و بدون نقص نصب کردی گلفا مال خودت و اگه نتونسنی چی ؟؟؟؟؟؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
ایران از معدود کشورهایی شایدم تک باشه جنس دزدی سند به نام میزنن میفروشن این وب سامانم جالبه هر چی جنس داره دزدی چه مهندس مهندس توی سایتش با گروه طراحی خسته نباشید دزدی اسکریپت هم گروه طراح میخواد این اسکریپت ماله یه بنده خدای اصفهانی که اسکریپت به رفقاش داد بعدشم این بلا سرش اومد حالا همون اسکریپت مجانی روی نت که هیچ مشکلیم نداره بگید خودم براتون up کنم n نفر دارن به ملت میفروشن جالبه ملت ایرانم از دست دزد جماعت جنس هم گرونتر هم راحتتر میخرن البته به اوضاع کنونی مملکت نگاه بندازیم دزدان همه جمعن و همه رد بالا کوروش کجایی که سرزمینت کشتن
تا اونجا که من میدنم از اول این سیستم توسط دلتا پارس پایه ریزی شد که اصفهانی هم نیست والان چندین سایت کلفت هم باهاش بالا اورده البته کلی هم پیشرفتش کرده
سایتهائی چون
پارسفا
پاساژ آسیا شاپینگ
زمین بلاگ
زن بلاگر
و تا اونجا که میدونم شیرازیه و سایتهائی که هم هستن قدیمین

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره یکی پیدا شد و حرف حساب زد.
داداش منم از دلتاپارس و از کسی که پارسفا و زن بلاگر رو داره این سیستم رو واسم نصب کرده.
و 240 تومن هم نصب می کنند.
حالا بعضی ها به خاطر اینکه بیان و بزخری کنند حرف های دیگه ای میزنند.

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچنان براي فروش!(برو بالا)

mom55

Registered User
لایک‌ها
10
اقا ما بزخری نمیکنیم ولی یکی از دوستان من مشابه اینو داشته حقیقتش با کمبود قالب مواجه شدیم.. اوایل برای کاربرا خوب بود و 35 قالبی که رو اسکریپ بود کافی بود و لی بعد از 4 ماه کاربرا پریدن چون ادعا میکردن قالبها کمه و یا بخوبی از کدها و غیره پشتیبانی نمیکنن
این شد که زد به خط خرید قالب اما برای اون سیستم یا کمیاب بود و یا باید تبدیلی میخرید که گران بود.. چون حداقل باید 40 تا قالب می خرید
کسی که چنین سیستمی میخره برای دو ماه اول حداقل باید 2 میلیون جرینگی بذاره کنار واسه خرج قالب و امکانات دیگه در غیر اینصورت 3 سوته مهمان کرام الکاتبین خواهد بود

سیستم وبلاگدهی با زدن سایت و وبلاگ زمین تا 7 اسمان فرق میکنه:D

این سیستمها رو هرکسی نمیخره و کسی هم که میخره حتما میدون چی داره میخره

امیدوارم با قیمت خوبی بفروشی چون واقعیتش قیمتش زیاد گران نیست

manotoblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ما بزخری نمیکنیم ولی یکی از دوستان من مشابه اینو داشته حقیقتش با کمبود قالب مواجه شدیم.. اوایل برای کاربرا خوب بود و 35 قالبی که رو اسکریپ بود کافی بود و لی بعد از 4 ماه کاربرا پریدن چون ادعا میکردن قالبها کمه و یا بخوبی از کدها و غیره پشتیبانی نمیکنن
این شد که زد به خط خرید قالب اما برای اون سیستم یا کمیاب بود و یا باید تبدیلی میخرید که گران بود.. چون حداقل باید 40 تا قالب می خرید
کسی که چنین سیستمی میخره برای دو ماه اول حداقل باید 2 میلیون جرینگی بذاره کنار واسه خرج قالب و امکانات دیگه در غیر اینصورت 3 سوته مهمان کرام الکاتبین خواهد بود

سیستم وبلاگدهی با زدن سایت و وبلاگ زمین تا 7 اسمان فرق میکنه:D

این سیستمها رو هرکسی نمیخره و کسی هم که میخره حتما میدون چی داره میخره

امیدوارم با قیمت خوبی بفروشی چون واقعیتش قیمتش زیاد گران نیست

ممنون
ولي اگر توجه كني ما يه سيستم ترجمه ي قالب هم داريم كه تمام قالب هاي بلاگفا رو بدون كوچكترين تغيير به قالب سيستم خودمون تبديل كنه
اين يعني بدون محدوديت قالب
باور نميكني امتحان كن

بالا