• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سینمای خانگی سونی DZ-810 (بیاتو ببین ضرر نمیکنی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
یه سینمای خانگی سونی DZ-810 دارم که حدودا یکسال پیش خریدمش
ScreenHunter_001.jpg
شغلم جوریه که در ماه کلا 8روز خونم و 22 روز نیستم اون 8 روزم اگه فیلمی دستم رسید میبینم اگه نه که میره واسه ماه بعد(کل استفادم اینه)دیدم الکی داره خاک میخوره بلا استفاده مونده
اگه مشتری خوب براش پیدا شه میفروشم و ایشالله بعد از پایین اومدن قیمت سینماخانگی های بلوری و البته ردیف شدن محل کارم یکی از اونهارو خواهم خرید:shades2:
در مورد تمیزی فقط اینو بگم که توی این 1 سال در مجموع 5-6تا فیلم باهاش دیدم!
گارانتیشو نمیدونم تموم شده یا نه(از نمایندگی رسمی سونی خریدم فکر کنم گارانتی بازرگانی ایران باشه،اگه یکساله باشه تموم شده راستش کارتنش توی انباری زیر همه وسایل هست و برچسب گارانتیش هم رو کارتنش هست)
در مورد قیمت
الان دیگه این مدل توی بازار نیست و مدل جایگزین هست بنام DZ-840 به قیمت حدودا 630تومن (از لحاظ مشخصات و قیافه عین هم هستند حتی بنظرم 810 بسیار زیبا تره)اینجارو ببینید
قیمتی که من برای این دستگاه میذارم 450 تومن هست
دوستان شیرازی حضوری تحویل میدم(در صورتی که شیراز باشم تشریف بیارن منزل دستگاه رو از نزدیک ببینند و بخرند)و دوستان شهرستانی برای هزینه ارسال یجور باهم کنار میایم.
اینم عکس اصلی دستگاه
2012-05-06-024.jpg
عکس از منوی دستگاه :
2012-05-07-041.jpg2012-05-07-036.jpg2012-05-07-037.jpg2012-05-07-038.jpg2012-05-07-039.jpg2012-05-07-040.jpg
اینجاهم مشخصات کامل دستگاه کلیک کنید
یا علی

فایل های ضمیمه

• 86022.jpg
    86022.jpg
    8.6 KB · نمایش ها: 390
Last edited:

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
حيف بلوري نيست
شما میتونید با خرید یه بلوری پلیر و از طریق ورودی اپتیکال هر دو دستگاه رو باهم سینک کنید در واقع پخش از بلوری و صدا و افکت و ...از این!
حالا چرا خودم این کارو نمیکنم؟ نیستم اصلا که بخوام با این یا بلوری کار کنم.:D

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
شما میتونید با خرید یه بلوری پلیر و از طریق ورودی اپتیکال هر دو دستگاه رو باهم سینک کنید در واقع پخش از بلوری و صدا و افکت و ...از این!
حالا چرا خودم این کارو نمیکنم؟ نیستم اصلا که بخوام با این یا بلوری کار کنم.:D

اينم حرفيه واسه خودش خوب
47b20s0.gif

andaron

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
ساخت کجاست
کیفیت کنترل دستگاه جحوری هستش
میتونی یه عکس از منو دستگاه بزاری هنگامی که روشنه

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز
ساخت کجاست
کیفیت کنترل دستگاه جحوری هستش
میتونی یه عکس از منو دستگاه بزاری هنگامی که روشنه
عزیزم الان چیزی بجز ساخت چین هم مگه تو بازار هست؟
یسر به بازار لپ تاپ بزنید که یه زمانی کلی تنوع کشور سازنده داشت(آمریکا-ایرلند-ژاپن -مالزی)سونی = ساخت چین ، دل= ساخت چین ، اچ پی = ساخت چین و....
در اولین فرصت یه عکس از منوی دستگاه میذارم همراه با عکس کنترلش.

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
آقا سلام.امکان تخفیف وجود نداره؟من شدیدا علاقمند خریدش شدم.چند روزه که دارم تاپیک رو دنبال می کنم.اما یه مقدار قیمتش برای من بالاست.می شه یه توضیحی هم در رابطه با کیفیت و شفافیت صداش بدید .ممنون
روز خوش.

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
آقا سلام.امکان تخفیف وجود نداره؟من شدیدا علاقمند خریدش شدم.چند روزه که دارم تاپیک رو دنبال می کنم.اما یه مقدار قیمتش برای من بالاست.می شه یه توضیحی هم در رابطه با کیفیت و شفافیت صداش بدید .ممنون
روز خوش.
سلام دوست عزيز
قابل شمارو نداره عزيزم اما اگه يه قيمت بگيريد ميبينيد كه قيمتي كه گذاشتم زياد نيست، الان DZ-840 كه دقيقا با همين مشخصات هست 630 ميدن توي بازار
اين همانطور كه نوشتم واقعا در حد آك هست و استفاده اي نشده، و فكر ميكنم قيمتي كه گذاشتم قيمت مناسبي باشه براش.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
روز خوش.

درود،

من این سیستم رو خودم دارم استفاده میکنم. صدای عجیبی داره. با هیچی عوضش نمیکنم. از نظرِ من این مدل از سونی، تایید میشه و ارزشِ خریداری رو داره. البته من 2 سالِ پیش (حدودا) خریدم.

پ. ن. این فقط نظرِ شخصی بود در موردِ این محصولِ شرکتِ سونی. همین ولاغیر.

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
درود،

من این سیستم رو خودم دارم استفاده میکنم. صدای عجیبی داره. با هیچی عوضش نمیکنم. از نظرِ من این مدل از سونی، تایید میشه و ارزشِ خریداری رو داره. البته من 2 سالِ پیش (حدودا) خریدم.

پ. ن. این فقط نظرِ شخصی بود در موردِ این محصولِ شرکتِ سونی. همین ولاغیر.
ممنون بابت نظرتون.

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
اگر هنوز موجوده با ۳دی پلیر اسمارت سامسونگ تعویض میکنید ۲۰۰ هم سر میدم دستگاه بندم تقریبا اکبنده دوست من

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا