• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شارژر فندکی فوق حرفه ای HuntKey USB Car Charger 10W

yoosefheidari

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت عزیزان
یدونه شارژر فندکی وسایل الکترونیکی مثل موبایل؛دوربین،gps و... که کیفیت بسیار عالی داره(وقتی بگیرین تو دستتون متوجه میشین) و در بهترین و ایمن ترین حالت وسایل الکترونیکی رو شارژ میکنه
این وسیله دارای سیستم محافظت 4 گانه ی OVP, OCP, OTP, SCP(طبق گفته سایت سازنده) می باشد.
انتخاب فوق العاده واسه داخل ماشین با ارامش خیال کامل میباشد.
این هم سایت سازنده که تخصصش همین چیزهاست.
CarMate S102--HUNTKEY HONGKONG INTERNATIONAL TRADING CO.,LIMITED
واقعا وسیله ی تکی هست.
مدت استفاده هم در حدود یک هفته می باشد.
قیمت نو این وسیله 50 هزار تومان می باشد.و با توجه به کارکرد فوق العاده کمش قیمت استثنایی 35000 تومان رو واسش در نظر گرفتم.ضمنا به خریدار واقعی باز هم تخفیف عالی داده میشه.
مدت تست 48 ساعت هم واسش در نظر گرفتم که خیال خریدار از هر بابت راحت باشه.
ضمنا دارای گارانتی شرکت اونگ که نمایندگی انحصاری huntkey در ایران می باشد هم هست.
تهران هم تحویل حضوری داریم.
بقیه شهرستانها ارسال توسط پست.سورپرایز دیگه اینکه هزینه پست توسط خودم پرداخت میشه.
معطل نکینید که پیشنهادی از این بهتر پیدا نمی کنید.
IMAG0003.jpgIMAG0006.jpg

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
یه قیمت احر به ما میدی دادا

sozifx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز لبتاپ hp هم شارژ میکنه خودش کابل داره

metal_luv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
خروجیش یو اس بی هست>؟
من یه چیز پدر مادر دار میخوام که مولتی باشه.مثلا یه 5800 دارم یه تبلت گالکسی و یه جی پی اس گارمین و یه گلکسی نکسوز و یه وایو
دیوونه میشم موقع شارژ کردنشون
شما چیزی دارید>؟

yoosefheidari

Registered User
لایک‌ها
42
خروجیش یو اس بی هست>؟
من یه چیز پدر مادر دار میخوام که مولتی باشه.مثلا یه 5800 دارم یه تبلت گالکسی و یه جی پی اس گارمین و یه گلکسی نکسوز و یه وایو
دیوونه میشم موقع شارژ کردنشون
شما چیزی دارید>؟

خوب باید عرض کنم که به خاطر سیستم های محافظتی موجود در این وسیله(که در بالا هم توضیح دادم) امپراژ مورد نیاز اون وسیله رو اعمال میکنه.پس تمام وسایلی که در محدوده ی 0 تا 2 امپر جریان لازم دارن رو بنابر نیازشون ساپورت میکنه.
ضمنا ولتاژ اکثر دستگاههای الکترونیکی 5 ولت می باشد که یک استاندارد معتبر می باشد.تمام شارژر های موبایل هم خروجی 5 ولت دارند.

روی ایپاد و evo هم تست شده.
سوالی بود در خدمتم.

بالا