• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شارژر فندکی فوق حرفه ای HuntKey USB Car Charger 10W

yoosefheidari

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت عزیزان
یدونه شارژر فندکی وسایل الکترونیکی مثل موبایل؛دوربین،gps و... که کیفیت بسیار عالی داره(وقتی بگیرین تو دستتون متوجه میشین) و در بهترین و ایمن ترین حالت وسایل الکترونیکی رو شارژ میکنه
این وسیله دارای سیستم محافظت 4 گانه ی OVP, OCP, OTP, SCP(طبق گفته سایت سازنده) می باشد.
انتخاب فوق العاده واسه داخل ماشین با ارامش خیال کامل میباشد.
این هم سایت سازنده که تخصصش همین چیزهاست.
CarMate S102--HUNTKEY HONGKONG INTERNATIONAL TRADING CO.,LIMITED
واقعا وسیله ی تکی هست.

مشاهده پیوست 243948مشاهده پیوست 243949
مدت استفاده هم در حدود یک هفته می باشد.
قیمت نو این وسیله 50 هزار تومان می باشد.و با توجه به کارکرد فوق العاده کمش قیمت استثنایی 35000 تومان رو واسش در نظر گرفتم.ضمنا به خریدار واقعی باز هم تخفیف عالی داده میشه.
مدت تست 48 ساعت هم واسش در نظر گرفتم که خیال خریدار از هر بابت راحت باشه.
ضمنا دارای گارانتی شرکت اونگ که نمایندگی انحصاری huntkey در ایران می باشد هم هست.
تهران هم تحویل حضوری داریم.
بقیه شهرستانها ارسال توسط پست.سورپرایز دیگه اینکه هزینه پست توسط خودم پرداخت میشه.
معطل نکینید که پیشنهادی از این بهتر پیدا نمی کنید.

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام
من را ببخشید . امروز دی جی کالا 5 واتش را زده 20 تومن .
انشاالله بتونید به قیمت خوبی بفروشید ولی
اگر کسی نخواست تا دوشنبه من 20 تومن می خوام . البته هزینه ارسال با خودتون .
با تشکر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوست من یه سوال
به فرض ما یه موبایل دارم با باطری ۱۰۰۰ میلی آمپر و 5 ولت

یه دوربینم دارم با باطری ۶۰۰ میلی آمپر و 6 ولت

این شارژر چجوری تشخیص میده که هر کدوم رو با چند میل و چند ولت شارژ کنه ؟
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
با اجازه استارتر
دوست عزیز آمپر فندکی ثابت و بالاست. مثلا وقتی میگن که 2 آمپر هست یعنی اینکه تمام وسایلی که میزان مصرف باتری برای شارژ از 0 تا 2 آمپر باشه رو جواب میده. حالا هر دستگاه بر اساس مصرفش جریان میکشه.
اما از لحاظ ولتاژ باید ولتاژ شارژر و باتری حدوداً یکسان باشند و شارژر کمی بیشتر.
الان تمام وسایل الکترونیکی که باتری دارن معمولا ولتاژ یکسان 5 ولت رو دارن.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ممنون از آقا وحید
سایر دوستان هم اگه اطلاعات دارن توضیح بیشتر بدن.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

yoosefheidari

Registered User
لایک‌ها
42
سلام خدمت دوستان
خوب باید عرض کنم که به خاطر سیستم های محافظتی موجود در این وسیله(که در بالا هم توضیح دادم) امپراژ مورد نیاز اون وسیله رو اعمال میکنه.پس تمام وسایلی که در محدوده ی 0 تا 2 امپر جریان لازم دارن رو بنابر نیازشون ساپورت میکنه.
ضمنا ولتاژ اکثر دستگاههای الکترونیکی 5 ولت می باشد که یک استاندارد معتبر می باشد.تمام شارژر های موبایل هم خروجی 5 ولت دارند.
خدمت vpsserverx عزیز هم عرض کنم که تفاوت 5 وات و 10 وات در سایت دیجی کالا دقیقا 20 هزار تومان میباشد(به خاطر ساپورت وسایل بیشتر).پس خداییش این یکی بیشتر از 20 تومن میارزه.ضمنا شما خریدار باش تخفیفشو بسپار به من.
روی ایپاد و evo هم تست شده.
سوالی بود در خدمتم.

آپ . . . . . . .

Last edited:

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام خدمت دوستان
خوب باید عرض کنم که به خاطر سیستم های محافظتی موجود در این وسیله(که در بالا هم توضیح دادم) امپراژ مورد نیاز اون وسیله رو اعمال میکنه.پس تمام وسایلی که در محدوده ی 0 تا 2 امپر جریان لازم دارن رو بنابر نیازشون ساپورت میکنه.
ضمنا ولتاژ اکثر دستگاههای الکترونیکی 5 ولت می باشد که یک استاندارد معتبر می باشد.تمام شارژر های موبایل هم خروجی 5 ولت دارند.
خدمت vpsserverx عزیز هم عرض کنم که تفاوت 5 وات و 10 وات در سایت دیجی کالا دقیقا 20 هزار تومان میباشد(به خاطر ساپورت وسایل بیشتر).پس خداییش این یکی بیشتر از 20 تومن میارزه.ضمنا شما خریدار باش تخفیفشو بسپار به من.
روی ایپاد و evo هم تست شده.
سوالی بود در خدمتم.

آپ . . . . . . .

دوست عزیز !

می دونم قیمتش از 20 تومن بیشتر هست ! اولش هم عرض کردم که امیدوارم که به قیمت مناسب بفروشین ! ولی این پیشنهادم بود . اونم گفتم احتمالا بخوام ! شما آپ حساب کنید .

دوستان قیمت پایه که دوستمون گذاشته مناسب هست ! من قیمتی که دادم اونی بود که در توانم هست و این که می دونستم این وسیله چقدر برام مفیده یک پیشنهاد دادم ! انشاالله شما بیشتر قیمت بدین و این دستگاه را بگیرین و ازش استفاده کنید .

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
به 4s میخوره ؟ مشکل ایجاد نمیکنه ؟ قیمت آخر رو بفرمایید و همچنین کدوم محدوده هستید

yoosefheidari

Registered User
لایک‌ها
42
خیر دوست عزیز واسم مقدور نیست.
شما میتونی از همون سایت اقدام به خرید کنی.
ممنون.

کاهش قیمت....

موجود....

Last edited:
بالا