shampoo
Registered User
- نوشتهها
- 52
- لایکها
- 10
کلیه اجناس فروخته شد از مدیر گروه تقاضا دارم ختم تاپیک رو اعلام کنند باتشکر
سلام به دوستان بنده بعلت مهاجرت قصد فروش یه سیستم و تعدادی قطعه دیگه رو دارم براتون بترتیب با عکس و تو ضیحات کامل تو تاپیک قرار می دم . کارم خرید و فروش قطعات نیست این سیستم شخصی بنده هست قیمتها رو ندارم فقط حدودی از تو آگهی ها و جستجو در نت بعضی قیمتها رو دیدم از دوستان خواهش می کنم قیمت های پیشنهادی تون رو برام پ خ کنید به مناسبترین پیشنهاد تقدیم می کنم فقط لطفا قیمتهای پرت و پلا پیشنهاد ندین که رنجیده خاطر نشیم از هم . این اقلام در جاهای دیگه هم آگهی شده ممکن است فروش برود که بلافاصله از لیست حذف می کنم .
به علت محدودیت در آپلود عکس در تاپیک در ادامه تاپیک جدید می زنم .اگر در انجمن آنلاین نبودم با واتس آپ این شماره هم می تونید تماس بگیرین 09190244571
1- قلم و پد طراحی XP-8060B به همراه موس مناسب برای تمام نرم افزارهای سه بعدی و دو بعدی Zbrush-Photoshop-Corel, وووو سایز 8 اینچ در حدود A5 حساس به فشار قلم تا 1024 دارای دو سری زاپاس استفاده نشده . بر روی ویندوز 10 نسخه 64 هم درایور آپدیت شده . آخرین درایور برای ویندوز 10 گارانتی ندار 24 ساعت مهلت تست داده می شود
مشخصات فنی
PC Interface - USB
Dimensions - 305 mm (L) x 287.3 mm (W) x 24mm (H)
Active Area - 8.0" x 6.0"
Weight - 540g N.W
Resolution - 2000LPI ~ 4000LPI (MAX)
Pressure Sensitivity - 1024 Levels
Report Rate - At least 100 points/sec
Technology Used - Electromagnetic
Pen - Cordless with a pen tip and two barrel buttons
Tablet Supply Voltage - DC 5V ( +-5%)
Pen Power - One DC 1.5V alkaline battery
Pen Battery Life - Minimum 4,000 (AAA) hours of continuous use
or (Image editing software)
2 - هارد دیسک Western Digital 1tra با کش 64 مگ و 7200 دور و رابط ساتا خاویار گرین در سلامت کامل بدونه گارانتی با مهلت تست 24 ساعته
3- هارد دیسک Seagate Barracuda 7200rpm به ظرفیت یک ترابایت
4- هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate برق جداگانه دارد بدون کارتن و گارانتی
5- هارد اکسترنال یک ترا Seagate آداپتور برق جداگانه دارد بهمراه جعبه و متعلقات بدون گارانتی
6 - هارد اس اس دی با ظرفیت 128- مدل ADATA Ultimate SU800 گارانتی تا 99/06/31
7 - کارت گرافیک Gforce Zotac 1070 mini Size با هشت گیگ حافظه 256 بیت مناسب بازی های سنگین و رندر در نرم افزارهای سه بعدی گارانتی به تازگی تمام شده است
ماین و اورکلاک نشده سیستم شخصی بوده ابعادش برای کیس های کم جا طراحی شده رابط برقش هم یک هشت پین هست که به شیش پین هم تبدیل می خوره
مشخصات فنی لینک به سایت زوتک
8- USB آداپتور Wireless Lan مدل TP-Link TL-WN7200ND گارانتیش تموم شده
به علت تعدد درخواست قیمت و نداشتن وقت کافی برای جواب دادن به تک تک درخواست ها حدودا قیمت های مد نظرم رو قرار می دم
فروش در تهران وقت ارسال به شهرستان رو ندارم . لطفا پیشنهاد قیمتی رو خصوصی نفرستین تو همین تاپیک قرار بدین
1- قلم و پد طراحی XP-8060B قیمت پایه 700 فروش فوری 800 فروخته شد
2-هارد دیسک Western Digital 1tra قیمت پایه 350 فروش فوری 400 فروخته شد
3-هارد دیسک Seagate Barracuda قیمت پایه 370 فروش فوری 420 فروخته شد
4- هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate قیمت پایه 400 فروش فوری 450 فروخته شد
5- هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate قیمت پایه 450 فروش فوری 500 فروخته شد
6 - هارد اس اس دی ADATA Ultimate SU800 قیمت پایه 300 فروش فوری 350 فروخته شد
7 - کارت گرافیک Gforce Zotac 1070 mini Size قیمت پایه 3.200 فروش فوری 3.500 فروخته شد
سلام به دوستان بنده بعلت مهاجرت قصد فروش یه سیستم و تعدادی قطعه دیگه رو دارم براتون بترتیب با عکس و تو ضیحات کامل تو تاپیک قرار می دم . کارم خرید و فروش قطعات نیست این سیستم شخصی بنده هست قیمتها رو ندارم فقط حدودی از تو آگهی ها و جستجو در نت بعضی قیمتها رو دیدم از دوستان خواهش می کنم قیمت های پیشنهادی تون رو برام پ خ کنید به مناسبترین پیشنهاد تقدیم می کنم فقط لطفا قیمتهای پرت و پلا پیشنهاد ندین که رنجیده خاطر نشیم از هم . این اقلام در جاهای دیگه هم آگهی شده ممکن است فروش برود که بلافاصله از لیست حذف می کنم .
به علت محدودیت در آپلود عکس در تاپیک در ادامه تاپیک جدید می زنم .اگر در انجمن آنلاین نبودم با واتس آپ این شماره هم می تونید تماس بگیرین 09190244571
1- قلم و پد طراحی XP-8060B به همراه موس مناسب برای تمام نرم افزارهای سه بعدی و دو بعدی Zbrush-Photoshop-Corel, وووو سایز 8 اینچ در حدود A5 حساس به فشار قلم تا 1024 دارای دو سری زاپاس استفاده نشده . بر روی ویندوز 10 نسخه 64 هم درایور آپدیت شده . آخرین درایور برای ویندوز 10 گارانتی ندار 24 ساعت مهلت تست داده می شود
مشخصات فنی
PC Interface - USB
Dimensions - 305 mm (L) x 287.3 mm (W) x 24mm (H)
Active Area - 8.0" x 6.0"
Weight - 540g N.W
Resolution - 2000LPI ~ 4000LPI (MAX)
Pressure Sensitivity - 1024 Levels
Report Rate - At least 100 points/sec
Technology Used - Electromagnetic
Pen - Cordless with a pen tip and two barrel buttons
Tablet Supply Voltage - DC 5V ( +-5%)
Pen Power - One DC 1.5V alkaline battery
Pen Battery Life - Minimum 4,000 (AAA) hours of continuous use
or (Image editing software)
2 - هارد دیسک Western Digital 1tra با کش 64 مگ و 7200 دور و رابط ساتا خاویار گرین در سلامت کامل بدونه گارانتی با مهلت تست 24 ساعته
3- هارد دیسک Seagate Barracuda 7200rpm به ظرفیت یک ترابایت
4- هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate برق جداگانه دارد بدون کارتن و گارانتی
5- هارد اکسترنال یک ترا Seagate آداپتور برق جداگانه دارد بهمراه جعبه و متعلقات بدون گارانتی
6 - هارد اس اس دی با ظرفیت 128- مدل ADATA Ultimate SU800 گارانتی تا 99/06/31
7 - کارت گرافیک Gforce Zotac 1070 mini Size با هشت گیگ حافظه 256 بیت مناسب بازی های سنگین و رندر در نرم افزارهای سه بعدی گارانتی به تازگی تمام شده است
ماین و اورکلاک نشده سیستم شخصی بوده ابعادش برای کیس های کم جا طراحی شده رابط برقش هم یک هشت پین هست که به شیش پین هم تبدیل می خوره
مشخصات فنی لینک به سایت زوتک
8- USB آداپتور Wireless Lan مدل TP-Link TL-WN7200ND گارانتیش تموم شده
به علت تعدد درخواست قیمت و نداشتن وقت کافی برای جواب دادن به تک تک درخواست ها حدودا قیمت های مد نظرم رو قرار می دم
فروش در تهران وقت ارسال به شهرستان رو ندارم . لطفا پیشنهاد قیمتی رو خصوصی نفرستین تو همین تاپیک قرار بدین
1- قلم و پد طراحی XP-8060B قیمت پایه 700 فروش فوری 800 فروخته شد
2-هارد دیسک Western Digital 1tra قیمت پایه 350 فروش فوری 400 فروخته شد
3-هارد دیسک Seagate Barracuda قیمت پایه 370 فروش فوری 420 فروخته شد
4- هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate قیمت پایه 400 فروش فوری 450 فروخته شد
5- هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate قیمت پایه 450 فروش فوری 500 فروخته شد
6 - هارد اس اس دی ADATA Ultimate SU800 قیمت پایه 300 فروش فوری 350 فروخته شد
7 - کارت گرافیک Gforce Zotac 1070 mini Size قیمت پایه 3.200 فروش فوری 3.500 فروخته شد
Last edited: