سلام به همه دوستای بازارچه ای گل

یه سیم کارت دیتای رایتل نو برای فروش دارم.
این سیم کارت مخصوص اسمارت فون هاست، مثله آیفون و دیگر محصولات اپل، گلکسی و تبلت های سامسونگ و خلاصه هر چیزی که امکان نصب سیم کارت رو داره!
فکر کنم که دیگه لازم هم نباشه راجع به رایتل و سرعت بالای شبکه اون توضیح بدم ولی اگه کسی بخواد می تونه به سایتش مراجعه کنه :
رایتل
تو این لینک می تونید ببینید که گوشیتون این سیم رو ساپورت می کنه یا نه :
رایتل | گوشی های مناسب برای سیم کارت های رایتل
تو این لینک هم می تونید نواحی تحت پوشش سیم کارت های رایتل رو ببینید که :
رایتل | نواحی تحت پوشش
قیمت نوی این سیم کارت بسته به سرعت و حجم اونه که این یکی 512 با حجم 3 گیگ به علاوه 2 گیگ رایگان در مدت 3 ماه است و قیمتش توی سایت 56000 تومان خورده که با مالیاتش می شه 58000 تومان!
یعنی این سیم الان 3 ماه اینترنت 512 با ترافیک 5 گیگ داره که همه جا هم میشه آنلاین بود و بعد از این مدت هم مثله بقیه سیم ها طبق تعرفه های رایتل شارژ میشه!
ولی دوستان می دونن که بالاتر از سرعت 128 رو به افراد عادی نمی دن که من از طریق کارت دانشجویی ارشد گرفتم و دیگه دردسر ثبت نام و ارائه مدارک رو نداره!
خلاصه اگه کسی خواست قیمت پایه من 60000 تومانه!
شماره من هم 09128484128 که می تونید جهت خرید باهام هماهنگ کنید.
موفق باشید.

یه سیم کارت دیتای رایتل نو برای فروش دارم.
این سیم کارت مخصوص اسمارت فون هاست، مثله آیفون و دیگر محصولات اپل، گلکسی و تبلت های سامسونگ و خلاصه هر چیزی که امکان نصب سیم کارت رو داره!
فکر کنم که دیگه لازم هم نباشه راجع به رایتل و سرعت بالای شبکه اون توضیح بدم ولی اگه کسی بخواد می تونه به سایتش مراجعه کنه :
رایتل
تو این لینک می تونید ببینید که گوشیتون این سیم رو ساپورت می کنه یا نه :
رایتل | گوشی های مناسب برای سیم کارت های رایتل
تو این لینک هم می تونید نواحی تحت پوشش سیم کارت های رایتل رو ببینید که :
رایتل | نواحی تحت پوشش
قیمت نوی این سیم کارت بسته به سرعت و حجم اونه که این یکی 512 با حجم 3 گیگ به علاوه 2 گیگ رایگان در مدت 3 ماه است و قیمتش توی سایت 56000 تومان خورده که با مالیاتش می شه 58000 تومان!
یعنی این سیم الان 3 ماه اینترنت 512 با ترافیک 5 گیگ داره که همه جا هم میشه آنلاین بود و بعد از این مدت هم مثله بقیه سیم ها طبق تعرفه های رایتل شارژ میشه!
ولی دوستان می دونن که بالاتر از سرعت 128 رو به افراد عادی نمی دن که من از طریق کارت دانشجویی ارشد گرفتم و دیگه دردسر ثبت نام و ارائه مدارک رو نداره!
خلاصه اگه کسی خواست قیمت پایه من 60000 تومانه!
شماره من هم 09128484128 که می تونید جهت خرید باهام هماهنگ کنید.
موفق باشید.